background preloader

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

http://www.minedu.gov.gr/

ΚΣΕ ΡΑΛΛΕΙΟΥ 2010-11 Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) μεταβάλλουν τον κόσμο από κάθε άποψη. Το σχολείο δεν είναι δυνατόν να μείνει έξω ή να είναι μακριά από αυτή τη διαδικασία. Οι συνθήκες μάθησης στο σύγχρονο σχολείο, οι γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις που αναμένεται να αποκτήσουν οι μαθητές πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κοινωνίας, όπως αυτές διαμορφώνονται στο παραπάνω σκηνικό. Είναι επομένως αναγκαίος ο εκσυγχρονισμός και η βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, και σε συνάρτηση με την αξιοποίηση των ΤΠΕ. Οι ΤΠΕ μπορούν να παίξουν ένα σπουδαίο ρόλο στο «Νέο Σχολείο», το οποίο τοποθετεί το μαθητή στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με την ενεργητική του συμμετοχή στις δραστηριότητες μάθησης και με εξατομίκευση της διδασκαλίας, βελτιώνει την παρεχόμενη εκπαίδευση, προωθεί τη δια βίου μάθηση και ενισχύει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα..

Επιμορφωτικά Προγράμματα Πανεπιστημίου Αιγαίου Καλωσορίσατε στα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου! Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προωθώντας την αριστεία σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης και της μάθησης, ξεκίνησε να προσφέρει από τον Οκτώβριο 2012 νέα, καινοτόμα προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης σε επιστημονικά πεδία αιχμής, τα οποία απευθύνονται τόσο σε πτυχιούχους, όσο και σε αποφοίτους Λυκείου. Έχοντας έως σήμερα υλοποιήσει με εξαιρετική επιτυχία πολλαπλούς κύκλους Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης, συνεχίζουμε να διευρύνουμε το φάσμα των γνωστικών αντικειμένων, σχεδιάζοντας και προσφέροντας: Η υλοποίηση των επιμορφωτικών μαθημάτων και προγραμμάτων μας γίνεται:

LIVE Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακός 13-22 (10') Τσάμπα ήττα για τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια! Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κρατούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την νίκη στα χέρια τους μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Η απειρία όμως, στα κρίσιμα σημεία, η απώλεια της αυτοσυγκέντρωσης και η κακή αμυντική λειτουργία επέτρεψε στην Κάχα Λαμποράλ να επιστρέψει στο ματς και να πάρει την νίκη. Και πάλι όμως, αν ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να «αλώσει» την έδρα της Κάχα Λαμποράλ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ Πράσινα νέα - Ενημέρωση, παρασκήνιο και άποψη για τον Παναθηναϊκό Ελληνική Πύλη Παιδείας www.literacy.gr Wikispaces Global SchoolNet: Home

Related: