background preloader

Bästa sidorna för att göra animerade filmer

Bästa sidorna för att göra animerade filmer
ABCya! ABCya! Animate är en av de enklaste och bästa animeringssajterna. Det finns över 100 bilder att välja på. Storymaker Du väljer tre scener med bakgrund och figurer sen skriver du vad de ska säga i pratbubblorna och väljer musik. Powtoon Powtoon är ett mycket bra verktyg för att göra animerade filmer. GoAnimate Här är ett annat verktyg för att göra animerade filmer. Moovly

http://tulayikt.blogspot.com/2015/01/basta-sidorna-for-att-gora-animerade.html

Related:  Tulays iktfilm bildspelstips

Bästa "Text till tal"-verktygen Text to speech Skapa en egen avatar och skriv vad den ska säga på 25 olika språk. Acapela Geddit: Webbaserad elevresponssystem Geddit är ett gratis webbaserat elevresponssystem som gör att lärare snabbt kan mäta elevernas förståelse. Eleverna använder appen och anger sin nivå av förståelse på en skala 1-5. Denna formativ bedömning låter lärarna veta om de kan gå vidare eller inte. Återkoppling är privat och i realtid. Du kan också använda flervalsfrågor och korta bedömningar. Det finns också en Chrome app för Chromebooks.

Bästa digitala adventskalendrarna Bästa digitala adventskalendrarna 2015 Pixelcat Bästa julkalendern på nätetav Gunilla "fotofinnaren.se" Dahlblom "Här kommer jag att berätta, rimma och tipsa varje dag fram till jul! En del lekar, pyssel, tävlingar och sånger blir det, lite knep och knåp - och ibland recept på något gott som du kan laga eller baka!" Prima Julkalender 2014

Bästa sajterna för att spela in ljud Audioboom är en webbsida för att spela in och dela din röst med världen. Du kan spela in, dela eller skicka som meddelande i upp till 3 minuter - och du kan dela dem på din Twitter eller Facebook... Du kan också gå in på audiobooms webbsida och spela in din röst, spara eller dela med dig. Appen finns också. Gå in på webbplatsen och spela in din röst. Programmering Olika slags programmering[redigera | redigera wikitext] Andra indelningar är de i språk som skall tolkas eller kompileras och enligt programmeringsparadigm (funktionell, procedurell, objektorienterad programmering eller liknande). Programmering kan också delas in efter vad programmet utför. Närmast hårdvaran kommer här styrning av hårdvarukomponenter genom mikroprogrammering, till exempel BIOS i en persondator eller drivrutiner för olika utrustningar. Nästa nivå är operativsystemet som fördelar och administrerar datorns resurser och gör datorn allmänt tillgänglig för människan genom ett användargränssnitt. Slutligen kommer nivån med alla olika användarprogram som ordbehandlare, webbläsare och datorspel.

Bästa sajterna för pedagogiska filmer på svenska Kunskapshubben Årstaskolans pedagogiska filmer Schoolido "Med hjälp av film, spel, text och bild skapar vi möjligheter för ALLA att interagera med kunskapen. På schoolido får du möjligheten att lära på ett roligt sätt oavsett om du gör det själv eller med dina kompisar.

10 roliga bildredigeringssidor PicMonkey Bästa bildredigeringssajt, mycket enkelt att använda. Det finns som en app också. Recension av Notability - Skapa och samla anteckningar på ett ställe Användningsområden och funktioner Notability är en fantastisk app för att skriva eller hålla reda på dina anteckningar och viktiga papper. I den här appen kan du skriva, importera foto, spela in, anteckna i pdf och mycket mer. Du kan samla alla dina papper i olika mappar med undermappar. Bästa webbsidorna för att skapa fantastiska presentationer Med Glogster skapar du en poster genom att välja färg och form som bakgrund. Du lägger in foton, bilder, text och videoklipp, och du kan länka med hyperlänkar till andra webbsidor. Appen finns här.

Bästa webbsidorna/apparna för Alla Hjärtans Dag Du kan göra egna hjärtan med hjälp av Paint. Festisite En kul sajt kan där du skriver in dina egen ord (dikt, berättelse) och sedan omvandlar det till en hjärtformad figur! Word Hearts Den här Word Hearts webbplatsen kan du ändra färg på teckensnittet, byta teckensnitt, bakgrundsfärg och använda dina egna ord för att fylla i ett hjärta.

Related: