For:henry.hermans@ou.nl

Facebook Twitter

2010-Horizon-Report-Preview.pdf (application/pdf-object) Bol.com stunt met Sony ereaders. Bol.com (affiliate link) is een Sinterklaasactie gestart waarbij de Sony PRS-300 Pocket Edition en de Sony PRS-600 Touch Edition ereaders aangeboden worden met 10 ebook bestsellers.

Bol.com stunt met Sony ereaders

De Sony Pocket Edition is nu te koop voor €239,-. Je bespaart dan €120,-. Obama gebruikt Drupal. 'Obama gebruikt Drupal.'

Obama gebruikt Drupal

Het nieuws sloeg computerkenners over de hele wereld met verstomming: de website van het Witte Huis draait op gratis software. Ook Dries Buytaert (31) uit Berchem stond versteld, want Drupal is 'zijn kindje'. 'Het was een hobbyproject: 's avonds op mijn kot in Antwerpen wat zitten prutsen aan die software', vertelt Dries Buytaert aan de telefoon vanuit Boston, waar hij intussen een bedrijfje heeft. 'Toen, in 1999, kon ik nooit vermoeden dat Drupal het ooit zou schoppen tot een presidentiële website.

De Standaard Online - Boek.be lanceert website voor e-boeken en e-readers. Boek.be heeft vandaag een website voor e-boeken en e-readers gelanceerd.

De Standaard Online - Boek.be lanceert website voor e-boeken en e-readers

Het publiek kan meer dan 3.000 Nederlandstalige e-boeken downloaden via de nieuwe site. Onder meer Pieter Aspe en Hugo Claus zijn digitaal verkrijgbaar via deze website. In de toekomst zal het aantal titels toenemen want Boek.be wil alle uitgevers stimuleren om hun nieuwe - en ook minder nieuwe - boeken in digitale vorm aan de lezer aan te bieden. Boek.be werkt hiervoor samen met ePagine, een bedrijf gespecialiseerd in softwareapplicaties voor de boekhandel. Virtual Learning » Now learners control their VLE/LMS.