background preloader

eTwinning - Kezdőoldal

eTwinning - Kezdőoldal

https://www.etwinning.net/hu/pub/index.htm

Related:  eTwinningeTwinning

eTwinning Az eTwinning program keretében működő eTwinning Portál eszközeivel Európa különböző országaiban található partnerintézmények interneten keresztül történő együttműködését segíti elő, támogatva a partnerkeresést, a kapcsolatfelvételt, a projektben résztvevők közös munkáját egy biztonságos felület használatával, másrészt az Európai Unióban dolgozó pedagógusok kapcsolatteremtését, szakmai fejlődését segíti továbbképzési műhelyek, online oktatási események, online munkacsoportok, tanári segédanyag gyűjtemény létrehozásával. Az érdeklődők a központi portál felületén tájékozódhatnak először a projekt nyújtotta lehetőségekről. Regisztráció nélküli látogatás esetén is betekintést nyerhetnek a sokszínű szakmai munkába. Az új fejlesztések célja, hogy az eTwinning, a napjainkra elterjedt WEB 2.0-s technológiák, eszközök bevonásával szélesítse a lehetőségek körét, továbbra is megtartva azt az alapvető elképzelést, hogy egy zárt, ellenőrzött felületen dolgozhassanak pedagógusok és diákok.

eTwinning továbbképzés 2016 ősz by Regina Nagy on Prezi eTwinning – a legnagyobb európai iskolai közösség Az eTwinning az iskolák legnagyobb európai közössége. Cikkünkből jobban is megismerheti az eTwinning programot, és megtudhatja azt is, hogy hogyan csatlakozhat! Mi az eTwinning? Az eTwinning az európai iskolák közössége. Olyan felületet biztosít a részt vevő európai országokban működő iskolák munkatársai (tanárok, igazgatók, könyvtárosok stb.) számára, ahol kommunikálhatnak és együttműködhetnek egymással, közös projekteket indíthatnak, továbbá megoszthatják egymással ismereteiket, azaz röviden: átélhetik, milyen Európa legérdekesebb oktatási közösségének a tagja lenni, és részt vehetnek annak életében.

Brainstorming and Voting Amazingly Easy. Free Online Tool  Világ: Ingyen vonatjeggyel buzdítja utazásra a fiatalokat az EU

Related: