background preloader

NIKOLA ZUVELA

Facebook Twitter

Trauma i psihologija - Alaya. Studija psihologa sa Sveučilišta u Liverpoolu dokazala je da su traumatski događaji u životu najveći uzrok tjeskobe i depresije, ali ono što je bitno, traumatski događaj ovisi o tome kako pojedina osoba gleda na te događaje što bitno određuje razinu stresa.

Trauma i psihologija - Alaya

Istraživanje je provedeno na 32.000 ispitanika, u dobi od 18-85 godina. Najveća studija takve vrste u Velikoj Britaniji otkrila je da su traumatski događaji u životu najveća uzrok anksioznosti i depresije, ali ona ovisi i o obiteljskoj povijesti bolesti kao i o razini obrazovanja. Bračni status i socijalni čimbenici manje utječu na traumatski događaj što dokazuje činjenicu koja vlada kao predrasuda da je nedostatak novca uzrok stresa. U Engleskoj svaka četvrta osoba ima problema s mentalnim zdravljem i vodeći je uzrok invaliditeta.

Izravni troškovi Engleske zbog posljedica mentalnog zdravlja su oko 418 milijarda funti godišnje, a širi troškovi u gospodarstvu daleko veći. Dupin – OD VODIĆA DUŠA DO TERAPEUTA - Alaya. Dobri dupin je vrsta dupina koja živi i u Jadranu.

Dupin – OD VODIĆA DUŠA DO TERAPEUTA - Alaya

Dupini se ubrajaju u najpoznatije i najomiljenije morske sisavce, a dobri dupin je vjerojatno najbolje poznata i jedna od najrasprostranjenijih vrsta u skupini dupina. Današnja istraživanja dupina, ukazuju da se radi o inteligentnim i još nedovoljno ispitanim bićima. Nedjelja, negdje krajem kolovoza. Trajektom, prepunim turista i dojmova koji vozi na liniji Lastovo – Split vraćao sam se u Zagreb. Bio je uobičajen ljetni dan, sve dok nismo došli do Bračkog kanala. Dupini kao terapeuti Psihologija bi rekla da takvi susreti izazivaju u nama vraćanje u maternicu, u rano djetinjstvo u kojem smo se osjećali sigurnim. Dupini i mitologija Simbolika dupina povezana je sa simbolikom voda i preobrazbi.

Jadranska kolonija Jadranska kolonija dupina živi u lošinjskom akvatoriju. Sporazumijevanje zvukovima Dupini u lovu za ribom pod vodom mogu ostati tek 4-5 minuta. Dvanaest mjeseci trudnoće Dupini donose mladunčad večinom tjekom lijeta. Ugroženost dupina. Prešućivanje u odnosima. Prešućivanje u odnosima. DOGAĐAJI U 2017. - Alaya. Događaji 2017. godine, kao što smo naveli prije, komet Annanhutak (po rasporedu) prolazi kroz solarni sistem 2017. godine.

DOGAĐAJI U 2017. - Alaya

To je predviđeni događaj, postoji nekoliko varijabla koje ovise o ljudskoj slobodnoj volji ( i asistiranju pozitivnih ili negativnih ET rasa). Sjetit ćete se da su u vrijeme Lemurije, negativno polarizirani ET-i malo izmijenili putanju ovog kometa, prouzročivši značajan porast njegovih destruktivnih efekata na Zemlji. Faktori koji se razlikuju su sljedeći: 1. Stvarna putanja kometa Vaši znanstvenici mogu predvidjeti putanju nebeskih sa velikom točnošću, ali postoje varijable kojih većina znanstvenika nije svjesna, uključujući efekt koncentrirane vizualizacije i namjere milijuna duša. Ako se dovoljno duša 63 koncentrira na promjenu putanje kometa, i ako se fokusiraju pozorno i meditativno na taj dogañaj dugi period vremena, mrežni efekt tih milijuna umova može uzrokovati manje varijacije u putanji kometa.

Skala emocionalnih vibracija: Strah je 100, a prosvjetljenje 700 Hz-moćna osoba poništava negativni utjecaj milijuna! - Alaya. Danas postoje mnogobrojne znanstvene potvrde koje dokazuju da su naše vibracije jedina stvar koja nas drži podalje od života ispunjenog radošću i uspjehom na bilo kojem životnom segmentu.

Skala emocionalnih vibracija: Strah je 100, a prosvjetljenje 700 Hz-moćna osoba poništava negativni utjecaj milijuna! - Alaya

Naša osobna vibracija, naša energija je iznimno moćna i ona nas okružuje od trenutka kada dođemo na ovaj svijet. Vibracije se nalaze i svuda oko nas. Mi zapravo živimo u vibratornom svijetu. Iako sve oko sebe percipiramo kao materiju pa na takav način i doživljavamo svijet i sebe, ipak već je i Einstein davnih dana rekao da je cijeli fizički svijet priviđenje, iluzija za što danas postoje i brojni znanstveni dokazi.

Budući da smo mi, kao i sve oko nas, satkani od raznih vibracija osnovni problem s kojim se ljudi suočavaju je taj što ne znaju kako i na koji način napraviti da one rade za njih. Ideja da fizički svijet ima energetsku dimenziju, te da se ona kreće i da se putem nje može mijenjati život, nije nova. Ali, kakve to veze ima s nama? Jyotish i preventiva za odnose - Alaya. Ukoliko imamo lošu natalnu kartu za odnose, iz naše Zapadnjačke perspektive to znači da je upaljen alarm, odnosno da u nama postoje mnoge inkarnacije u kojima smo razvili jake ljutnje i strahove, te loša ponašanja koja će nam dovesti u veze sve one ljude koje smo povrijedili.

Jyotish i preventiva za odnose - Alaya

To znači da se moramo pozabavtii sobom ukoliko želimo imati skladne osnove. Ukoliko to ne vidimo, onda o odnosima pričamo onim kavanskim jezikom gdje govorimo o suprotnom spolu ružno ne znajući da tada govorimo o svojim osobinama koje smo nekada davno i sami radili. Indijci imaju drugačiji pristup. Oni se koncentriraju na određene planete koje zrače lošu energiju u natalnoj karti, te pokušavaju promjeniti energetsku vrijednost tog obrasca i ublažiti njegovo loše djelovanje u onoj kući u kojoj se nalazi, a to znači da ako se nalazi u kući odnosa da pokušavaju djelovati na taj aspekt.

O ŽIVOTU - Alaya. O vjeri se govori kada se izgubi znanje.

O ŽIVOTU - Alaya

Primitivni čovjek ne vjeruje, on zna, pošto za njega unutarnje iskustvo vrijedi koliko i izvanjsko. -Mi ne možemo ništa promijeniti, sve dok to ne prihvatimo. -Ništa po čovjeka nije gore nego da bude potpuno shvaćen. -Zdrav čovjek ne muči druge. Oni koji su mučeni po principu se pretvaraju u mučitelje.