background preloader

Ordlista

Ordlista

Vädret - Klart.se Kategori:Svenska/Alla uppslag - Wiktionary Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Denna kategori innehåller samtliga uppslag där minst en av definitionerna har givits markeringen "Alla uppslag". Orden kan ha ytterligare betydelser; se respektive uppslag. Se även kategorierna: ← Kategoristartsida, Svenska, Alla uppslag Om Maria Bomberg | mariabomberg.com Så, varför ska just jag hjälpa dig planera ditt digitala projekt? Svaret är enkelt. Jag har gjort det många gånger förut. Jag är i botten utbildad marknadskommunikatör på Berghs School of Communication, och har även ett antal utbildningar inom grafisk form i ryggen. Genom min erfarenhet av att driva digitala kommunikationsprojekt har jag lärt mig om fallgropar och framgångsfaktorer den hårda skolan. Mina specialistområden: Digital kommunikation och branding, Digitala processer (projektfaser, metodik, framgångsfaktorer osv.), Digital projektledning och planering, Coaching och utbildning, Budgetering och resursering, Avtal etc. Ring eller maila! Mer Maria Bomberg Mitt CVMer om mig och mina erfarenheter, samt referenser hittar du på LinkedIn. Om #projektledarna Sedan sommaren 2012 är jag del av styrelsen för nätverket #projektledarna. Vi ses en gång i månaden där varje träff utgår från en frågeställning tillsammans med en inspirationstalare.

Ordprov.se - träning inför Högskoleprovet Bump Bibeln Lista över svenska idiomatiska uttryck För ordspråk, se Lista över svenska ordspråk. För liknelser, se Lista över svenska liknelser. Detta är en lista över idiomatiska uttryck på svenska. A[redigera | redigera wikitext] Aldrig i livet – Starkt uttryck för att vägra gå med på något. B[redigera | redigera wikitext] Bakom flötet – Om en obegåvad eller ointelligent person.Bakom någons rygg – Gör något negativt som berör en viss person utan att denne får kännedom om det.Balansera på slak lina – Ett svårt uppdrag som kan få stora konsekvenser om man misslyckas.Barka åt skogen – Det kommer garanterat att gå illa. Beväpnad till tänderna - Att vara så förberedd som det går.Bida sin tid – Tåligt avvakta med att göra något planerat till ett mer gynnsamt tillfälle. C[redigera | redigera wikitext] Cirkeln är sluten – Något har återgått till ett begynnelsetillstånd efter ett komplicerat skeende. D[redigera | redigera wikitext]

GR-Utbildning, Läromedel Göteborg (AV) / Standardsökning SLI.SE använder sig av naturliga sökningar, dvs. man skriver det man söker efter helt naturligt utan några ytterligare tecken. Du kan skriva ord, eller allra helst fraser i titeln, sökord eller i beskrivande text - du kan t.o.m. skriva ett ISBN/produktnr om du kan det. Om du t.ex. vill hitta en produkt som heter "Människans utveckling sedan stenåldern" är det bästa att skriva precis det. Om du inte är säker på titeln kan du prova med att skriva t.ex. Men, det fina är att trots att det inte är en exakt träff så finns den med bland svaren! Du kan kanske hitta den mycket lättare om du specificerar din sökning genom att skriva "människa stenålder", och igen ingen av dessa två ord är exakta träffar ändå hittar du precis vad du söker! SLI.SE använder sig av både KDB och SAB-klassifiseringssystem för att göra sökningar. Du har möjlighet att växla mellan de olika systemen och sedan bläddra i de ämnen som du finner intressanta. Du ser antalet artiklar på varje ämne om du hovrar över ämnet.

Hur stavas det? Rättstavning på svenska hos Ordkollen.se

Related: