background preloader

Weboldalak

Facebook Twitter

Képriport a húsvéti vigíliáról és a körmenetről // Solymár. Mondj valamit A szövegben nem lehet HTML-t használni, a linkeket pedig automatikusan aláhúzzuk. Az email cím megadása kötelezõ, de az oldalon nem jelenik meg. Ha van felhasználóneved, itt bejelentkezhetsz . Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.

Civil Solymár: Egyház. Egyházi ünnepeink 2011. április 10. – május 8. április 10.

Civil Solymár: Egyház

Nagyböjt 5. vasárnapja A ½ 11-es szentmise keretében a betegek szentségének kiszolgáltatására kerül sor, melyet felvehet mindaz, aki hatvanadik életévét már betöltötte, vagy ha ennél fiatalabb, de komoly, súlyos betegségben szenved. A korábbi lelkigyakorlatos napok alkalmasak szentgyónás végzésére, hogy így is felkészülve vegyük fel a betegek szentségét. Ezen a vasárnapon országos templomi gyűjtés lesz a Szentföld javára, vagyis az ott működő katolikus zarándokhelyek támogatására, melyet az egész világegyház megtart. április 17. Délelőtt 10 órakor barkaszentelés a templom téren, majd ünnepi szentmise passióval, este ½ 7-kor szentmise. április 21. Este ½ 7-kor az utolsó vacsora miséje, majd csendes virrasztás 9 óráig. április 22. Délután 3 órakor keresztút a templomban, este ½ 7-kor nagypénteki szertartások, este 9 órakor keresztút a Kálvárián, már ott gyülekezve.

TARTALOMJEGYZÉK. {*style:<b>Jablonkay István ifj. Hamvas Márton <i>elnök </i><i>titkár </i></b>*} SHTM honlap Nyitólap. Solymár. Most már hivatalos, egy órája sincs, hogy megjött a BKK közleménye.

Solymár

"A solymári Kerekhegyet is bevonjuk a BKK hálózatába Solymár Kerekhegy nevű városrészéből eddig csak hosszabb gyaloglással vagy egy ritkán közlekedő, helyi kisbusszal volt elérhető a fővárosi tömegközlekedési hálózat. Solymár önkormányzatának kezdeményezésére a jelenleg Hűvösvölgytől Budaliget, Géza fejedelem útjáig közlekedő 157-es busz Kerekhegyig történő meghosszabbításával a városrészt 2014. április 1-jével bekapcsoljuk a BKK közlekedési hálózatába. A 157-es busz ettől az időponttól munkanapokon 20 óráig fix menetrenddel, 20 óra után, valamint szombaton és vasárnap egész nap igényalapú Telebusz-rendszerben közlekedik. Ez azt jelenti, hogy a vonalon üzembe állított Solaris Urbino alacsonypadlós midibuszok kizárólag akkor közlekednek Kerekhegyig, ha az utazási szándékot előzetesen telefonon, vagy az utazás során a járművezetőnél jelezték. Mi az az igényalapú Telebusz-rendszer? Értékkataszter - Google Térkép.

Screen reader users: click here for plain HTML MoreEven more from Google Sign in Satellite Traffic.

Értékkataszter - Google Térkép

Pilis kamra - home - Notify. Hu-solymar - Főoldal. Civil Solymár: Szabályzat. Tisztelt Látogatók!

Civil Solymár: Szabályzat

Az internet sok lehetőséget biztosít a tájékozódásra, és a véleménynyilvánításra. Ehhez szeretne a Civil olymár is hozzájárulni. A blog célja, hogy helyi közéleti és kulturális eseményekről, rendezvényekről, jelenségekről tájékoztassa az érdeklődőket. Lehetőség nyílik az interaktivitásra, a főoldalon található vitaindító posztokat (cikkeket) kommentálni lehet, véleményeket lehet megjeleníteni. Előzetes regisztráció nélkül lehet hozzászólni, de szükséges megadni a hozzászóló e-mail címét (csak a szerkesztő látja), nevét, amely nicknév (álnév) is lehet, ez megjelenik a blogon. A hozzászólások előzetes moderáció után kerülnek nyilvánosság elé. A blog üzemeltetője jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik, ezért a moderáció alapja a tartalomszolgáltatókra vonatkozó törvény, jogszabályok és etikai előírások, valamint a közerkölcs. Nem lehet a személyiséghez fűződő jogokat sértő megállapításokat közztenni, durva, trágár, sértő kifejezésekkel illetni személyeket. Solymár.lap.hu. Solymár.lap.hu.

Solymári blog. Solymár. Várva vár a várjáték! - Solymár. Solymár. Www.apaczai.com. Solymári Hírmondó. Solymár. 1946-ban a német lakosság nagy részét Németországba telepítették, helyükre pedig Heves és Borsod megyéből származó telepeseket, valamint felvidéki és erdélyi menekülteket költöztettek; az újabb beköltözők révén néhány évtizeden belül életerős református közösség is kialakult a településen.

Solymár

Solymár az 1980-as évek óta népszerű célpontja a budai agglomerációba kiköltözni vágyó budapestieknek, a telekárak színvonala miatt elsősorban a fővárosi elit és értelmiségi családok választották, illetve választják lakóhelyüknek. A település ma tömegközlekedési járatokkal közvetlenül megközelíthető Budapest II., III. és XIII. kerületéből is, a BKV 7 (köztük 1 éjszakai), illetve a Volánbusz 3 buszjáratával, illetve vonattal a Nyugati pályaudvar felől.

A 2011-es népszámláláskor a települést 9886-an lakták,[4] közülük 8708-an vallották magukat magyarnak és 1288-an német nemzetiségűnek.[5] Fekvése[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése] A 830-as Volánbusz-járat egy csuklós busza Solymáron. Szépsolymár.hu.