background preloader

RECURSOS PER A L’EDUCACIÓ ESPECIAL » RECURSOS TIC

RECURSOS PER A L’EDUCACIÓ ESPECIAL » RECURSOS TIC
Presentat a la desena jornada de l’associació Espai 21 (Fundació Catalana Síndrome de Down) el dia 2 de juny de 2013. PEDRO ANTONIO FABREGA de l’escola Agnès Armengol de Sabadell ens dóna a conèixer dues propostes molt interessant relacionades amb el món de les TIC a la seva escola: Taller d’expressió oral i escrita: edició d’un vídeo fet amb ninos de playmobil amb la participació d’una gran majoria d’alumnat de la seva aula d’EE.Aplicació pràctica sobre l’ús del perifèric “LA CATIFA DE BALL” (un altre manera de moure el ratolí) per tal que tots els alumnes puguin tenir accés a les noves tecnologies i dominar fàcilment el ratolí. Va ser a les primeres Jornades d’Inclusió Digital de Mataró on en Pedro va descobrir les possibilitats d’aquest fantàstic perifèric així que, va decidir posar-la en pràctica al seu centre. Per aprofundir en les dues propostes d’en Pedro en relació a les TIC i veure altres materials i recursos us recomano visitar les següents pàgines del seu bloc: Atenció ! 1. 2.

jocs educatius Heus ací una sèrie de Webs d'interès. 2- (39) 3- (40) WEBS de jocs en línia- Llista general 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 18- 20- 22- 54- Educaweb (jocs) Lliçons i exercicis ortografia catalana Ortografia bàsica a cicle inicial (Dina Abizanda) ep c. inicialAventura't amb l'ortografia (edu365) primàriaOrto-cat. Reforç d'ortografia catalana (Jordi Pedrola i Escribà)Repassem l'ortografia. Solucionari (Albert Aragonés)Exercicis d'ortografia (Manuel Sifre)Ortografia a la tardor de la fira d'Alcúdia clic (CPR d'Inca i Margalida Plomer Arbona) epActivitats d'ortografia catalana clic (Carla Pi i Rusiñol, F. Xavier de Sola Subirana i Lluís Girós Pena) ep eso Exercicis de repàsRepàs d'ortografia pdf (IES CAR de Sant Cugat)Exercicis ortografia pdf (Curs específic B)Repàs: ortografia i comprensió lectora doc (Romaniques.org) JocsPicalletres (TV3)Josep Tió. El nom de les lletresAlfabet català (Viquipèdia)L'alfabet (Resum de gramàtica bàsica, UB)L'alfabet català. Activitat: L'abecedari (Racó de Cloret) c. mitjà 1rActivitat: L'abecedari clic (M. L'ordenació alfabèticaOrdenació alfabètica en català pdf (IEC)Ordenació alfabètica (UOC)L’ordenació alfabètica (UB) La o i la uLa o/u àtones (SALC)

CEIP Martínez Bellver de Xàtiva (València) Jocs infantils Jocs de primària LA TERRA EN DIRECTE Visió de la Terra en directe nit/dia, zones d'ombra i llum. Mapa virtual de la Terra Imatges de molta qualitat de la zona de la terra que vulgues. En especial les ciutats importants. Agua que no cae, fundamento físico. Física entretenida -agua en estado gaseoso Física entretenida- Principio de Pascal Electroestática Refraccción de la luz Centro de gravedad Acción y reacción Conservación de la energía mecánica Efecto Venturi Bola intrigante Copa de Arquímedes Globo que no arde Pegamento invisible Apaga fuegos invisible RACO DE LES PARAULES Jocs educatius en línea Si no trobes el que estas cercant usa el cercador: Jocs educatius per a docents, pares i mare per entretindre als nens i nenes Tots aquests entreteniments tenen un caràcter educatiu i lúdic a parts iguals. Fec clic sobre els enllaços següents per accedir a les activitats. Jocs de Matemàtiques En aquesta pàgina trobarem jocs per realitzar exercics matemàtics. Des de nivells fàcils per a nens fins a no tan fàcils per a joves. Les matemàtiques mai han estat tan divertides! Pròximament s'aniran introduint nous jocs. Anar a la versió castellana per accedir als ja existents: juegos educativos

Jocs, Videojocs, Trucs, Entreteniment, Oci, Còmic, PlayStation, Nintendo, Dreamcast, Xbox, Gameboy, Joc, Loteries i Sorteigs, Escacs {*style:<b><u>Jocs / Videojocs / Trucs / Entreteniment / Oci / Escacs Còmic / Publicacions / Loteries i Sorteigs / Joc </u> <u>PlayStation / Nintendo / Dreamcast / Gameboy / Xbox </u> : >>>> Cerca el Link Secret </b>*} {*style:<b>Disney.es - Web Disney Chanels, amb tot el món de la Factoria Disney. Canal, Pel·lícules, TV, Música, Històries, Jocs, Puzzles, Activitats, ... Disney.com . Disneyland , Ràdio, Llibres, ... Els jocs de l’energia - Institut Català d'Energia L'Anna té un company de feina molt calorós, que sempre posa l'aire condicionat a 21ºC. Però com que no vol passar fred a l'estiu, ella el posa a 26ºC quan ell es despista. Ajuda l'Anna a posar l'aire a 26ºC sense que el seu company t'enxampi. Tria un dels trencaclosques següents: El sol: l'energia solar fotovoltaica, Estalvi d'energia a la llar, El vent: l'energia eòlica, El sol: l'energia solar tèrmica, El transport, o La força de l'aigua: l'energia hidràulica. Les reserves d'energia són limitades. Els panells solars capten la radiació del sol per convertir-la en energia. Retalla, plega i descobreix com podem aprofitar millor les energies renovables i què podem fer per no malbaratar l'energia.

El bloc musical de l’escola » Pàgines educatives per nens/es Va néixer el 24 d’abril de 1891 a Sontzovka, petit poble ucranià, situat prop del riu Don i de la població Dnipropetrovsk. El seu pare era ingenier agrònom i la seva mare pianista. Ella el va iniciar al món de la música. Des de molt petit mostrava molt bones aptituds musicals: llegia i interpretava fàcilment partitures de Mozart i Beethoven i es divertia composant. Sergei feu una primera primera simfonia als 9 anys. En Pere i el llop: Aquesta és la història d’un ocell, un ànec, un gat, un nen, un avi i un llop. Autor de la música: Sergei Prokofiev Gènere: Conte musical Estrena: 1933 Un dia, en Pere va sortir de casa i es va fer amic d’un ocell. Activitats al voltant de l’obra: Aquest conte musical associa el so dels instruments amb els moviments dels personatges, adivina quins són clicant-los: Font: Euskadikoorkestra Font: Peter and the wolf Pàgines relacionades: Activitat JClic d’En Pere i el llop,Activitat del conte musical a 2on,

Related: