background preloader

Internet's Most Popular Educational Website For Kids - Thousands of Free Educational Games And Activities

Internet's Most Popular Educational Website For Kids - Thousands of Free Educational Games And Activities

http://www.kidsknowit.com/index.php

Related:  ENGELSKAsmurfenResourcesOpen Educational Resources

Engelska spel Det engelska språket omger oss alltmer i vardagen. Spela dessa engelskaspel så att du kan, vågar och vill använda engelska i olika situationer. Här har vi samlat alla spel inom ämnet Engelska. Modern Ghost Stories: Take out the Trash! Ruth och Jeremy jobbar deltid i en mataffär. De brukar slänga affärens överblivna mat och skräp i en container. Ibland hörs dova smällar från den. Har matresterna fått eget liv? Här kan du skapa egna klipp ur programmet Modern Ghost Stories: Straight to the Top Amanda satsar hårt på att bli den förste i sin klättringsklubb som bemästrar den "omöjliga väggen". Men som andra har upptäckt, det är en dröm som kan leda till döden... Här kan du skapa egna klipp ur programmet Hjälp Stäng

montessorimaterial - Atomens delar Hej Ett material om atomens delar. Modern Ghost Stories: Playing the Game Adrian gillar att spela krigsspel på sin dator och är väldigt duktig på det. Hans pappa, som varit yrkesmilitär i Irak, tycker inte alls om sonens ivriga spelande. Plötsligt tar spelet en oväntad vändning. Fienden tar över allt mer och börjar hota inte bara Adrians team, utan även hans pappa. Kan pappas liv sväva i fara? På riktigt? Fira 100 dagar i skolan! I USA är det vanligt att man firar 100 dagar i skolan. Jag tycker det är en härlig tradition och ger möjlighet att stärka elevernas resa, utvärdera, reflektera kring deras arbete hittills och jobba tematiskt. Dessutom behövs ofta lite fest såhär i slutet av vintern, eller hur!? 100 dagar har man oftast gått i mitten av februari, ni får räkna er fram till ert datum själva!

Modern Ghost Stories: The Kennel I skräckfilmer brukar familjens hund vara den förste som känner av att det finns ett spöke i huset. Men vad händer när spöket besöker ett hunddagis? Här kan du skapa egna klipp ur programmet Hjälp Flippat lärande i Sigtuna Flippat/live från och med Skolinspektionen 29 Apr Ganska ofta känner man att man vill veta hur de tänker kring olika frågor både på Skolinspektionen och på Skolverket. Nu finns det en ny väg in till dem. Skolinspektionen har olika webinarier man kan delta i gratis. Dessa handlar om olika ämnen, för ett tag sedan handlade det om betyg och bedömning. Newsreel Easy: 2014-04-19 Nyheter från hela den engelskspråkiga världen, presenterade på lätt engelska. Rubriker: Världshistoriens största val i Indien. Skolinspektörer inte nöjda med Londonlärarnas klädsel.

Newsreel Easy: 2014-04-05 Nyheter från hela den engelskspråkiga världen, presenterade på lätt engelska. Rubriker: Dödstraffens antal ökar. En tonåring tog för många självporträtt, så kallade selfies.

Related: