background preloader

Alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI

Alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI
Aquesta és la base de dades de materials per a les pissarres digitals interactives (PDI). Hi podeu aportar fitxers amb el material en formats diversos (notebook, xbk...) i d'una mida inferior a 20 Mb. --> Com pujar materials per a PDI.La imatge adjunta ha d'estar en format gif, jpg o png (no adjunteu imatges en format bmp).Per tal que el material es pugui previsualitzar heu d'adjuntar un fitxer en PDF (inferior a 10 Mb). Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials. Per cercar materials utilitzeu la pestanya "Cerca". Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Pizarras Digitales Interactivas Juan Carlos Guerra Noticias recientes Manual en PDF y ayuda online Smart Notebook 11Os dejo algo que puede ser de gran ayuda para adentrarnos en el nuevo software de la PDI Smart, el Notebook 11, que como ya dije en el post anterior ... Publicado a las 12 nov 2012, 19:51 por Juan Carlos Guerra Smart Notebook 11Disponible ya para descarga, con numerosas novedades, el software Notebook 11 para la pizarra de Smart, incluyendo un versión de prueba de las herramientas 3D.WEB DE DESCARGA Entre las ... alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI Aquesta és la base de dades de materials per a les pissarres digitals interactives (PDI). Hi podeu aportar fitxers amb el material en formats diversos (notebook, xbk...) i d'una mida inferior a 20 Mb. --> Com pujar materials per a PDI.La imatge adjunta ha d'estar en format gif, jpg o png (no adjunteu imatges en format bmp).Per tal que el material es pugui previsualitzar heu d'adjuntar un fitxer en PDF (inferior a 10 Mb). Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials. Per cercar materials utilitzeu la pestanya "Cerca". També podeu ordenar-los per data de creació, autor/a, títol, nivell educatiu i altres dades a partir de les opcions de la part inferior de la pàgina. Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria.

Maleta de Robòtica: Bee Bots a l'aula (EI, EE i PRI) L'objectiu d'aquest projecte es centra en Impulsar la programació a les aules d'Educació Infantil, Primària i Educació Especial per a promoure el pensament lògic i creatiu i la capacitat d'anàlisi en la resolució de problemes reals. I, amés, Fomentar l'intercanvi d'estratègies i coneixements entre alumnes per consolidar un aprenentatge significatiu i competencial. Aprendre a marcar-se objectius i a establir una seqüència per arribar-hi.Engrescar alumnes poc motivats per continguts formalment més acadèmics.Fer ús de la tecnologia no com un simple instrument, sinó integrat en el context de situacions d'aprenentatge.Desenvolupar de manera pràctica i didàctica habilitats motores i cognitives.Font: Experiència de l'Escola Projecte

Related: