background preloader

Social Media Monitoring, Analytics and Alerts Dashboard

https://www.netvibes.com/en#General

Related:  Etude Notoriété et image de marqueTrainzagatheannePC SITESConnectivism

Virtual Railroader 7-Zip 9.20 - Δωρεάν πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων Ένα δωρεάν πρόγραμμα συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων, το 7-zip δημιουργεί συμπιεσμένα αρχεία σε μορφή 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 και TAR, ενώ διαβάζει συμπιεσμένα αρχεία RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH, CHM, Z, CPIO, RPM, DEB και NSIS. Ένα πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι στο δικό του Φορματ 7z προσφέρει μεγάλο ποσοστό συμπίεσης και μεγάλες ταχύτητες συμπίεσης / αποσυμπίεσης. Έκδοση: 9.20 Μέγεθος: 1.3 MBΛειτουργικό σύστημα: Windows AllΚατασκευαστής: Igor PavlovΠηγή: 7-zip.orgΣυντάκτης του άρθρου: kiriakosGR Aν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. TrainZone Bienvenue sur Globule TrainZ 6 απαραίτητα δωρεάν προγράμματα για Windows  Κάποια στιγμή όλοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν άδειο από προγράμματα υπολογιστή. Η εγκατάσταση των σωστών εφαρμογών είναι απαραίτητη για τη μετέπειτα πορεία του συστήματος. Ειδικά αν πρόκειται για αρχάριους χρήστες. Παρακάτω παρουσιάζω 6 δωρεάν προγράμματα -το καθένα κορυφαίο στο είδος του- που είναι καλό να τα έχουμε κατά νου όταν βρεθούμε σε αυτή τη θέση. 1. Antivirus

Δοκιμάστε τους 10 καλύτερους εναλλακτικούς browsers ~ Tech News in Greek Ένα εναλλακτικό σερφάρισμα θα προτείνουμε σήμερα δοκιμάζοντας τους παρακάτω φυλλομετρητές (browsers) αν θέλετε να πειραματηστείτε και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο που ίσως θα σας κάνει να αποχωριστείτε τον φυλλομετρητή που είχατε ως τώρα. Comodo Dragon Ένας εναλλακτικός φυλλομετρητής ο οποίος θα έλεγε κανείς ότι είναι copy paste του Chrome και αυτό όχι τυχαία αφού βασίζεται στον κώδικα του chromium.Παρέχει ασφάλεια για τα αρχεία σας και τα προσωπικά σας δεδομένα μην ξεχνάτε ότι η αυτός ο φυλλομετρητής είναι φτιαγμένος από μια εταιρία την comodo η οποία ασχολείται με antivirus και γνωρίζει πολύ καλά την προστασία του Η/Υ.

vlc-online-video-downloader-youtube.html# Χρειάζεστε το VLC και το πρόγραμμα περιήγησης σας(Chrome,Firefox), μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο από το YouTube εύκολα και με αυτόν τον τρόπο και από άλλα sites. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Για παράδειγμα, στο YouTube: 1. Κάντε κλικ στο Πολυμέσα -> Άνοιγμα ροής δεδομένων δικτύου. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL και κάντε κλικ στο Αναπαραγωγή.

5 sites για υπέροχες online χριστουγεννιάτικες κάρτες στο λεπτό! Ωραίες οι χριστουγεννιάτικες κάρτες αλλά (α) κοστίζουν (β) απαιτούν μία διαδικασία που ψιλοβαριέσαι (αγορά, γράψιμο, αποστολή), ενώ (γ) τα Χριστούγεννα έφτασαν οπότε δεν προλαβαίνεις να τις στείλεις. Τι κάνεις; Μπαίνεις σε ένα ειδικό site και ετοιμάζεις μία online! Θα φτάσει με email σε όποιο σημείο του κόσμου επιθυμείς, άμεσα και χωρίς να ξοδέψεις στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και ...ούτε ένα ευρώ. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Ας δούμε πέντε sites που θα κάνουν για σένα την "εορταστική δουλειά". Paperless Post

Welcome to CCK11 ~ CCK11 Ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο H Google έχει αναπτύξει μια πολύ αποτελεσματική μηχανή αναζήτησης, αλλά βασίζεται στη συλλογή προσωπικών δεδομένων, όπως είναι η τοποθεσία και η συμπεριφορά του browsing για κάθε χρήστη. Αυτό, βεβαίως, εγείρει διάφορα ζητήματα ιδιωτικότητας. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να γλιτώσει κανείς από τη “στενή” παρακολούθηση της Google, χρησιμοποιώντας μία web εφαρμογή όπως είναι το Impersonal Me. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ανοίξει τον browser ή μία νέα καρτέλα σε αυτόν και να πληκτρολογήσει Impersonal.me στο πεδίο των διευθύνσεων.

Οι μυστικοί κωδικοί που αποκαλύπτουν τις κρυμμένες λειτουργίες του κινητού σου - Life Guide Για την καλύτερη χρήση του κινητού σου τηλεφώνου υπάρχουν οι παρακάτω κωδικοί, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, εκτός από το πως ενεργοποιείς την απόκρυψη, αυτόν τον ξέρουμε και τον έχουμε χρησιμοποιήσει όλοι (παραδεχτείτε το, δεν είναι ντροπή). Για τα περιβόητα IPHONE: #31#: Απόκρυψη Ναι εδώ δεν έχω να πω πολλά, γιατί πιθανότατα γνωρίζετε όλοι τη χρήση των συγκεκριμένων ψηφίων, αν πάλι όχι είναι για να αποκρύψετε τον αριθμό σας όταν καλείτε κάποιον/ α. *#06#: Ταυτότητα συσκευής Αυτός ο κωδικός είναι πραγματικά πολύ χρήσιμος, καθώς είναι κάτι σαν την ταυτότητα της συσκευής σας.

Πώς να εξαφανίσεις όλα σου τα ίχνη από το διαδίκτυο Σε ένα κόσμο δικτυωμένο όλο το 24ωρο, με τόσα κοινωνικά δίκτυα και διαφορετικούς λογαριασμούς, η ολική διαγραφή από το Internet είναι δύσκολη... αλλά όχι αδύνατη. Στον οδηγό αυτό θα δούμε αναλυτικά τα βήματα που χρειάζεται κάποιος για να σβήσει τα ηλεκτρονικά του ίχνη, όσο το δυνατόν καλύτερα. Ολική διαγραφή από τα τέσσερα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα H ολική διαγραφή από το Internet είναι μια διαδικασία που θα χρειαστεί χρόνο και προσπάθεια. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσουμε από τα εύκολα? Στο κάτω-κάτω, το μεγαλύτερο ποσοστό των προσωπικών μας πληροφοριών στο Internet το έχουμε αναρτήσει οι ίδιοι, με τους λογαριασμούς στα Social Media.

O τρόπος που όλοι μπορούν να δουν ό,τι έχετε ψάξει στο Google και πώς να τον σταματήσετε Εάν πιστεύατε ότι με το να σβήνετε απλώς το ιστορικό των αναζητήσεών σας στο Google είστε ήσυχοι, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Επειδή, ναι, υπάρχει τρόπος να μάθει κάποιος όλα αυτά τα οποία έχετε αναζητήσει και δει στον υπολογιστή σας. Η Google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις σας, ακόμη και εκείνη που κάνατε πρώτη. Δεν μας πιστεύετε; Πατήστε απλώς σε αυτό το link: history.google.com/history . Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: TapinRadio - Free Apps Το πρόγραμμα μπορεί να εγκατασταθεί και ως portable εφαρμογή. Αμέσως μετά από την εγκατάστασή του αναζητά την λίστα με τους σταθμούς που υπάρχουν παγκοσμίως. Μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε αναζήτηση σταθμών χρησιμοποιώντας διάφορες λέξεις κλειδιά ή επιλέγοντας από το αναδυόμενο μενού του. Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε σταθμούς από ολόκληρο τον κόσμο επιλέγοντας την χώρα που σας ενδιαφέρει [μπορείτε να βρείτε τις χώρες αλφαβητικά [περιλαμβάνονται και οι περισσότεροι ελληνικοί σταθμοί που παίζουν μουσική] και το το είδος της μουσικής που σας ενδιαφέρει, ενώ μπορείτε φυσικά να συνδυάσετε αυτές της αναζητήσεις και –για παράδειγμα- να αναζητήσετε τους ελληνικούς σταθμούς που είναι κατά κανόνα ειδησεογραφικοί ή παίζουν ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Related:  Pearltrees videosSearch and Discoverjessimar24Social Dashboardsgames and othersEF1-GROUPE 3maliergopanyukovannevalerieletellierprogrammationcanaloutils veillehyguneWebzineCuriositeMarque-pages non classésSDGVeille règlementaire et ActualitésASTUCESrymboutalebEtude de marchéedouarddevillersMy E-PortfolioLe même ailleursannelecuyer