background preloader

Portal SAI

Portal SAI

Conselleria d'Educació - ITACA El proyecto ITACA se presenta como una apuesta innovadora que permitirá llevar toda la gestión administrativa y académica del sistema educativo valenciano. ITACA es un sistema de información centralizado que conecta a todos los miembros que forman parte del sistema educativo. Este sistema interconectará a más de 2.000 centros educativos, a más de 60.000 profesores y a más de 700.000 alumnos, suponiendo una auténtica revolución de la administración educativa valenciana. ¿Qué es ITACA? ITACA es el proyecto de Innovación Tecnológica Administrativa para Centros y Alumnado de la Conselleria d'Educació. ITACA es un sistema de información centralizado que conecta a todos los miembros que forman parte del sistema educativo valenciano. El NIA Cada alumno de la Comunidad Valenciana tendrá asignado un "Número de Identificación del Alumnado", el NIA, que le identificará en el sistema al tiempo que recogerá toda la información relacionada con su historial académico.

Admisión de alumnado La Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, en el títol II estableix el marc en el qual les Administracions educatives han de regular l'admissió de l'alumnat en els centres docents públics i privats concertats, de manera que es garantisca el dret a l'educació, l'accés en condicions d'igualtat i la llibertat d'elecció de centre, atenent una escolarització equilibrada entre tots els centres sostinguts amb fons públics de l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu. D'acord amb això, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha elaborat normativa pròpia per tal de regular l'admissió de l'alumnat als centres públics i privats concertats en els ensenyaments d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, formació professional, tant bàsica, com de grau mitjà i superior, així com programes formatius de qualificació bàsica.

CEFIRE - Conselleria d' Educació, Investigació, Cultura i Esport Coordinació TIC - Inici Coordinació TIC Inici Està en: Mestre a casa / Comunitats / Coordinació TIC / Inici Accés a l´àrea personal Contacte CEFIRE ELXTel. 965 594 768 (ext. 594768)ctic.alacant@gva.es CEFIRE CASTELLÓ Tel. 964 399 440 (ext. 400833)ctic.castello@gva.es CEFIRE ALZIRA Tel. 962 469 883 (ext. 469883)ctic.valencia@gva.es EOI XÀTIVA Tel. 962 249 380 (ext. 402586)ctic.xativa@gva.es Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esportctic@gva.es Visita nuestra NUEVA COMUNIDAD CvTIC en Portal.EDU Recursos TIC para estudiar: materiales digitales para el aula y casa Marina García Mata es profesora en la Escola Les Llisses de Lliçà de Vall (Barcelona) y, a continuación, nos propone 20 referencias TIC de utilidad no solo para los docentes sino también para los alumnos disponibles en Internet. ¿Qué otros recursos TIC para estudiar recomendaríais? Todos los alumnos son capaces de estudiar, pero ¿cuántos de ellos lo hacen bien? Muchas veces el suspenso se asocia a una falta de estudio, de ahí que se repita la frase: “has suspendido porque no has estudiado lo suficiente”. Como docentes no hay que dar por supuesto que todos los alumnos saben estudiar. Recursos TIC para el estudio (de carácter general) Es una aplicación diseñada para mejorar la manera en la que se estudia. Se trata de una comunidad educativa que reúne 135.000 recursos educativos, desde la etapa de Preescolar a Bachillerato. Es un portal educativo que dispone de recursos de todo tipo para acompañar a los docentes en su día a día. Herramientas para la organizar y planificar el tiempo

Libros de texto Ordre 26/2016, de 13 de juny, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regula el programa de reutilització, reposició i renovació de llibres de text i material curricular, a través de la creació i posada en funcionament de bancs de llibres de text i material curricular en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana, i es determinen les bases reguladores de les subvencions destinades a centres docents privats concertats i centres docents de titularitat de corporacions locals. Per a qualsevol dubte o consulta pot enviar un correu electrònic a: ajudesllibres@gva.es Abans de realitzar la sol·licitud de participació, ha de comprovar si el seu centre participa en el Banc de Llibres per al curso 2019-2020. - Tots els centres de titularitat de la Generalitat Valenciana són participants en el Banc de Llibres.

- Inicio

Related: