background preloader

Aliens ,UFO, MARS, Pole Shift, ASCENSION, HAARP, 2012, CERN

Aliens ,UFO, MARS, Pole Shift, ASCENSION, HAARP, 2012, CERN

EXTRATEREŞTRII în ROMÂNIA? Un ÎNTREG SAT a fost MARTORUL apariţiei unui OZN! - Ziarul Libertatea mobile Cazul unei apariţii extraterestre în România, investigat de National Geographic Channel, va fi difuzat pe postul de televiziune pe 27 decembrie, în cadrul serialului "Extratereştri în Europa", potrivit unui comunicat remis Mediafax. Serialul "Extratereştri în Europa" prezintă "o analiză amănunţită asupra aspectelor fascinante şi tulburătoare ale acestor întâlniri cu inexplicabilul". Cazul apariţiei extrarerestre în România va fi prezentat în episodul intitulat "La nuntă în România", care va fi difuzat în premieră la National Geographic Channel pe 27 decembrie, de la ora 21.00. În 2001, o pană de curent aruncă satul Năneşti din judetul Vrancea, Romania, în beznă. Când sătenii ies afară să cerceteze, un OZN roşu apare pe cer şi emite perdele rotative de lumină care se răsfrâng asupra localităţii. Timp de aproape două ore, apariţia trimite raze ciudate de lumină peste sat pentru ca apoi să dispară.

Invazie de extraterestri dintr-un OZN urias, in Kansas ? Un OZN de dimensiuni impresionante a fost vazut de mai multi martori deasupra orasului Kansas, in Missouri, SUA. In acelasi timp, in zona au fost raportate evenimente ciudate. Unul dintre martorii acestor evenimente a spus ca a vazut obiectul urias, cu o forma de disc, pe 7 august, deasupra intregii parti de nord a orasului, scrie Sott. OZN-ul nu se misca, spune femeia, care declara ca nu a vazut decat cateva secunde obiectul ciudat. OZN-ul avea un diametru de aproximativ opt kilometri si a disparut pur si simplu. In mod ciudat, apoi, un alt obiect urias a aparut in aceeasi zona.

OZN deasupra orasului Boston. Inceputul invaziei? In Boston, USA, a fost reperat un obiect zburator neidentificat, acelasi care fusese vazut in urma cu doua zile pe cerul statului Virginia. Oamenii din tot orasul au fost socati sa vda un OZN de culoare albastra, miercuri seara in jurul orei 1,30. A stat deasupra orasului in jur de doua ore, fiind reperat de mai multi locuitori din zona. OZN-ul parea ca isi schimba dimensiunile, insa forma circulara ramanea aceeasi, informeaza weeklyworldnews. Acelasi obiect zburator a aparut luni, 8 noiembrie, pe cerul localitatii Centerville, Virginia, insa autoritatile locale au respins aceste afirmatii, spunand ca exista o explicatie logica pentru acest fenomen. Din pacate, acesta nu a fost data publicitatii. Departamentul de Aparare si Securitate Interna a confirmat reperarea OZN-ului deasupra orasului Boston, dar a refuzat sa faca orice comentarii suplimentare. Expertii OZN de la Harvard sunt insa mult mai transanti:" Acesta a fost cu siguranta un OZN.

Solar System Scope AlienScientist.com Antikythera mechanism The Antikythera mechanism (Fragment A – front) The Antikythera mechanism (Fragment A – back) The Antikythera mechanism (/ˌæntɨkɨˈθɪərə/ ANT-i-ki-THEER-ə or /ˌæntɨˈkɪθərə/ ANT-i-KITH-ə-rə) is an ancient analog computer[1][2][3][4] designed to predict astronomical positions and eclipses. Professor Michael Edmunds of Cardiff University, who led a 2006 study of the mechanism, described the device as "just extraordinary, the only thing of its kind", and said that its astronomy was "exactly right". The mechanism was housed in a wooden box approximately 340 × 180 × 90 mm in size and comprised 30 bronze gears (although more could have been lost). The Antikythera mechanism is kept at the National Archaeological Museum of Athens. Origins and discovery[edit] The mechanism was discovered in a shipwreck off Point Glyphadia on the Greek island of Antikythera. Mechanism[edit] Schematic of the artifact's known mechanism Operation[edit] Gearing[edit] Known gear scheme[edit] Wright proposal.

Star Nation Symbols - Standing Elk The next designs were interpreted in a sweat lodge conducted on March 26th (1996) by Tahca Hoksina along with Ron and Lourdes Ream, Wambdi Maza, Isage IMani, Edmore Green, Wambdi Sake, Wambdi Hoksina and myself. The next two designs were translated on April 22nd, 1996. The participants in the sweat lodge ceremony included the following individuals: Tahca Hosina, Isage Imani, Wambdi Maza, Hehaka Inazin, Carol Ballantyne, Mark and Margaret Silvia, Heyaka Waste Winyan and Ibdubu Winyan. The next two designs were translated to me on April 23rd, 1996. The above design was presented to me by Pamela Ice on February 24th, 1996, at Wounded Knee, South Dakota. There are five Universal Laws that directly relate to family, and these five teepees represent the four seasons in which they apply. These are five laws within the Kit Fox Society which reflect these laws of the family. 1.

10 incidente OZN care sfideaza orice explicatie 10 incidente OZN care sfideaza orice explicatie extraterestri, extraterestru, ozn, obiecte zburatoare neidentificate, teoria conspiratiei, intalniri de gradul 3, farfurie zburatoare, paranormal, incredibil, strict secret, cazuri OZN, OZN in Romania, UFO, farfurii zburatoare, panspermia, originea vietii + zoom Galerie foto (12) Sondajele de opinie efectuate in mai toate tarile lumii arata ca aproximativ jumatate din populatia globului crede in existenta OZN-urilor, si asta in timp ce un procent de 5% dintre persoanele intervievate a avut parte de o intalnire de gradul III. Evident, multe dintre aparitiile OZN s-au dovedit, de-a lungul timpului, simple fenomene naturale, produse de om sau falsuri. Si totusi, exista inca o categorie de fenomene care sfideaza, practic, orice explicatie logica, si sunt atat de frapante incat au devenit parte a folclorului urban. 10. Nu multi stiu faptul ca primele rapoarte documentate cu privire la aparitia OZN-urilor dateaza de cel putin un secol. 9. 8. 7.

Misterul calcaiului extraterestru de la Aiud | Efemeride 190 Shares Share Tweet Email Un obiect metalic, descoperit în 1974, lângă Aiud, ridică mari semne de întrebare despre proveniența sa. Este vorba despre o bucată de aluminiu, care a fost descoperită la circa 10 metri adâncime în pământ, de o echipă de muncitori care efectua lucrări de excavare pe malul Mureșului. Până de aluminiu a fost donată Muzeului de Istorie din Transilvania, dar în ciuda descoperirii impresionante nicio anchetă nu a fost declanșată în următorii 20 de ani. Oamenii de știință au fost șocați pentru că aluminiul în stare pură nu se găsește în natură iar tehnologia prelucrării aluminiului a fost descoperită abia în secolul 19. „Probabil că ufologii s-au gândit că nu există nicio legătură între oasele de mamut şi piesa de aluminiu. Și dacă nu este de proveniență extraterestră atunci cine a fabricat această bucată de aluminiu acum 20.000 de ani?

S-a rezolvat misterul “calcaiului de aluminiu” de la Aiud In 1973 s-a descoperit langa Aiud un obiect misterios care timp de peste 30 de ani a pus multa lume pe jar. Toata nebunia a inceput cand niste muncitori, ce sapau intr-o cariera de pietris langa albia Muresului, au scos de la 10 m adancime trei obiecte ciudate. Doua dintre ele au fost identificate ca fosile de mamut de acum cateva zeci de mii de ani dar cel de-al treilea obiect era cu totul neobisnuit. Misteriosul artefact (foto stanga) a fost supus unor teste chimice si s-a dovedit a fi dintr-un aliaj de aluminium, de unde si denumirea ad-hoc de “calcaiul de aluminiu de la Aiud” si parea rezultatul unui proces modern de fabricare. Gasirea lui la o adancime de 10 m si in acelasi strat cu oasele de mamut de acum zeci de mii de ani, a dat nastere la o multime de controverse. Aluminiul a fost descoperit abia in a doua jumatate a sec. Un obiect extraterestru Entuziastii romani si straini, pasionati ai fenomenului OZN au fost primii care au incercat sa ofere o explicatie.

Rendlesham Forest UFO - Jim Penniston's notebook Above: The notebook that Jim Penniston claims he made on the first night of the Rendlesham Forest event has the wrong date and time. Potentially one of the most explosive documents in the Rendlesham Forest case – if not all of UFOlogy – is the notebook allegedly made by Sergeant Jim Penniston during the UFO encounter outside East Gate of RAF Woodbridge experienced by himself, John Burroughs and Ed Cabansag in December 1980. The notebook contains descriptions of a landed craft of unknown origin (see below) that Penniston claims to have examined for 45 minutes and even touched, along with sketches of hieroglyphic inscriptions he says were engraved on its side. None of the other witnesses that night claims to have seen any such craft, only lights. Hence this document deserves closer scrutiny than it has hitherto received. Wrong date and time Penniston first showed this notebook publicly on the Sci Fi channel documentary UFO Invasion at Rendlesham broadcast in 2003 December.

Related: