background preloader

KlasCement.be

KlasCement.be

http://www.klascement.be/

Related:  NederlandsInspiratie

Groepjes indelen - Scoutpedia.nl Er zijn veel manieren voor het indelen van groepjes voor het doen van een spel. Op deze pagina vind je een aantal tips en spelletjes om groepjes in te delen. Ook voor oudere scoutingleden zijn een aantal van onderstaande ideeën bruikbaar; voor jongeren of volwassenen die elkaar nog niet (goed) kennen kan het meteen een beetje het ijs breken. Tol op Franse wegen 2 procent duurder 24 juli 2013 Over de Franse snelwegen rijden is gemiddeld 2 procent duurder geworden dan vorig jaar. In vijf jaar tijd, tussen 2007 en 2012, stegen de tarieven aan de tolhuisjes zelfs met 11 procent. Dat schrijft De Morgen.

www.logopedia.be (logopedie forum) Het is momenteel 25 Apr 2014, 13:15 Er zijn geen forums beschikbaar. Wie is er online? Er zijn in totaal 9 gebruikers online :: 7 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 86 op 07 Apr 2012, 10:35 G-O Jobs - ONDERWIJS Een loopbaan starten in het onderwijs is niet altijd even eenvoudig. In het begin van je carrière zal je wellicht aangewezen zijn op een aantal interims. Vastbenoemd worden kan je immers sowieso pas na minstens drie schooljaren. De drie belangrijkste stappen in een onderwijsloopbaan zijn: de tijdelijke aanstelling van bepaalde duurde tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD)de vaste benoeming.

Maken of doen? - grammatica Nederlands - Zinsbouw Hij doet zijn job heel graag. De buren maken altijd veel lawaai. Maken 1. bij maken realiseer je iets, je fabriceert of creëert iets wat er eerst niet was. De buren maken altijd veel lawaai. Taaltaken Frans Cursussen Frans op het Internet. Op meerdere pagina's, die je in het overzicht kan aanklikken, zijn links geplaatst naar cursussen Frans op het Internet. Omdat enkele cursussen echte pareltjes zijn, gaan we ze wat uitgebreider voorstellen.… Dans "Cours en ligne - Online cursus"

Archief - Wablieft.be Projecten Wablieft-prijs Boeken Tekstadvies Krant Wablieft Wablieft-krant Online krant Archief Kleine Wablieft In de les Abonnement Lees voor 72. Quizlet - online woordjes leren in vreemde talen. Handleiding: Quizlet - Online woordjes leren in vreemde talen. Quizlet is een web 2.0 toepassing voor het aanleren van woorden in vreemde talen. Voordat met de woorden kan worden geoefend moet eerst een woordenlijst worden aangelegd, waarin de woorden in zowel het Nederlands als de vreemde taal moeten worden vastgelegd. Is die woordenlijst klaar dan kan direct gestart worden met het aanleren van de woorden. Om woordenlijsten te kunnen maken moet eerst een account worden aangevraagd.

NT2-beginnersdoelen Doelgericht uit de startblokken. Anderstalige volwassenen leren Nederlands sneller en beter als ze dat wat ze leren in de les ook direct in hun dagelijks leven kunnen toepassen. Daarom moet het NT2-onderwijs rekening houden met de rollen van inburgeraars in de maatschappij. Deze website biedt inspiratie en advies voor cursusorganisatoren, docenten, intakers en materiaalontwikkelaars die in de lessen Nederlands aan anderstalige volwassenen maatwerk willen bieden dat uitgaat van de rollen van cursisten in hun dagelijks leven en de specifieke kennis van het Nederlands die zij daarvoor nodig hebben. In Nederland en Vlaanderen volgen jaarlijks duizenden anderstaligen cursussen Nederlands als tweede taal (NT2). Ze willen Nederlands leren om deel te kunnen nemen aan de maatschappij, een bedrijf op te zetten, kinderen op te voeden, te studeren, enz..

Start het schooljaar eens op een 21e eeuwse manier! Leerlingen leren kennen en leerlingen elkaar laten leren kennen is elk jaar weer één van de leuke activiteiten die een docent aan het begin van het jaar mag doen. Er zijn ontzettend veel voorbeelden van hoe je dit kunt doen en de meeste docenten zullen zo hun eigen voorkeuren hierin ontwikkeld hebben. Misschien is het wel eens tijd voor wat nieuws en tijd voor iets dat wat beter past bij de huidige leerlingen. Het zichzelf laten voorstellen door leerlingen kan tegenwoordig namelijk ook op een ‘21st Century Skills‘ manier, ofwel door vaardig gebruik te maken van moderne informatie en communicatie technologie.

deredactie.be vr 18/04 - Leden van het broederschap van Jezus van Nazareth lopen tijdens hun processie in Zamaro, in het noorden van Spanje, voorbij een lingeriereclame. vr 18/04 - In het noorden van de Filipijnen laat een man zich op Goede vrijdag in het spoor van Christus aan het kruis nagelen. Hoewel de Filipijnse geestelijken de jaarlijkse devote praktijken aan de kaak stellen, blijven ze steeds meer publiek trekken.

WikiWoordenboek WikiWoordenboek is een project om een meertalig vrij woordenboek te creëren waarin in elke denkbare taal de woordbetekenissen, de vertalingen, de etymologie en de uitspraak beschreven kan worden. WikiWoordenboek is de lexicale aanvulling op Wikipedia, maar is zelf geen encyclopedie. De Nederlandstalige versie is op 1 mei 2004 gestart.

prettige en informatieve site. Brengt je als docent op goede ideeen. by bergm Nov 3

Related:  voor docentenICT-Dag 26