background preloader

Hero

Hero

http://vimeo.com/33091687

Pencil vs Camera, a great mix of photography and illustration by Ben Heine » Blog of Francesco Mugnai Pencil vs Camera, a great mix of photography and illustration by Ben Heine on September 18, 2010 Share this: by Francesco Mugnai Lo scultore Byles vive per un anno nei boschi e “scolpisce” la foresta incantata. Il video 35 Best T-Shirt Designs You’ve Ever Seen (+resources) - David Gheorghita // creat!ve.thoughts Posted by david in Featured Articles , Inspiration on 09 21st, 2009 | 11 responses I want to showcase below the best T-Shirt designs i’ve seen on various tee design sites. Not all of the tees below are available for sale, some of them are just submissions to contests over various T-Shirt printing sites and some of them are out of stock. Check them out and tell us which ones are your favourites by leaving a comment.

Pieštuku papildyta realybė Visi Žmonės Vietos Reklamos Mokslas ir IT Kitos kategorijos Istorija ir asmenybėsDaiktaiMenasĮvairenybės Atsiųsk įdomybę 100 000 dantų krapštukų ir 35 metai Visi Žmonės Vietos Reklamos Mokslas ir IT Kitos kategorijos Istorija ir asmenybėsDaiktaiMenasĮvairenybės Atsiųsk įdomybę Naujausi Populiariausi Daugiausiai komentuojami Menas iš pieštukų Neretai dailininkai kuria savo kūrinius, naudodami pieštukus, tačiau Dultono Ghetti naudoja pieštukus visai kitoms reikmėms. Abėcėlė, išdrožta iš 26 pieštukų. Ghetti, dirbantis staliumi, panašius dirbinius gamina jau 25 metus. Aš eksperimentavau su įvairiomis medžiagomis, bet vieną dieną nusprendžiau išbandyti savo jėgas su pieštukais. Daltonas naudoja tris įrankius savo darbe: ašmenis, siuvimo adatą ir peilį.

Edgaro Miulerio 3D paveikslai Šiek tiek apie dailininką: Edgaras gimė 1968 metais Vokietijos mieste Miulhelme ant Rūro. Nuo ankstyvo amžiaus Edgaras mėgo tapybą. 16 metų jis pirmą kartą sudalyvavo gatvės menininkų konkurse, tačiau nieko nelaimėjo. Tai neprivertė Miulerį nuleisti rankas, ir jis toliau tobulino savo piešimo įgūdžius. Kai jam buvo 19 metų jis pagaliau laimėjo graffiti konkursą, nupiešęs Caravaggio paveikslą "Vakarienė prie Emauso". 25 metų jis nusprendę visiškai atsiduoti gatvės menui. Detalizuotos snaigių nuotraukos. "Dviejų identiškų snaigių nebūna", - teigė Wilsonas Alwynas Bentley. Ir juo tikrai galima pasikliauti, nes 60 savo gyvenimo metų Bentley skyrė snaigių fotografavimui. Fotoaparatas, kurį Wilsonas Bentley naudojo visą savo gyvenimą, kainavo jo tėvui šimtą dolerių, tais laikais tai buvo neleistino išlaidavimo pavyzdys. Wilsonui prireikė beveik dvejų metų, kad gautų pirmą aiškų mikrografinį ledo kristalų vaizdą.

Paveikslai, sudėlioti iš žmonių Beveik prieš šimtą metų Artūras Mole (1889-1983) padarė seriją nuostabių masinių nuotraukų. Tam buvo organizuotos grupės iš tūkstančių kareivių. Jie išsidėstydavo taip, kad suformuotų patriotinius Jungtinės Amerikos Valstijų simbolius ir emblemas. Nei viena iš šių nuotraukų nebuvo kaip nors keičiama ar koreguojama grafiniais redaktoriais.

Related: