background preloader

Printable Coloring Pages for Adults {15 Free Designs}

Printable Coloring Pages for Adults {15 Free Designs}
Looking for a simple way to relax for a few minutes…or an hour? Check out these free printable coloring pages for adults! That’s right, they’re free! Just print them out in seconds and you’re all set! These designs aren’t from an average coloring book you might remember from childhood. These are fresh, modern and made just for you! Grab a box of the best colored pencils for coloring books, {Who doesn’t instantly feel better with an fresh box of pencils, right?} Don’t miss our 2nd post…12 More Printable Coloring Pages for Adults {click here}. Or for the Star Wars fans…Star Wars Coloring Pages for Adults and Kids {click here}. 15 Printable Coloring Pages for Adults Owl Couple Coloring Page & More Designs – Dover Publications Printable Ocean Coloring Pages – Easy Peasy and Fun Deer Coloring Page – Coloriages Be Kind Coloring Page Printable – By Dawn Nicole Art Brushes Coloring Page Printable – Edupics Funky Tree Coloring Page Printable – Only Coloring Pages Elephant Coloring Page – Coloriages ~Kim

http://www.everythingetsy.com/2015/08/printable-coloring-pages-for-adults-15-free-designs/

Related:  Kreatív

Hófehér (porcelán) gyurma recept Pssssssssssssszt! Ismét egy szupertitkos recept következik a receptes füzetemből! Sokáig kerestem, míg rátaláltam erre könnyen formázható gyurmára, mely finoman csillogó, hófehér, elegáns megjelenésű, akár egy gyönyörű menyasszony. De hogy ne kelljen rá annyit várni, következzen a recept. Zen and Anti stress Home » Zen and Anti stress Guaranteed relaxation with these complex Zen and anti-stress Coloring pages for adults. Inspired by nature or completely surreal, these drawings differ from mandalas because they are not concentrated on a single point. It is often repeated patterns, coloring style known for its soothing properties.

3 egyszerű téli ablakdekoráció 01-Nov-2015 Hamarosan itt vannak az ünnepek. Ez egy olyan időszak, amit mindenki nagyon vár. De tudjuk, hogy az ünnepi jó hangulatnak ára van. Ezekkel az ötletekkel segítünk az előkészületekben, hogy mindennel könnyedén és kényelmesen elkészülj. 101 Pretty Printables {free} These pretty printables are fabulous and free…you can’t go wrong with that! Decorate your home with quotes and flowers, throw a party that looks like a million bucks or wrap a gift with the perfect tag. Oh my gosh…you are going to love these!!! There’s a little something for everyone. I wish I could share a photo of each one, but my blog would most likely blow up…ha! Hófehér, csillogó karácsonyfadíszek, ajándékkísérők házilag fillérekből – Sötétben világítanak, illatosak 2015 okt 26 Szódabikarbóna, búzakeményítő és víz felhasználásával egyedi karácsonyfadíszeket készíthetünk. Ha foszforeszkáló pigmentport vagy homokot keverünk a masszába, a díszek sötétben világítanak, ha néhány csepp illóolajat is keverünk hozzá, illatos díszeket kapunk. A még puha masszát pecséttel, csipkével vagy növényekkel mintázhatjuk. Érdemes elkészíteni! Hirdetés

Fogta a zokni és kettévágta, a végeredmény mindenkit lenyűgözött! – VIDEÓ Csodálatosan egyszerű hóembert lehet készíteni egy már nem használatos zokni segítségével. A gyereket egészen biztosan levesszük a lábáról, sőt együtt is elkészíthetjük. Ha már túl vagyunk a szánkózáson, és esetleg nem tapad eléggé kint a hó, gyorsan irány be a házba, készítsünk egy forró teát, és indulhat a munka. Szükségünk lesz egy fehér zoknira, ollóra, ragasztóra, cérnára, rizsre, gombokra, és egy darab anyagra, amiből készül a sál, meg a sapka. A mókás munka 5 percet sem vesz igénybe. Amikor megláttuk, egyből tudtuk, hogy nekünk is kell egy ilyen! Íme a tűk nélkül kötött sál! (videó) - Tudasfaja.com Hideg van, és ebbe például az is jó, hogy szebbnél-szebb sálakat hordhatunk. Ilyenkor ősz végén, nem csak ápol a sál, hanem öltöztet is. Ha már komor télikabátokba bújtunk, legalább hordjunk színes sálakat. Az alábbi videóban csoda jó tippet mutatnak arra, hogyan legyen teljesen egyedi sálunk. Akár a munkába menet a tömegközlekedésen is elkészíthetjük, nem kell más hozzá csak egy-két nagy tekerítés puha fonal.

MindenegybenBlog Sok mindent lehet újrahasznosítani.Így ha nem akarod kidobni megunt farmered, jó helyen jársz! Kihíztad vagy épp kifogytál a kedvenc farmeredből, mégsincs szíved kidobni? Nem is kell! 13 Elképesztő dekoráció amivel feldobhatjuk szobáink falát! Olykor-olykor nagy gondot jelenthet egy-egy üres fal a lakásban, vagy az, hogy éppen mit is kéne kitennünk rá, hogy ne legyen olyan unalmas. Ehhez persze több ezer/tízezer forintban akár a boltban is nézelődhetünk, de ha ezt a pénztárcánk nem engedi, vagy csak szeretünk saját kezűleg valami egyedit és maradandót alkotni, akár mi is elkészíthetjük akár olyan dolgokból is, melyek garantáltan megtalálhatók minden háztartásban. Most 15 elképesztő ötletet láthattok arra, milyen dekorációkkal és festményekkel tudjátok feldobni szobátok falait, a saját kezetekkel.

Art is Fun

Related: