background preloader

Tainaelomaa

Facebook Twitter

Ihanaa pannupullaa - helppoa ja nopeaa. Herkullinen ja helppotekoinen pannupulla on valloittanut monen leipurin sydämmen.

Ihanaa pannupullaa - helppoa ja nopeaa

Leipuriopiskelijoiden kommentit tästä herkusta ovat olleet seuraavanlaisia. Focaccia-leipä. Optical illusion. FOCACCIA LEIPÄ. Pellillisellä focacciaa ruokkii jos ei nyt pientä jalkapallojoukkuetta niin ainakin ryhmän ruokabloggaajia Blogiringin syysiltamissa.

FOCACCIA LEIPÄ

Minulle napsahti siis focaccia-nakki, Lauran tähti hämmensi armeijatykillisen verran tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja hieman epäonnisen Marian pieni leipomon kakkutäyteexperimentin seurauksena Stockmann vastasi suklaakakusta. Toivottavasti suklaakakku maistui sille Kallion pitkäkyntiselle, joka varasti kakkulaatikot toimistomme rappusilta luulleen niitä pussikaljoiksi ;) Italialainen focaccia ei ole rasvakammoisille. Tomaatti-katkarapukeitto, resepti – Ruoka.fi.

Uunilohi ja fenkoli-purjomuhennos. Fenkoli-tomaatti-fetalisäke. Omenapiirakkakakku. Mausteinen omenapiirakka: 150 g voita tai margariinia 1 ½ dl sokeria 2 munaa 3 ½ dl vehnäjauhoja 1 ½ tl Meira leivinjauhetta 2 tl Meira vaniljasokeria 1 tl Meira kanelia 1 tl Meira kardemummaa ½ tl Meira neilikkaa ¼ tl Meira suolaa ½ ps (à 80 g) Meira hasselpähkinärouhetta 1 ½ dl kevytmaitoa 2 isoa omenaa Vuokaan: voita tai margariinia ½ ps (à 80 g) Meira hasselpähkinärouhetta Vanilja-mascarponetäyte: 3 Meira liivatelehteä 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 250 g mascarponejuustoa 110 g valkosuklaata 2 rkl vettä Koristelu: omenaruusuja (ks.

Omenapiirakkakakku

New York cheese cake. Uusi ystäväni – bataatti. Vaikea ehkä uskoa, mutta en ole koskaan valmistanut mitään bataatista.

Uusi ystäväni – bataatti

Tietysti olen sitä monessakin muodossa syönyt ja tiedän, että tämä makea ‘peruna’ (perunahan se ei ole) on hyvä valinta tavallisen perunan sijaan ainakin silloin tällöin. Omena-juustokakku. LUUKKU 19: JOULUN IHANIN JÄLKIRUOKA – VALKOSUKLAAPANNACOTTA. Paahdetusta valkosuklaasta tehty pannacotta valloittaa joulun jälkiruokapöydässä.

LUUKKU 19: JOULUN IHANIN JÄLKIRUOKA – VALKOSUKLAAPANNACOTTA

Helpon herkun voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen. Näin joulun alla uunimme on käynyt kuumana. Varsin monta kertaa uunin lämpöön on sujahtanut valkosuklaata paahtumaan. Paahdetusta valkosuklaasta tehtyä vaahtoa on nähty niin pavlovan päällä kuin puolukkakeikauskakun kerallakin. Ja jos olen rehellinen, sitä on lusikoitu suuhun ihan sellaisenaankin, pari kertaa myös murusteltujen piparkakkujen ja puolukoiden kanssa. Paras joulujälkkäri on paitsi hyvän makuinen, myös etukäteen valmistettavissa. Aina akku loppu! - 6 konstia mobiililaitteen virran säästämiseen. Nykyaikainen mobiililaite kuluttaa tuhottomasti energiaa.

Aina akku loppu! - 6 konstia mobiililaitteen virran säästämiseen

Tehokas prosessori, langattomat yhteydet, avoinna olevat sovellukset ja iso kosketusnäyttö vievät niin paljon virtaa, että kovassa käytössä puhelimen akku saattaa antaa periksi jo ennen iltaa. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että akkuteknologia ei ole kehittynyt Mooren lain mukaisesti, kuten mobiililaitteiden muut osat. Samanaikaisesti laitteista pyritään puristamaan jokainen ylimääräinen gramma ja sentti pois. Miten akkua sitten voi säästää? Tässä muutamia vinkkejä säästeliääseen mobiilikäyttöön. Kamera yhtä tutuksi kuin kynä. What Causes Them and How to Get Sharp Photos! 6th Grade. This project is finally complete and I am very happy with the results!

6th Grade

I began by showing a powerpoint presentation on Chuck Close and his style of work. That same day I photographed each student casually as they were working at their seat in their sketchbooks. I used to turn their photo into a sketch and printed them out. Opettelemme kellonaikoja. Käsityöohje. Kierrätysvinkkejä. Päivitetty 25.8.2015 Farkut Housut Keittojuurespussi Nestekartonki (esim. maitopurkki) Paketointi Hääräämön kaikki paketointiaiheiset postaukset näet kootusti täältä.

Kierrätysvinkkejä

Lukuja Liikkuen – Tavuja Touhuten. Toiminnallinen äidinkieli - sanaluokat. Osallistuin syksyllä toiminnallisen äidinkielen kurssille Lapin Yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa ja kurssiin liittyvän opetuskokeilun toteutin aiheena lauserakenne ja sanaluokat 2. luokalla.

Toiminnallinen äidinkieli - sanaluokat

Sanaluokat 2. luokalla. Sateenkaarikäärme luikertelee uniajassa. Kulttuuri Kumppani 1/2006 Australian alkuperäisväestöllä on luultavasti maailman pisin yhtenäisesti säilynyt kulttuurihistoria.

Sateenkaarikäärme luikertelee uniajassa

Sen keskipisteessä on uniaika, joka selittää aboriginaaleille kulttuurin, maailman ja ihmisen alkuperän. Täplillä maalattujen kenguruiden, liskojen ja käärmeiden koristamat tuotteet löytyvät Australiassa jokaisen matkamuistomyymälän ikkunasta ja hyllyltä. Samat eläimet, samalla täplätekniikalla toteutettuina, löytää myös aboriginaalien taidetta esittelevistä museoista ja gallerioista. Aboriginaalien kuvataide perustuu ikivanhoihin uniajan tarinoihin ajan alusta ja maan luomisesta. Uniaika jatkuu uusissa olosuhteissa Uniajan alku oli maailman, vuorten, jokien, kasvien ja eläinten luominen. Puikot ja pulpetti - Vuodatus.net. Luokkahuone saitsari. Tänään sain kahden päivän uurastuksen päätökseen ja luokkahuoneen sisustus on kirjainmalleja vaille valmis.

Nättiä tuli, vaikka alussa hirvitti. Sata vuotiaassa seminaarikoulussamme kun on kaikki vanhaa. Luokan kaappien avaimet olivat hukassa ja huoltomies mursi ne auki sorkkaraudalla. Kaapeista löytyikin vanhoja kansakoulun ainekirjoituskortteja aiheesta valistus... Myös luokan seinällä oleva korkkitaulu näytti aikansa eläneeltä. Vähitellen luokka alkoi kuitenkin näyttää siltä, miltä halusinkin. 135858_nappituntuma.pdf. Diagonal Friendship Bracelet. Tasapainotaidot. Kaikki menetelmäoppaat.

Arjen sankarit Kaikki menetelmäoppaat - Monitaiteisuus Opas sisältää huomioita, vinkkejä ja esimerkkejä, kuinka suunnitella ja toteuttaa yhteisiä ja erillisiä taidetyöpajoja lapsille ja vanhuksille. Tavoitteena on madaltaa kynnystä käyttää niissä taiteen keinoja sekä ammattitaiteilijoiden avustuksella, että omaehtoisesti. Kantavana ideana on tutkia arjen sankaruutta tarinoiden avulla ja innoittamana. OPEN LEIKKIKOULU. Lukuja Liikkuen – Tavuja Touhuten. Ohjelmasarjoja opetuskäyttöön. FODMAP-ruokavalio? Matikka. Helsinki / Helsingfors 1890-1910. Easy Paracord Dragon Fly How To. Joululaulut. LUUKKU 4 Lankapipo. Linkkivinkit ÄIKKÄÄN. Couscous-salaatti. 10 mindful movements. Neulottu vauvan pintaneulesetti Novita Nalle. Jakku Takakappale Luo ohuemmille puikoille 68(74)78 s ja neulo ainaoikeaa 7 krs.

Vaihda työhön paksummat puikot. Aloita pintaneule ruutupiirroksen 1.krs:lta alareunaan nuolella koon mukaan merkitystä kohdasta ja toista sitten 5 s:n mallikertaa kunnes s:t loppuvat. Toista ruutupiirroksen krs:ia 1-6. Vasen etukappale Luo ohuemmille puikoille 37(40)42 s ja neulo ainaoikeaa 7 krs. Oikea etukappale Neulo vasemman etukappaleen peilikuvaksi ja tee lisäksi napinlävet. Hihat. Pitsineulehuivi Novita Puuvilla-bambu. Daily 5 - The Daily Cafe. Prinsessa Estellen nuttu. Ruotsin hovin julkaisemassa kuvassa prinsessa Estelle on kolmen päivän ikäinen.

Hänen yllään olevan nutun on neulonut kuningatar Silvian äiti Alice. Suloisen prinsessan nuttukin oli kerrassaan hurmaava. Nyt voit neuloa omalle pikkuprinsessallesi nutun samaan tyyliin. Novita Oy - Neulemalli: Neulotut vauvan tossut. MallineuleetSileä oikea neule suljettuna neuleena: neulo kaikki krs:t oikein. Palmikkoneuleet: neulo ruutupiirrosten ja ohjeen mukaan.

Pitsineule: neulo ruutupiirroksen ja ohjeen mukaan. Ainaoikeinneule suljettuna neuleena: neulo vuorotellen 1 krs nurin, 1 krs oikein. Skillinopat - Skillikortit - Skillilataamo. PIKAGRANOLAA JA MARJAISAA SMOOTHIETA. Voihan vide mä sanon! Lueskelin teidän kommenttejanne tähän postaukseen, ja en voi muuta sanoa kuin VAU. Lukuhaaste 2016. Kirjan vuoden lukuhaasteen suosion innoittamana halusimme jatkaa lukijoiden haastamista. Näin teet turvalonkeron keskoselle. Ohjeet löytyvät myös muun muassa Facebookista. Käsityöryhmä – Turvalonkeroita keskosille -sivuilta saa lisää neuvoja lonkeroiden valmistamiseen. Käsityön materiaalipankki. Shakshuka – paistetut munat mausteisessa tomaattikastikkeessa. Pedagogiikkaa ja koulupolitiikkaa II: 100 helppoa OPS-ideaa. UUSI ops otetaan käyttöön alakouluissa muutaman viikon kuluttua. UUDEN opsin syvien ajatusten omaksumiseen on toki aikaa 10 vuotta. Mutta itse toivoisin, että joka koulussa ja joka luokassa ainakin jokin asia muuttuisi heti ensimmäisestä päivästä.

Vaikka vain vähän. Opetuksen eheyttäminen - Suomen Latu.