background preloader

Måla dig till en rolig jul

Måla dig till en rolig jul
GRATIS PRINTS. Tomtar, snögubbar och julklappar. Här är sju julteckningar där barnen får rita sina julfavoriter- samtidigt som de får använda sin fantasi Teckningarna finns att skriva ut gratis längst ner i artikeln. Julen är på intågande och snart börjar det pysslas i varenda stuga. Med det i åtanke har jag tagit fram 7 stycken julteckningar där barnen ritar samtidigt som de får lösa små uppgifter. Hoppas att ni och barnen gillar dem! Vad ligger på tomtens jultallrik? Vem döljer sig under hatten? Vad har du på dig när du leker i snön? Vem gömmer sig under mössan och vad finns i släden? Vem sitter i släden och vem drar? Här är Knut i full gång med att rita en julklapp. Och i hans julklapp ligger det.... ytterligare en julklapp.... Klart att Tomtefar älskar korv med bröd. Related:  Skolabild

Picassotomtar Om Picasso målat en tomte, hur skulle den då sett ut? Det var den uppgiften mina femteklassare fick. För att klara den behöver man ha koll på vem Picasso var och hur hans verk såg ut. Jag hade förberett lektionen genom att välja ut några av Picassos verk. Ansikten i profil Konstigt Osymetriskt Markerade linjer Geometriska former ... Eleverna fick själva välja vilka tekniker och material de skulle använda. Efter arbetet utvärderade eleverna sitt arbete med hjälp av frågorna: * Hur kan man se att din bild är inspirerad av Picasso?

stella savvidou | En lärare under ständig utveckling Nisse och jultraditionerna, Avsnitt 1: Julafton Nisse och jultraditionerna, Avsnitt 1: Julafton Logga in för att se, lyssna eller boka produkten Pappa Robert har gått upp tidigt för att baka pepparkakor, men snart är köket rökfyllt och pepparkakorna förkolnade. En dålig start på dagen för Robert blir en bra start på dagen för Maja. I morgonkaoset träffar hon en ny liten kompis - hustomten Nisse. En dag 100:- + moms alt. en vecka 300:- + moms. Kunskapsmedia AB, 2016, Från 7 år, 5 min. Kunskapsmedia AB, 2016, Från 7 år, 5 min. Spela Pokémon- i memoryform GRATIS POKÉMON-MEMORY. Ni behöver faktiskt inte vara uppkopplade för att fånga Pokémons. Överraska barnen och fixa ett Pokémon-memory. Går ditt liv, som mitt, ut på att fånga Pokémons i tid och otid? Så tycker jag om PokémonJag tycker att Pokémon Go är ett roligt och lärorikt spel som har utvecklat mina killar på ett flertal sätt som ingen annan lek (eller spel för den delen) har gjort. Men oavsett om jag gillar Pokémon Go är jag tydlig med att vi också behöver göra andra saker också. SpelreglerNaturligtvis kan ni spela precis som vanligt memory. KortenFör att öka kortens hållbarhet rekommenderar jag er att skriva ut på ett hårdare papper alternativt laminera korten. Skriv utKlicka på länken nedanför för att skriva ut korten. Go and catch ém all (och lycka till)...

PAPER CHICK CRAFT - simple Easter craft... - Easy Peasy and Fun Santa’s Face Is Santa ready for his close up? If so, here’s an easy way to draw him. Folding the paper twice will help students find the center of the paper and get them off to a good start. Ho, ho, ho, have fun! • View and download Santa Tutorial Leave a Reply You must be logged in to post a comment. Tips och Trix - Journal Vitsippsskog – Annas instruktionsbok Här kan du hitta en instruktion på en vitsippa. Material: Kraftigare ritpapper el akvarellpapper.Målartejp.Vattenfärg (grön).Ngt att ha vatten i.Svamp.Svart tusch- eller färgpenna. Teckning, måleri, modellering och konstruktion. Skapande genom olika estetiska uttrycksformer, till exempel lek, bild, musik, dans och drama.Olika material, redskap och tekniker för att skapa och uttrycka sig.

Julkalender / DIY Advent Calendar Vi närmar oss december och jul. Visst är det härligt! Idag vill vi dela vår julkalender med er. Allt som behövs är toarullar och våra fina tomtemallar. Mallarna finns att ladda ner här hos oss, en tidig julklapp till er! Ni behöver 24 toarullar, tomtemallar, sax, tejp, snöre och tunt färgat papper till luvorna. 1. 2. 3. Nästan alla tomtar är klara. Under mössan gömmer vi små överraskningar! Ladda ner de prickiga tomtarna här. Ladda ner stjärntomtarna här. Ladda ner de blommiga tomtarna här. Vill ni hellre måla era tomtar själva finns även svartvita mallar att ladda ner.

Kompisvecka Att skapa gruppdynamik är vårt ansvar dock kan det ibland kännas som ett omöjligt uppdrag. En grupp pendlar mellan olika tillstånd och faser. Inte sällan måste vi börja om och gå tillbaks, hitta nya verktyg och metoder. Det innebär att vi som pedagoger behöver arbeta med gruppen och vara lyhörda, först då kan vi börja främja, förebygga och hitta framgångsfaktorer. Där sitter de, 20 fantastiska personligheter, var och en beundransvärda på sitt sätt. Vi arbetar dagligen med främjande aktiviteter för att stärka gruppen, för att alla ska trivas, alla ska känna sig sedda och viktiga. Förutom det egna arbetet i klassrummet eller på fritidshemmet så är vi pedagoger beroende av mer stöd. En aktivitet som vi har för att lyfta gruppen är kompisvecka. Här är förslag på aktiviteter för en kompisvecka Dagens kompisar Varje dag utnämns två elever till veckans kompisar. Skylten finns här Vänskapsbingo Alla kan något, alla tycker något och alla har något. Du kan ladda ner vänskapsbingot här Rädda ägget!

PAPER HEART FLOWER CRAFT - a great... - Easy Peasy and Fun pärlstjärnor

Related: