background preloader

Matematika

Matematika

https://zanza.tv/matematika

Related:  Matematika_JHK

‎Einstein's Riddle Logic Puzzle on the App Store (Klasszikus játék logikus gonolkodás fejlesztése) Real Einstein Challenge is a logic puzzle to challenge your brain. It is known as different names, such as Einsteins Riddle, Zebra Puzzle or Sherlock Holmes Puzzle. The game presents a logic problem that gives you several clues describing a scenario involving a number of people. Each person has a certain job, owns a certain pet, likes some kind of sport, among other attributes. Photomath – Alkalmazások a Google Playen Ismerje meg, hogyan oldhatja meg a matematikai problémákat, hogyab ellenőrizheti a házi feladatokat és miként készülhet fel a vizsgákra a világ leggyakrabban használt matematikai tanulási erőforrásával. Több mint 100 millió millió letöltés és több millió probléma megoldása havonta! A Photomath ingyenes és wi-fi nélkül működik. HOGYAN MŰKÖDIK?

Szögfüggvények - Trigonometry, Unit circle, Szinusz Témák Trigonometry Unit circle Szinusz Koszinusz Tangents Leírás Matematika oktatás, korrepetálás, felkészítés - matematikam.hu Microsoft Mathematics Innen töltheti le a Microsoft Mathematics 4.0-t (18 megabájt) A Microsoft matematikai oktatóprogramjának legújabb verzióját teljesen ingyenesen tette elérhetővé. A Microsoft Mathematics sajnos csak angol nyelven érhető el, de így is sokat segíthet matematikai feladatok megoldásában. Teljes levezetéssel képes megoldani egyenleteket, elvégezni trigonometriai, algebrai, illetve kémiai, fizikai, statisztikai számításokat, és funkciói közt a függvényábrázolás is metgtalálható. A program bal alsó sarkában egy komoly tudású virtuális kalkulátort is el lehet érni, emellett mértékegység-konvertálóval is rendelkezik.

Free, Online Math Games A tanár appserege Mutasd az okostelefonodon levő alkalmazásokat és megmondom, ki vagy! Kis túlzással ez a helyzet, hiszen a telefon vagy táblagép lényegét az appok (alkalmazások) adják. Mivel több szem többet lát, ezért megkérdeztem több szemet is arról, hogy pedagógusként milyen alkalmazásokat tartanak a telefonjukon (a táblagéppel ugyanez a helyzet). Nem is akármilyen szemeket, egyenesen sas- és sólyomszem-kategóriás embereket kérdeztem meg.

tankonyvkatalogus ‎Logarithms on the App Store (Logaritmussal való számolást, aznosságokat gyakoroltató program, angol nyelvű, de nem kell komoly tudás) • App to learn LOGARITHMS. • The app creates equations and expressions and SHOWS THE COMPLETE SOLUTION !!! • The expressions and equations are ALWAYS DIFFERENT (based on random numbers). • An ideal tool for the study of mathematics in secondary schools and technical schools. • It is also possible to learn the logarithm laws (simplify and expand expressions). Fundamental to be able to solve the equations. Press Space or double-click to edit QR Code Generator - készítsen QR kódokat itt

Related: