background preloader

Magyar Index

https://index.hu/

beol.hu BEOL Kuncze ismét beleveti magát a politikába 2012. február 14., kedd 11:40, frissítve: kedd 11:40 , forrás: Heti Válasz, szerző: PR E hét elejére megújult az SZDSZ egykori elitjét tömörítő Szabadelvű Polgári Egyesület honlapja, ahol az eddig tetszhalott szervezet új elnökeként Kuncze Gábort tüntetik fel. Az elnökség tagja rajta kívül az SZDSZ-ből 2009-ben kilépett Sándor Klára, a budaörsi polgármester Wittinghoff Tamás, a Kuncze egykori belügyminiszteri államtitkáraként ismert Világosi Gábor, valamint egy 22 éves jogászhallgató, Turi Tamás. A február 16-án utcára kerülő Heti Válasz információi szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció vezetői is többször tárgyaltak Kunczéék „hasznosításáról”, de végül az a megoldás született, hogy a liberálisok szervezetileg nem csatlakoznak a DK-hoz.

Magyar Narancs Világgazdaság Online Nem cáfolta a Kúria-elnök az őszödi "titkos" találkozót Az új feladatokhoz újfajta vezetői módszerekre van szükség - így kommentálta a Népszabadságnak adott interjújában Darák Péter, a Kúria vezetője a botrányt okozott januári balatonőszödi bíró-továbbképzést. A kormányüdülőben rendezett tréningről a Népszava írta meg, hogy a szintén az üdülőben tartózkodó Répássy Róbert igazságügyi államtitkár magánbeszélgetést folytatott a Kúria elnökével és kollégáival. Az interjúban arra a felvetésre, hogy politikusokkal a bíráknak nem kellene közösen tréningezni, Darák azt válaszolta, valóban volt vezetői továbbképzés, ám azon csak a Kúria tagjai vettek részt, és semmilyen más hivatalos program nem volt; az államtitkárral sem volt hivatalos programjuk. Vagyis Darák a hivatalos program hangsúlyozására összpontosított, miközben persze nem cáfolta lapunk állítását az esti, nem hivatalos találkozóról.

Napi Gazdaság A legjobb valuta árfolyamok Budapesten és vidéken - Pénzváltók, pénzváltás, euró árfolyam,dollár árfolyam, valuta árfolyam ma, valutaváltó, pénzváltó helyek, valutaváltás, valuta, napi árfolyam, valuta középárfolyam Port

Related:  tomsa3978rikkisweet