background preloader

2016 Din lekplats på nätet! -

2016 Din lekplats på nätet! -

http://www.lekarkivet.se/

Related:  lindafastessonFSK klass

Pedagogik Leksakssedlar kan vara bra till många olika saker, du kanske leker affär, spelar spel eller letar efter skatter? Vi ska ha kalas snart och där ska barnen få leta rätt på gömda ädelstenar som finns ute i trädgården. Stenarna kommer att ha tre olika färger (grönt, blått och rött) och vara värda 1, 5 och 10 kronor. bokmal, mamma, lärare, pysseltokig, bakfrälst, naturnörd Vi funderade länge innan vi gjorde om vårt sovrum. Vilka tapeter ville vi ha, om vi skulle måla, skulle vi ha alla väggar i samma färg eller vore det kul med en fondvägg (ja, jag vet, det är så ute, det är bara det att vi väljer efter vår smak och inte efter vad som är inne eller ej). Efter flera veckors funderande blev det tre vita väggar och en vägg med den underbara tapeten från “un bisou” (som tydligen betyder kyss eller puss).

Aktivitetsbanken I Scouternas aktivitetsbank hittar du lekar, andakter och andra aktiviteter som gör unga redo för livet. Sök på valfritt ord för att hitta aktiviteter: Upplägg »Se aktiviteter utifrån om det är en lek, andakt, ceremoni etc.Målspår »Se aktiviteter utifrån målspåren i Scouternas program. Tips på roliga lekar - Lekar för små barn Lekar för små barn Här hittar du roliga lekar som passar små barn. Här finns beskrivningar på både gamla klassiska lekar som "Björnen sover", "Denna ringen den ska vandra", "Sätta svansen på grisen" och andra lekar som "Kakmonster", "Fruktsallad", "Du duger!"

1999 - 2014 Din lekplats på nätet! - Fyra man i soffan Udda antal deltagare, minst nio. Skriv deltagarnas namn på varsin lapp som viks ihop. Placera stolar i ring två och två, en stol mer än antalet deltagare. Fyra av stolarna placeras ihop och bildar "soffan". Deltagarna delas upp i två lag. Ena laget har en deltagare mer det andra. Kreativ matte Om Kreativmatte.se När jag för några år sedan arbetade som matte- och datalärare visade en elev mig sina filmer gjorda i Flash. Jag blev fascinerad av programmet Flash och dess möjligheter och började att göra interaktiva matteövningar i Flash.

Välkommen till Ingelas lekstuga! Jag heter Ingela, är mamma till fem barn i åldrarna 8-23 år, och förskollärare. Alla mina barn har/har haft verbal dyspraxi. Verbal dyspraxi innebär en störning av artikulationsförmågan, man har alltså uttalssvårigheter. Här kan du läsa om verbal dyspraxi och språkstörning, och få tips om lekar, spel, sånger, sagor och böcker som passar alla barn. Under länkarna till Årstider, Högtider och Tema hittar du sånger, rim, boktips, pyssel och annat relaterat till ämnet. Mjuka leksaker söndagen den 27:e juli 2008 Mjuka leksaker Leksaksutbudet är hur stort som helst ibland, och det är inte lätt att hitta bra saker i djungeln. Här ovan ser ni några mjuka leksaker som jag tycker är bra! Dessa bilder är från ABC leksaker som också säljer produkterna men de återfinns också hos andra affärer.

Snilleblixtarna i Sverige Snilleblixtarna är ett utbildningskoncept som i första hand vänder sig till lärare/pedagoger som arbetar med elever från förskoleklass till årskurs 5/6. Det handlar om ett entreprenöriellt lärande för att i första hand utveckla elevernas intresse för teknik, naturvetenskap, uppfinningar och entreprenörskap. Men det är också ett ämnesövergripande koncept där arbetet enkelt kan anpassas till många olika skolämnen på låg- och mellanstadiet men också i särskolan ända upp till gymnasiet.

Related:  helena73LEKAR