background preloader

Tech tool - aplikacje

Tech tool - aplikacje

https://docs.google.com/document/d/1aXAdPBsNjs8DykTK9MxH2h_FWpd3-I3jeibcsKpIBRw/mobilebasic?pli=1

Related:  OPETUS JA OPPIMINENjaakkopetteriIpadProfessional developmentMORE TOOLS

heutagogia Heutagogian perusajatuksena on autonomisuus, itseohjautuva ja -määräytyvä oppiminen. Tutustu Steward Hasen ja Chris Kenyonin ajatuksiin. Pinnalliseen oppimiseen riittää yleensä vastaus kysymykseen mitä, syvempään miten ja perusteelliseen omaksumiseen miksi. Artikkelikuva on australialaisen heutagogy.copin logo, ja se ilmentää oppimisprosessin kaksoissilmukkaa (takaisinkytkentää ja on vastaus kysymykseen miten). Kolmoissilmukka (triple-loop) vastaa kysymykseen miksi, ja se tarkoittaa oman oppimisen tutkimista eli metakognitiota:Mitä olen opiskelemassa.

Mobiilisovellukset opetuksessa Mobiilivälineitä on testattu Helsingin kouluissa innokkaasti jo muutaman vuoden ajan. Opettajat ja oppilaat ovat ottaneet uudet välineet innolla vastaan. Eikä ihme! Twitteristä tukea koulun brändäykseen ja opettajan asiantuntijuuteen Sinä opetusalalla työskentelevä, hyödyntääkö koulusi Twitteriä? Käytätkö sitä itse? Selvitimme, miten eri koulut käyttävät Twitteriä ja mitä koulu tai opetusalalla toimiva ylipäätään hyötyy palvelun käytöstä. Twitteriä voi hyödyntää esimerkiksi koulun brändin rakentamiseen ja erilaisista tapahtumista viestimiseen, samoin kuin yksittäisen rehtorin tai opettajan verkostoitumiseen ja asiantuntijuuden vahvistamiseen.

Oppimisen tvt-välineet OsaOppi III – Osaamispisteet pelissä -hankkeessa järjestetään vuosien 2014-2015 välisenä aikana 50 verkkokoulutussessiota eri teemoista. Parituntisia verkkosessioita pidetään noin kerran (pääsääntöisesti klo 14-16. Huom! Vinkkejä iPadin päivittäiseen käyttöön Käytän puheterapeutin työssäni iPadiä ja en luopuisi siitä enää Mistään Hinnasta! Mitä hienouksia iPad sitten tarjoaa? Tässä listaan alkuun ”perusteita” iPadin ihmeellisestä maailmasta ja lisää on tulossa osissa 2-n. 1. Screenshot Abitti - Kohti sähköistä ylioppilaskoetta Ajanmukainen ylioppilaskoe Ylioppilastutkinnon sähköistäminen muuttaa tutkinnon vastaamaan nuorten tulevia tarpeita tuomalla tieto- ja viestintätekniikan käyttöön koko tutkintoprosessissa. Sähköistäminen mahdollistaa laajojen, tietoyhteiskunnalle ominaisten sisältöjen monenlaisen käytön koetehtävissä ja esimerkiksi äänen ja liikkuvan kuvan hyödyntämisen tausta-aineistoissa. Lue lisää sähköisen ylioppilastutkinnon taustoista ja aikataulusta Digabi-projektin sekä ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta. Paras tapa valmistautua Abitti-kurssikokeissa niin opiskelija, opettaja kuin koulun it- ja tilahallintokin pääsevät hyvissä ajoin tutustumaan koetilanteeseen ja kokeilemaan, miltä kehitteillä oleva koejärjestelmä tällä hetkellä näyttää.

Pedagogiset mallit OsaOppi III – Osaamispisteet pelissä -hankkeessa järjestetään vuosien 2014-2015 välisenä aikana 50 verkkokoulutussessiota eri teemoista. Parituntisia verkkosessioita pidetään noin kerran viikossa (kaikki Pedagogiset mallit-kategorian koulutukset pidetään klo 16-18) alkaen marraskuussa 2014 ja päättyen marraskuussa 2015. Ilmoittautuminen oppiminen online -verkkosessioihin täällä. Kuittauslista verkkosessioon osallistujille ja tallenteiden katsojille. Verkkosessiot pidetään AC-tilassa Tälle sivulle on listattu pedagogiset mallit-kategorian verkkosessiot ja niiden ajankohdat. Vinkkejä iPadin päivittäiseen käyttöön osa 2 Joku viikko sitten keräilin blogiini vinkkejä iPadin käytöstä terapeutin työssä. Toiveita tuli saada näitä lisää ja vähän lupailin jatkoa. Tässä näitä käyttövinkkejä taas on ajatuksenjuoksun mukaisessa sekalaisessa järjestyksessä.

Related: