background preloader

KlasCement.be

KlasCement.be

http://www.klascement.be/

www.logopedia.be (logopedie forum) Het is momenteel 25 Apr 2014, 13:15 Er zijn geen forums beschikbaar. Wie is er online? Er zijn in totaal 9 gebruikers online :: 7 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 86 op 07 Apr 2012, 10:35 G-O Jobs - ONDERWIJS Een loopbaan starten in het onderwijs is niet altijd even eenvoudig. In het begin van je carrière zal je wellicht aangewezen zijn op een aantal interims. Vastbenoemd worden kan je immers sowieso pas na minstens drie schooljaren. De drie belangrijkste stappen in een onderwijsloopbaan zijn: de tijdelijke aanstelling van bepaalde duurde tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD)de vaste benoeming.

Why Flipped Classrooms Are Here to Stay Published Online: June 12, 2012 First Person By Jonathan Bergmann and Aaron Sams SERVERBEHEERDER/PROGRAMMEUR (VLAAMS MINISTERIE VAN ONDERWIJS EN VORMING) 53889678 - VDAB De Vlaamse overheid wil de samenleving waarvoor zij zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden dan ook geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap. Als je een handicap hebt, laat ons dat vooraf weten. We zorgen ervoor dat je in de best mogelijke omstandigheden kunt deelnemen aan de selecties.

Archief - Wablieft.be Projecten Wablieft-prijs Boeken Tekstadvies Krant Wablieft Wablieft-krant Online krant Archief Kleine Wablieft In de les Abonnement Lees voor De Belgen doen het beter: OER-platforms in een nieuw jasje In een tijdspanne van twee weken hebben de drie grote Open Educational Resources (OER) -platforms van de Benelux een nieuw jasje gekregen. In Nederland is het in 2009 gelanceerde Wikiwijs gefuseerd met Leermiddelenplein tot – je raadt het al – www.wikiwijsleermiddelenplein.nl. De zuiderburen hebben het Vlaamse platform KlasCement een gefacelifte website gegeven met vernieuwde interface. Waar KlasCement zich na de aanpassingen nog steeds lijkt te richten op het makkelijk open delen van leermiddelen, maakt Wikiwijsleermiddelenplein het de Nederlandse docenten erg lastig om hun materiaal te delen. Het maken, aanvullen en delen van leermiddelen biedt grote voordelen voor het onderwijs.

KlasCement Als leerkracht stop je heel wat uren werk in het voorbereiden en verrijken van je lessen. Vroeger bestond een groot deel van dat werk uit woordkaarten schrijven, knippen, plakken, vergroten, verkleinen, materialen bij elkaar zoeken. Met de komst van de digiborden brengen leerkrachten veel tijd door achter de computer.

deredactie.be vr 18/04 - Leden van het broederschap van Jezus van Nazareth lopen tijdens hun processie in Zamaro, in het noorden van Spanje, voorbij een lingeriereclame. vr 18/04 - In het noorden van de Filipijnen laat een man zich op Goede vrijdag in het spoor van Christus aan het kruis nagelen. Hoewel de Filipijnse geestelijken de jaarlijkse devote praktijken aan de kaak stellen, blijven ze steeds meer publiek trekken.

WinWinbeurs levert meer dan 100 matches op (Gent Het evenement wordt uiteraard ook voorbereid: vragende en aanbiedende partijen zetten hun aanbod vooraf op de website van het evenement, zodat beide partijen zich al wat kunnen voorbereiden. Ter plekke begint het gezellig keuvelen met elkaar: geen harde gesprekken, want er wordt niet gerekend in euro's, er worden eigenlijk gewoon diensten geruild. Zo liet presentator Nic Balthazar Stefaan De Ruyck, de grote baas van de Vooruit al meteen vertellen dat de Vooruit de balzaal gratis ter beschikking had gesteld van de stad, die het evenement organiseert, en dat de Vooruit daar nu graag een locatie voor in ruil krijgt om bij gelegenheid een theateropvoering te doen: ,We hebben al opvoeringen gedaan op het dak van de Artevelde Hogeschool, waarom nu niet eens in het kabinet van de burgemeester?', vroeg De Ruyck zich af. Stephanie Reynaert was er ook: Stephanie is met gezonde voeding bezig en daarvoor heeft ze Detox Rox: daarmee wijst Stephanie de consument de weg naar een gezonde levenswijze.

Woord van de Dag Trouw schrijft vandaag over de 'ultracultuur' onder voetbalfans. Aanleiding is het vuurwerkincident afgelopen zondag bij de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle. Trouw: 'De Ultra-cultuur komt van oorsprong uit Italië en is in de laatste decennia in vrijwel heel Europa en Zuid-Amerika geadopteerd.' Ultracultuur oogt als een samenstelling met het woord ultra, dat in het algemeen fanatiekeling of extremist betekent, maar ook in het bijzonder gebruikt kan worden voor een fanatieke voetbalsupporter. Het krantenbericht wekt echter de indruk dat ultracultuur vooral in verband wordt gebracht met het woord ultras: 'Ultras zingen negentig minuten lang, ongeacht het wedstrijdverloop. Een 'capo' met megafoon bepaalt wat er gezongen wordt en het vak klapt en zingt als één man.

IT-Huis komt naar Gent Jawel, u leest het goed, het zijn niet alleen glazen huizen die naar Gent komen. Er komt ook een IT-huis, daar wilden wij het fijne van weten, dus trokken we naar KlasCement. We zitten samen in het nieuwe kantoor van KlasCement, sinds oktober gevestigd in Gent. EHB(t)O [ Werkvormen voor taallessen ] We richten ons allereerst even tot studenten: wil je dit hoofdstuk goed doorhebben, dan sta je best vooraf even stil bij wat een werkvorm is. Vandaar volgende definitie: Je moet beseffen dat een les niet enkel een verloop is van werkvormen en aanpakjes.

prettige en informatieve site. Brengt je als docent op goede ideeen. by bergm Nov 3

Related:  Nederlands