background preloader

Televisi? de Catalunya

Aniversari23/01/20143.58 De "Poblenou" a "La Riera" El gener de 1994, TV3 feia una gran aposta i estrenava la seva primera telenovel·la de producció pròpia, "Poblenou". Rosa Renom i Laura Conejero feien les seves primeres passes com a actrius televisives en aquella sèrie mítica. 20 anys més tard, continuem gaudint de la seva feina, ara en una altra ficció diària de referència: "La Riera". Què va significar, per a elles i per a la societat catalana, aquella primera telenovel·la? Com ha canviat la manera de treballar en aquests 20 anys?

http://www.tv3.cat/

Related:  MEDIATECA

Президент России 1/3 Фото пресс-службы Президента России Во время записи интервью французским СМИ. С Жилем Було, телеканал TF 1 (слева), и Жан-Пьером Элькабахом, радиостанция «Европа-1». 3 июня 2014 года Вся подписьВся подпись|||Свернуть В преддверии визита во Францию Владимир Путин ответил на вопросы автора и ведущего новостных программ радиостанции «Европа-1» Жан-Пьера Элькабаха и ведущего вечернего выпуска новостей телеканала TF1 Жиля Було. Запись интервью состоялась 3 июня в Сочи. ВОПРОС (как переведено): Добрый вечер, господин Президент! CADENA 100 El servei 3alacarta ofereix ja més de 1.000 vídeos subtitulats en català Televisió de Catalunya i CCRTV Interactiva milloren el servei de vídeo per internet 3alacarta amb un nou reproductor de vídeo que incorpora subtítols i diverses funcionalitats noves. "La Riera", una de les sèries que es pot veure amb subtítols Els usuaris podran veure subtitulades en català moltes de les produccions de més èxit de TV3.

RAC1 Les USA envoient 3 bombardiers stratégiques B-52 en Europe - Média Alternatif (quand les médias vous montre la main droite, regardez la main gauche) Au vu du contexte actuel, marqué par la crise russo-ukrainienne, l’annonce faite par les États-Unis de l’envoi de 3 bombardiers stratégiques B-52 en Europe peut être interprété comme étant un message politique envoyé aussi bien à l’intention de Moscou qu’a celle des pays alliés qui redoutent, à tord ou à raison, d’être à leur tour déstabilisés par la Russie. Et cela d’autant plus qu’elle vient un jour après la promesse du président Obama, de renforcer la présence militaire américaine sur à l’est du Vieux Continent. Ainsi, deux B-52 Stratorfortress de la base de Barksdale (Louisiane) et un autre de celle de Minot (Dakota du Nord) sont arrivés le 4 juin en Angleterre, précisément à Fairford, où l’aviation américaine dispose de facilités. Mais ces appareils – et le communiqué de l’US Air Force ne le précise pas – devraient prendre part aux exercice Baltops et Saber Strike (Coup de Sabre), qui dureront du 9 au 21 juin.

Rock&Gol La pàgina web de TVC, el mitjà de comunicació català més visitat a internet Redacció - 17/02/2012 - 14.15h. El govern valora el lideratge dels webs públics La web de Televisió de Catalunya, tv3.cat, és la primera en el rànquing de mitjans digitals en català, amb 1.726.000 usuaris i prop de 25 milions de pàgines vistes. Al darrere hi ha els portals Ara.cat, El Punt Avui i Vilaweb i el portal informatiu 324.cat, que durant aquest mes de gener ha tingut 455.000 usuaris.

Setmanari de comunicació Directa Page web des videos de visite de la ville Talarn es un municipio español de la comarca del Pallars Jussá, en la provincia de Lérida, situado en el centro de la comarca. Envuelve a la parte del municipio de Tremp donde se encuentra el núcleo urbano de éste. La población de Talarn, que pertenece a la comarca del Pallars Jussá, ocupa la cuenca media del Noguera Pallaresa, a caballo entre las altas cimas de los Pirineos y la Sierra del Montsec. Al sur, limítrofe con la Cataluña central y la comarca de la Noguera. El municipio de Talarn se extiende mayoritariamente a la derecha del Noguera Pallaresa, envolviendo la población de Tremp, la cual es cree que se origina en un territorio inicialmente integrado a Talarn.

El Convidat - Blogs 13 caps de setmana. 13 viatges a l’univers més íntim dels meus amfitrions. Les experiències personals de tot un any, que heu pogut veure els últims 13 dilluns. I ara, el final. Dilluns podreu veure el capítol de resum d’”El Convidat”, amb els millors moments de la quarta temporada del programa. I una vegada més, puc dir que per mi ha estat més que fer un programa de televisió.

Més que futbol? - 30 minuts CSS/Javascript Deshabilitat. Vídeos [ 3 en total ] - Veure Tots Documental: Més que futbol El Barça de Guardiola és observat atentament des de molts àmbits, i no només des de l'esportiu. Per què? Pot ser un referent social?

Related:  Cine i tvSeminari d'argumentacióCadenas TVSeminari Argumentaciócinema i TVmatornCanales catalanesÁlexCanals TV