background preloader

Url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fblocs.xtec

Url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fblocs.xtec
Presentat a la desena jornada de l’associació Espai 21 (Fundació Catalana Síndrome de Down) el dia 2 de juny de 2013. PEDRO ANTONIO FABREGA de l’escola Agnès Armengol de Sabadell ens dóna a conèixer dues propostes molt interessant relacionades amb el món de les TIC a la seva escola: Taller d’expressió oral i escrita: edició d’un vídeo fet amb ninos de playmobil amb la participació d’una gran majoria d’alumnat de la seva aula d’EE.Aplicació pràctica sobre l’ús del perifèric “LA CATIFA DE BALL” (un altre manera de moure el ratolí) per tal que tots els alumnes puguin tenir accés a les noves tecnologies i dominar fàcilment el ratolí. Va ser a les primeres Jornades d’Inclusió Digital de Mataró on en Pedro va descobrir les possibilitats d’aquest fantàstic perifèric així que, va decidir posar-la en pràctica al seu centre. Per aprofundir en les dues propostes d’en Pedro en relació a les TIC i veure altres materials i recursos us recomano visitar les següents pàgines del seu bloc: Atenció ! 1. 2.

Mainasons, cançons populars infantils catalanes, canta i balla amb la nia, la mel i en ton Mestre a casa - Inicio url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0CFcQFjAF&url=http%3A%2F%2Fpedagogoterapeuta.blogspot.com%2F2011%2F03%2Frecull-materials-catala-de-na-marina Després de 29 anys de docència, he anat recollint material que crec que val la pena posar-lo a disposició de tothom. Segur que cadascú de vosaltres hi pot trobar-hi una aplicació segons les vostres necessitats. Molts d'aquests materials estan trets d'internet o bé són el resultat d'una feina conjunta amb altres companys i companyes, moltes gràcies a tothom. Fitxes de consonants B botella m marieta b botella N niu c casa n niu D dau P pala d dau p pala F flauta R rellotge f flauta r rellotge G gat T tisores g gat t tisores K koala V vaca L làmpara v vaca l làmpara X xil·lòfon M marieta x xil·lòfon Fitxes de vocals a avió eE elefant aA abella e estrelles a armari i indi A armari i illa a arbre iI iglú A arbre 0 ós e espasa uU ungles E espasa Textos Gramàtica Signes de puntuació Dictats Comentari de text Fonètica i ortografia Ortografia Reforç i ampliació llengua 3r Reforç i ampliació llengua 4t Activitats complementàries 3r Castellnou Activitats complementàries 4t Castellnou Lectures complementàries 3r Cruilla Dictats preparats 3r Barcanova

JOCS DE MEMÒRIA 1 VA D'OCELLS ( CATALÀ ) Etapa Instrumental Has d'aconseguir fer totes les parelles d'ocells amb el mínim d'intents possibles. Memory amb fotos molt maques d'ocells. FONT: 2 PAPALLONES ( CATALÀ ) Etapa Instrumental Has d'aconseguir fer totes les parelles de papallones amb el mínim d'intents possibles. 3 OBSERVA I RECORDA ( CATALÀ i CASTELLÀ ) Etapa Instrumental L'ordinador t'ensenya durant uns segons una quantitat de 3 (activitat 1) o 5 (activitat 2) xifres que has d'intentar memoritzar i escriure a dintre del rectangle blanc. FONT: 4 SIMÓN Tots els nivells 5 JOC DE MEMÒRIA ( CATALÀ ) Etapa Instrumental Joc de memòria on podem triar el nombre de parelles amagades (de 6 a 18). FONT: 6 MEMÒRIA VISUAL (CATALÀ ) Tots els nivells 7 FITXES (CATALÀ ) Tots els nivells Joc de memòria visual on s'ha d'anar seguint la sèrie ... FONT:

cançons populars infantils catalanes, canta i balla amb la nia, la mel i en ton Página para niños que pretende conservar y difundir el folclore infantil.

Related: