background preloader

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) Επιμόρφωση Β-Επίπεδο - Αρχική Σελίδα Η παρούσα διαδικτυακή τοποθεσία απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και άτομα για την επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διδακτική διαδικασία» του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ / Γ’ ΚΠΣ. Συγκεκριμένα, απευθύνεται στα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ) και στις Επιτροπές Επιμόρφωσης Β’ Επιπέδου σε όλη την Ελλάδα Β’ Επιπέδου, στους επιμορφωτές και βοηθούς επιμορφωτές, στο διοικητικό προσωπικό των ΚΣΕ, στους επιμορφούμενους ή υποψήφιους επιμορφούμενους εκπαιδευτικούς, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο για το παραπάνω έργο. Στοχεύει να παράσχει σχετική πληροφόρηση στους ενδιαφερομένους και υποστηρικτικά εργαλεία για τη διευκόλυνση της διεξαγωγής των επιμορφωτικών προγραμμάτων. Στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη Χρήση και Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διδακτική Διαδικασία» της Κατηγορίας Πράξεων 2.1.1.θ. A. Συνοπτικά, τα Προγράμματα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Β’ Επιπέδου περιλαμβάνουν: 1.

Λακωνική σχολή Η Λακωνική Σχολή ιδρύθηκε το έτος 1950 από ανθρώπους με αγάπη για την εκπαίδευση του παιδιού και λειτουργεί στον ιστορικό χώρο μεταξύ του Κολωνού και της Ακαδημίας Πλάτωνος. Έκτοτε και για 60 περίπου έτη διαρκούς εκπαιδευτικής προσφοράς στη νέα γενιά, δημιούργησε, χρόνο με χρόνο, βήμα με βήμα, αργά και σταθερά ένα εκπαιδευτικό κύτταρο άριστα οργανωμένο, που στηρίζεται στη στέρεα γνώση των εκπαιδευτικών πραγμάτων και ολοκληρώνεται με τον άρτιο σχολικό εξοπλισμό και την υπόλοιπη διαρκώς ανανεούμενη και σχολαστικά συντηρούμενη υλικοτεχνική υποδομή (εποπτικά εξοπλιστικά μέσα, κτιριακές εγκαταστάσεις, αυτοκίνητα κλπ).

Ψηφιακό Σχολείο | Επιλογή Τάξης | Κατάλογος Μαθημάτων Ψηφιακό Σχολείο ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟαποθετήριομαθησιακώναντικειμένων ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟαποθετήριοεκπαιδευτικώνβίντεο e-meΨηφιακή ΕκπαιδευτικήΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Μεταφορά στην ιστοσελίδα Ψηφιακό Σχολείο Μεταφορά στην αρχική σελίδα επικοινωνία Α´ Γυμνασιου Α´ Γυμνασιου ψηφιακοί πόροι βιβλίων βιβλία μαθητήμη εμπλουτισμένα html διαδραστικά βιβλία μαθητήεμπλουτισμένα html διδακτικά πακέταβιβλία pdf Το έργο «Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013 και υλοποιείται από το ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ».

Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 - 2013 Ψηφιακό Σχολείο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής > Αρχική

Related: