background preloader

Woordenlijst officiële Spelling

Woordenlijst officiële Spelling

http://woordenlijst.org/#/

Woord van de Dag Trouw schrijft vandaag over de 'ultracultuur' onder voetbalfans. Aanleiding is het vuurwerkincident afgelopen zondag bij de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle. Trouw: 'De Ultra-cultuur komt van oorsprong uit Italië en is in de laatste decennia in vrijwel heel Europa en Zuid-Amerika geadopteerd.' Ultracultuur oogt als een samenstelling met het woord ultra, dat in het algemeen fanatiekeling of extremist betekent, maar ook in het bijzonder gebruikt kan worden voor een fanatieke voetbalsupporter.

Cours de grammaire néerlandaise Sociale Vraagstukken Weg met kantoortuin en geheugentraining Sabine Otten betoogde onlangs dat de vooroordelen over oud-zijn uit de weg moeten worden geruimd. Pas dan kunnen oudere werknemers echt langer doorwerken. Wat ook helpt, is dat oudere werknemers niet worden blootgesteld aan de verleidingen van de kantoortuin. En de geheugentraining kan weg.

Taaladviesdienst: antwoord op vragen over het Nederlands De Taaladviesdienst van Onze Taal beantwoordt vragen over het Nederlands, schrijft taalboeken, geeft taaltrainingen en corrigeert teksten. De dienst bestaat sinds 1985. Er werken vijf ervaren taaladviseurs. Antwoord op uw taalvraag EHB(t)O [ Werkvormen voor taallessen ] We richten ons allereerst even tot studenten: wil je dit hoofdstuk goed doorhebben, dan sta je best vooraf even stil bij wat een werkvorm is. Vandaar volgende definitie: Je moet beseffen dat een les niet enkel een verloop is van werkvormen en aanpakjes. Wanneer je een les in elkaar steekt, doe je er goed aan EERST na te denken over je doelen (bedoelingen) en de stappen die je wil zetten om die te realiseren, EN DAARNA over de praktische realisatie en dus ook de werkvormen. Toch kan onderstaand overzicht van enkele minder vanzelfsprekende werk- en organisatievormen voor taalonderwijs voor jou verfrissend werken.

ALTISSIA, la référence des cours de langues en ligne log in to my account deredactie.be vr 18/04 - Leden van het broederschap van Jezus van Nazareth lopen tijdens hun processie in Zamaro, in het noorden van Spanje, voorbij een lingeriereclame. vr 18/04 - In het noorden van de Filipijnen laat een man zich op Goede vrijdag in het spoor van Christus aan het kruis nagelen. Hoewel de Filipijnse geestelijken de jaarlijkse devote praktijken aan de kaak stellen, blijven ze steeds meer publiek trekken. Do 17/04 - Een politieman in Oudenaarde wordt bedolven onder de persaandacht tijdens de flitsmarathon. Belga Archief - Wablieft.be Projecten Wablieft-prijs Boeken Tekstadvies Krant Wablieft Wablieft-krant Online krant Archief Kleine Wablieft In de les Abonnement Lees voor U bevindt zich hier: Start • Krant • Archief Archief

www.logopedia.be (logopedie forum) Het is momenteel 25 Apr 2014, 13:15 Er zijn geen forums beschikbaar. Wie is er online? Er zijn in totaal 9 gebruikers online :: 7 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 5 minuten)De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 86 op 07 Apr 2012, 10:35 Geregistreerde gebruikers: AnneleenDB, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], ieke, kaatwillems, SAARRx, Tine vdb Legenda: Beheerders, Globale moderators, Geregistreerde gebruikers, bijdrage geleverd, chatmaster Statistieken

Related: