background preloader

Skoool.es

Segundo de Primaria-Primer trimestre - El rincón del canario A continuación,una serie de actividades on line seleccionadas para el curso de 2º de Primaria con la gentileza y gratitud del CEIP Juan Herrera Alcausa de Málaga (ESPAÑA).Centro educativo catalogado como "CENTRO TIC"y de la Editorial ANAYA (extraordinario trabajo). Es bien fácil para los padres ayudar y colaborar en la mejora del aprendizaje significativo de sus hijos.Convierta ésta página en favorito y enseñe a su hijo/a a iniciar el Internet Explorer,hacer clic en favoritos y a continuación acceder a cualquiera de las siguientes actividades clasificadas por TRIMESTRES y por ÁREAS CURRICULARES. Será divertido y aún más importante,estará colaborando de manera activa y directa en su aprendizaje. (103 actividades) Actividad 1ª.-Sumas de 2 sumandos sin llevada y llevando.Sumas de 3 sumandos sin llevada. Actividad 2ª.- Restas sin llevada y con llevada. Actividad 3ª.- Series,Número anterior y posterior,ordenar números y números pares e impares. Actividad 4º. Actividad 3ª. Actividad 2ª. Actividad 4ª.

Centpeus Una afirmació que sovint fem els científics i que acostuma a fer ràbia és que hi ha coses que no son opinables. Potser perquè vivim en una època on s’imposa el relativisme en tot i sembla que tots els punts de vista mereixen el mateix respecte i consideració. Personalment em sembla que potser ens passem de frenada i hi ha idees i conceptes que no em mereixen gaire respecte, però això és un altre tema. El cas és que en ciència, les opinions estan bé però només si estan recolzades per dades. La salut i l’alimentació són aspectes on aquests temes prenen molta rellevància i on s’acostuma a fer poc cas de les dades i molt de les opinions. L’estudi sembla prou complert ja que han seguit a més de sis-centes mil dones angleses durant més de nou anys. El que passa és que càncer és una paraula molt general. I la conclusió és que… menjar aliments orgànics no representa cap diferència. Només hi ha dues excepcions on les estadístiques sí que troben alguna petita diferencia.

Birds and Science edu365.cat Canals de vídeos científics - R+D 2.0 - Universitats i Recerca. Departament d'Economia i Coneixement Actualment els nous formats d'àudio i vídeo estan revolucionant la manera com es mostra la informació a la xarxa, i la ciència no és indiferent a aquesta revolució. La creació de noves plataformes de coneixement científic que utilitzen el format de vídeo és un fet que no ens ha passat desapercebut, i per això us presentem aquesta pàgina web, que aplega una selecció de canals i cercadors de vídeos científics que considerem d'interès general. Càpsules de divulgació científica de la UAB Conté dos formats de càpsules de video de producció pròpia: breus reportatges sobre projectes de recerca de la universitat (NEO) i entrevistes de tres qüestions a personatges destacats que visiten la UAB (3Q) (en català, castellà i anglès). Canal UPC TV Amb continguts audiovisuals de la Universitat Politècnica de Catalunya per a la divulgació de la recerca en arquitectura, ciències i enginyeria (en català i castellà). NASA TV Canal de l'Agència Espacial Nord-americana (en anglès).

Google © 2021 - Privacy - Terms el laboratori de BIOLOGIA-II 1.- Reconeixement i estudi d'algunes propietats dels glúcids i.1: resultats de la prova del Lugol 2.- Estudi d'algunes propietats dels lípids i.4: altre cop els resultats de la mateixa prova, són del grup de pràctiques d' ahir dijous. observeu les tres fases: greixos tenyits amb el Sudan - III dissolució d'aigua amb lactosa proteïnes coagulades3.- Reacció de saponificació pendent de redacció4.- Pigments vegetals Separació dels pigments vegetals a partir de fulles d'espinacs (Spinacia oleracea). 5.- Dinàmica de la fermentació alcohòlica de la glucosa realitzada pels llevats del gènere Saccharomyces sp. Aquests són els resultats obtinguts amb el segon grup de pràctiques del B2B. 5. Dimecres passat alumnes del B2C van preparar aquest muntatge per a observar una fermentació anaeròbica, que es produeix fàcilment en la natura quan es llencen restes de vegetals a l'aigua i que converteix el midó de les plantes en àcid butíric. guió de la pràctica de la fermentació butírica: imatges: L.

Related: