background preloader

Hasta Yatağı ve Hasta Karyolası (Fiyatları, Çeşitleri, Kiralama)

Hasta Yatağı ve Hasta Karyolası (Fiyatları, Çeşitleri, Kiralama)

http://www.hastayataklariemek.com/

Hasta Yataklarında Rahatlık Unsuru Hasta yatağı seçiminde, ilk aranan unsur, rahatlık ve konfor olmaktadır. Hastalığın türü, hastanın yaşı ve bedeni rahatsızlıkları da hasta yatağı seçiminde rol oynayan etmenlerdir. Hastalık süresince, yatan kişiyi rahat ettirecek, konfor sunacak yatak seçimi, psikolojik açıdan iyileşmeye yardımcı etmenlerdir. Bunun için pek çok hasta yatağı çeşidi bulunur. Özellikle, motorlu olan ve kumanda sistemi ile çalışan hasta yatakları, tercihte önemli rol oynar. Bu yatak çeşitlerinde, farklı açılara ayarlanma özelliği sayesinde, oturma, yatma pozisyonlarında hastanın rahatlığı ön plandadır.

Hasta Yatakları Satış ve Hasta Karyolası Kiralama Hizmetleri Hasta Yatakları İmalat, Satış ve Uygun Fiyatlarla Hasta Yatağı Kiralama Hasta karyolası, evde bakımı yapılan hastaların bu süreyi daha rahat ve konforlu bir biçimde geçirmelerini sağlamak için tasarlanmış, belirli özelliklere sahip, hastanın sağlığını ve güvenliğini koruyan ve hastanın bakımını üstlenen kişilere de birçok kolaylık sağlayan karyola tiplerine verilen genel addır. Hasta karyolası işlevsel olarak diğer karyolalardan oldukça farklı olup gerek hasta için gerek ise hasta yakınları için birçok kolaylık sağlamaktadır. Hasta karyolalarının birçok çeşidi bulunmaktadır.

Hasta Yataklarının Hasta Sağlığı Açısından Önemi Hasta yatakları sektöründe uzun yıllardır verdiğimiz hizmet kapsamında ihtiyacınız olan bütün hasta yataklarına adresinize kadar teslim ederek kurulumunu sağlıyoruz. Ücretsiz olarak verdiğimiz teslimat ve montaj hizmeti ile sizlerin ihtiyacı olan yatakları en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Satın almak istemeyen veya satın alma durumu olmayan hasta yakınları için kiralama hizmetlerimiz ile sizlere yardımcı oluyoruz. Her türlü kullanıma uygun hasta yatakları ile evinizin her bölgesinde hastalarınızı kendi yataklarında yatıyormuş hissi verebilirsiniz. Birçok farklı çeşidi bulunan hasta yatakları hastaların rahat edebileceği şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Her tür hastaya hizmet veren hasta yatakları hastanelerde ve evlerde ya da diyaliz merkezi gibi birçok sağlık kuruluşunda tercih edilen yataklardandır.

Yatak Tasarımının İyileşmeye Etkisi Yatak Tasarımının İyileşmeye Etkisi Zenginlik ve mutluluk, genellikle birlikte sık kullanılan kavramlardır. Mutluluk ve huzurun, kişinin sahip olduğu maddi olanaklarla bağdaştırılması, çok eski çağlardan beri insanoğlunun düşünce tarzına yer etmiştir. Bazı olanakların hayat kalitesini yükselttiği doğru olsa da insanoğlunun bu olanaklara sahipken dahi kendisini olumsuz yönde etkileyecek unsurlara karşı her zaman açık olduğu tartışmasız bir gerçektir. Bunlar içerisinde belki de en zayıf yön, sağlıkla ilgili olanlardır. Hasta Karyolası ve Hasta Yatağı (Satılık, Kiralık, Fiyatı) Radikal Medikal hasta yatakları Hasta Karyolası ve Hasta Yatakları Satış ve Kiralama Firmamız Radikal Medikal, hasta yatağı sektöründe 1996 yılından bugüne hasta yatağı ve aksesuarları ithalat, ihracat, yurt içi satışını tecrübeli personeli ile başarıyla sürdürmektedir. Yatan hastaların günlük hayatını ve bakım sürecinde görev yapan kişilerin rahatlığını temel prensip alarak satışını yaptığımız hasta karyolaları, ekonomik fiyatları, yüksek güvenlik özellikleri ve konforlu yapısıyla dikkat çekmektedir. Ana iş kategorisi hasta karyolası satış ve kiralama faaliyeti olan Radikal Medikal firmasında her model ve özellikte, çeşitli motor kapasitelerine sahip hasta yataklarını bulabilirsiniz. Bu tip yatakları kullanmak bir mecburiyet olmayıp, fonksiyonlu bir hasta yatağı ile hastalık dönemini geçirmek, her zaman normal bir ev tipi yatakta bu süreci geçirmekten daha sağlıklı ve güvenli olacaktır.

Hasta Yatakları İle Pratik Çözümler Hasta yatağı hastanın daha rahat ve kendini iyi hissetmesi için üretilen yatak türüdür. Özellikle düşmeyi ve yaralanmaları önlemek amacıyla, hastaları koruyan yataklardır. Hem hastaneler, bakım evleri, hem de evde bakım ihtiyaçları için kolaylık sağlıyor. Dışarıya çıkamayan hastalar için hasta yatakları çok büyük derece önemlidir. Hasta yatakları diğer yataklara göre, birçok özelliğe sahip olup kişilerin imkânlarına sunulan yataklardır. Hasta Yatakları - Hasta Karyolası (Kiralama, Satış, Fiyatları) Hasta Yatakları ve Hasta Karyolası (Satış, Fiyatları, Kiralama) En doğru bakım için doğru hastane yatağı Satış ve kiralamasını yaptığımız hastane malzemeleri, hasta karyolaları ve havalı yatak gibi ürünlerimiz aşağıda sıraladığımız özellikleri ile diğer firmaların ürünlerinden farklılık göstermektedir. Bütün hasta karyolası çeşitlerimiz, yüksek ağırlıklara dayanıklı 30x50mm profil kullanılarak üretilmiştir. Firmamız, hasta yatağını son derece dayanıksız hale getiren 30x50mm altındaki profil malzemeler ile imal edilmiş ürünleri piyasaya sürmemektedir. Karyolalarımızın boyası, kesinlikle el boyaması veya püskürtme boya uygulamaları ile değil tamamen fırın boya sistemiyle yapılmaktadır ve en dayanıklı boyama sistemi de budur. Güçlendirilmiş plastik malzeme kullanılarak üretilmiş 4 tekerde de mevcut olan fren mekanizması Kariyer Medikal Hasta Yataklarında bulunan ortak bir özelliktir.

Hasta Yatağı İşlevleri Nedir? Hasta Yatağı İşlevleri Nedir? Hasta yatağı bazı hastalıklar sonucu zorunlu bir şekilde tedavi görmesi için, hastalar için özel olarak hazırlanmış olan çok fonksiyonlu yataklara denir. Hastalar tedavi aşamasında, rahat, konforlu ve ihtiyaçlarını da karşılayan bir yatak olması gereklidir. Bundan dolayı hastalık dönemini en rahat ve konforlu olacak şekilde atlatması gerekir. Hasta yatakları, türlerine göre ve özelliklerine göre değişiklik gösterdiğinden dolayı kategorilere ayrılmaktadır.

Related: