background preloader

Κεντρική

Κεντρική

https://www.tovima.gr/

ethnos.gr Fatmagul (επεισόδια 95-96) Η Fatmagul – Φατμαγκιούλ, στο δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Μια σειρά που όλοι λατρέψαμε έρχεται ξανά από το Mega. Η υπόθεση της Fatmagul έχει συγκλονίσει τους πάντες. On line Μετρητής Ευαισθησίας στο Άγχος, Πρόβλεψη εμφάνισης μελλοντικής Διαταραχής Πανικού. Σας προσφέρουμε δωρεάν, μια μέθοδο εκτίμησης της Ευαισθησίας στο ΑΓΧΟΣ. Αυτή η μέθοδος είναι προσαρμοσμένη και προγραμματισμένη από εμάς, με πρότυπο τον διεθνή Δείκτη Ευαισθησίας στο Άγχος. Είναι αξιόπιστη και κατάλληλη, για γρήγορη αυτο-αξιολόγηση μέσω Ιντερνετ. Ο Μετρητής Ευαισθησίας στο Άγχος, μετράει την προδιάθεση ενός ατόμου να αναπτύξει μελλοντικά κάποια από τις Αγχώδεις Διαταραχές, αλλά κυρίως μπορεί να κάνει πρόγνωση σχετικά με το άν κάποιος κινδυνεύει να εμφανίσει Κρίσεις Πανικού, δηλαδή να αποκτήσει Διαταραχή Πανικού (με ή χωρίς Αγοραφοβία). Η μέτρηση αυτή δεν δείχνει αν κάποιος ήδη πάσχει από κάποια συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή. Αποκαλύπτει μόνο την ένταξη ενός ατόμου, στην ομάδα κινδύνου.

Linux στα Ελληνικά Δημοσίευση από admin στις 22 Ιουνίου 2013 Το Slackel kde-4.10.4 κυκλοφόρησε. Μια συλλογή από δυο KDE Live iso DVD (32-bit και 64-bit) είναι άμεσα διαθέσιμη, που μπορούν να καούν σε ένα DVD ή να χρησιμοποιηθούν με ένα USB drive. Το Slackel kde-4.10.4 περιλαμβάνει την τρέχουσα έκδοση του Slackware και το KDE 4.10.4 και συνοδεύεται από μια πολύ πλούσια συλλογή λογισμικού KDE. LiveKernel 3.9.5, Firefox 21.0, KMail, Ktorrent, Akregator, Kopete, OpenJRE-7u9 (το OpenJDK-7u40 και το OpenJRE-7u40 βρίσκoνται στα αποθετήρια, αλλά δεν πρόλαβαν να συμπεριληφθούν στα isos), rhino, icedtea-web, Pidgin, Gftp, Wicd, slapt-get, gslapt, sourcery.

LIVE Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακός 13-22 (10') Τσάμπα ήττα για τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια! Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κρατούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την νίκη στα χέρια τους μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Η απειρία όμως, στα κρίσιμα σημεία, η απώλεια της αυτοσυγκέντρωσης και η κακή αμυντική λειτουργία επέτρεψε στην Κάχα Λαμποράλ να επιστρέψει στο ματς και να πάρει την νίκη. Και πάλι όμως, αν ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να «αλώσει» την έδρα της Κάχα Λαμποράλ. Ο Σπανούλης ευστόχησε από τα οκτώ μέτρα οκτώ δεύτερα πριν το φινάλε, αλλά ο Πριτζιόνι έδωσε την νίκη στην Κάχα Λαμποράλ ένα δευτερόλεπτο πριν λήξει το παιχνίδι με σουτ-μαχαιριά. H επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς να διαθέτει το ρόστερ του Ολυμπιακού τρεις κλασσικούς σουτέρ δικαιώθηκε έστω και με μικρή καθυστέρηση.

Nomadic universality Οι 10 καλυτερες ιστοσελίδες να παρακολουθήσετε ταινίες online δωρεάν - Τσόκαρο blog Παρακολουθήστε ταινίες σε απευθείας σύνδεση δωρεάν στο iMovieTube. Παρακολουθήστε ταινίες και ταινίες σε υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής δωρεάν και νόμιμα. Δωρεάν online ταινίες και ταινίες σε απευθείας σύνδεση στο iMT. Το Internet Archive, 501 (c) (3) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, είναι μια δημιουργία μιας ψηφιακής βιβλιοθήκης δικτυακών τόπων και άλλων πολιτιστικών αντικειμένων σε ψηφιακή μορφή. Ειδήσεις από τα Χανιά και την Κρήτη Εθνικό Τυπογραφείο Πράσινα νέα - Ενημέρωση, παρασκήνιο και άποψη για τον Παναθηναϊκό Τα 50 δημοφιλέστερα Ελληνικά blogs Συμπληρώνουμε τα κενά του σήμερα με ιδέες από το αύριο

www.olympia.gr Science & Art Multimedia - Calgary Web Design and Training for Small Business

Related:  NEWS