background preloader

NASA: The Water Cycle [720p]

NASA: The Water Cycle [720p]

http://www.youtube.com/watch?v=0_c0ZzZfC8c

Related:  VESIAmbito scientifico: risorse e contributi per la didatticamarisipi

Vesi - miksi se on tärkeää? Vesi on tärkeä elementti ihmisten elämässä. Ympäristövaliokunnan mepit äänestivät viime viikon tiistaina Richard Seeberin (EPP, Itävalta) mietinnöstä, jonka päämääränä on luoda vakaa ja kunnianhimoinen lainsäädännöllinen pohja pitkäaikaiselle integroidulle vesihuollolle Euroopassa. Tutustu nyt infograafiimme aiheesta. Valiokunnassa äänestettiin tehokkaamme ja kestävämmän vedenkäytön puolesta muun muassa maataloussektorilla. Lisäksi mietinnön mukaan vedenkäyttöä olisi mahdollista tehostaa innovatiivisilla teknologioilla ja käytännöillä.

n kaupunki - Liikuntavälipala -kortit Etusivu << edellinen Etusivu Liikunta ja ulkoilu Acqua Frascati Scienza Jippo: Tutki ja ihmettele: Ihmeelliset olomuodot Mitä yhteistä on vesijohtovedellä, lumella ja vesihöyryllä? Miksi kesällä ei sada lunta? Vedellä on kolme olomuotoa; kiinteä neste ja kaasu tai toisin sanoen jää, vesi ja vesihöyry. Aineet voivat muuttua olomuodosta toiseen esimerkiksi lämpötilan vaikutuksesta. LUMA.fi: Kestävän kehityksen oppimateriaaleja Euroopan Kestävän kehityksen viikon kunniaksi kokosimme eri lähteistä verkko-oppimateriaaleja, joita voi hyödyntää kestävän kehityksen ottamiseen osaksi opetusta ja koulun arkea. Opetusresurssit ja oppimateriaalit Kestävä kehitys opetuksessa -kurssi järjestettiin intensiivikurssina keväällä 2015 Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksella. Tutustu opetusideoihin ja -vinkkeihin kurssin blogissa. Kurssilaiset tuottivat myös yhteisöllisen wikisivuston kestävän kehityksen oppimateriaalien jakamista varten: Kekekonkretiaa”.

Stellarium Jippo: Tutki ja ihmettele: Väriloistoa vesilasissa Kuva: Jason Flickr Creative Commons Tarvikkeet: Vettä RuokaöljyäNestemäisiä elintarvikevärejä (sininen, punainen, keltainen)Tasainen kirkas vesilasiToinen muki, kuppi tai lasiHaarukka TEMMELLYS - Toiminnallisuutta matematiikkaan Oppilaat saivat vuorollaan valita luokan takaa kärryistä haluamiaan tuotteita kaupan hyllyille. Teimme aluksi päässälaskuja niin, että oppilaiden piti kertoa, mitä he voisivat ostaa, jotta rahaa kuluisi yhteensä 10€. Kävimme myös läpi, mitä tavaroita oli myynnissä ja mihin hintaan. Osa tavaroista päätti tehdä tunnillemme hauskoja kevennyksiä, kun ne putosivat hyllyiltä. Oppilaita nauratti kovasti kun ope totesi että nyt on varsinaista toiminnallista matematiikkaa kun tavaratkin haluavat liikkeelle :) Luokan taululle koottu kauppa tavaroineen ja hintalappuineen

lezioni Power Point Jippo: Tutki ja ihmettele : Jääpalan ilmalento Kuvat: Linnea Töyrylä Tarvikkeet jääpala suola (NaCl) langanpätkä 5 applikaatiota, joilla matematiikka sujuu lapselta paremmin. - Elisa.net ma­te­ma­tiik­kaa-lap­sil­le 5 appli­kaa­tio­ta, joil­la ma­te­ma­tiik­ka sujuu lap­sel­ta pa­rem­min. 28.08.2015 12:22 Elisa.​net | Ma­te­ma­tii­kan opet­te­lu sujuu pe­laa­mal­la hel­pom­min kuin kir­jas­ta pänt­tää­mäl­lä. Mo­bii­li­pe­le­jä löy­tyy niin eka­luok­ka­lais­ten kuin lu­kio­lais­ten tar­pei­siin – ja kaik­kea siltä vä­lil­tä.

Jippo: Tutki ja ihmettele: Tee oma pilvi! Kuva: Karin Dalziel Flickr Creative Commons Tarvikkeet läpinäkyvä muovipullo lämmintä vettä tulitikkuja Muista pyytää vanhempiesi apua tulitikkujen käytössä! Työohje Lue kuvaa! - Seurakuntaopisto / Uskonnonopetus.fi Miettikää miltä kuvan henkilöistä tässä hetkessä tuntuu. Tehkää oma jäljitelmä kuvasta ryhmässä:1. Valitkaa roolit, eläytykää rooliinne ja hänen ajatuksiinsa ja tunteisiinsa tässä tilanteessa.2.

Related:  3.lk Ymppä