background preloader

Zomervakantie

Facebook Twitter

Noorwegen

Wat te doen in Košice, Slowakije: 10 tips! Door Cindy Stechweij Wil je een stad ontdekken waar nog vrij weinig toeristen heen gaan?

Wat te doen in Košice, Slowakije: 10 tips!

Boedapest, Hongarije to Nationaal park Hortobágy, Hongarije - Google Maps. De natuurlijke schatten van Noord-Hongarije - Noord Hongarije. Het noorden van Hongarije is de thuisbasis van de hoogste top van het land, mijlen en mijlen van wandelroutes, uitgestrekte grotcomplexen, meren, watervallen, zoete witte en robuuste rode wijnen, UNESCO-werelderfgoedsites en oude industriële steden waar het lijkt alsof de tijd is blijven stilstaan.

De natuurlijke schatten van Noord-Hongarije - Noord Hongarije

Trek doorheen het Mátra-gebergte, waar u de hoogste bergtop van Hongarije kunt beklimmen, de Kékestető, waar u kunt wandelen in een park op 1 014 m hoogte. Verder naar het oosten vindt u de prachtige Bükk-bergen met bosachtige paden en watervallen, landpaleizen en tuinen. Als ondergronds gaan meer uw stijl is, ga dan naar Aggtelek, waar er een spectaculair 26 km lang grottenstelsel is met een ondergronds theater en stalactieten en stalagmieten die zo indrukwekkend zijn dat ze namen hebben gekregen. Exposition collective. Exposition Regards d’Armor. Aquarium van Saint Malo. Roscoff en Ile de Batz. Roscoff, gebouwd op een schiereiland dat in open verbinding staat met het Kanaal, is zeker de moeite van een bezoek waard.

Roscoff en Ile de Batz

Mooie, rijkelijk versierde redershuizen, een kerk in flamboyante gotische stijl … U zult bekoord worden door deze havenstad, die tevens een badplaats is. Aan de overkant ligt het eiland Batz. Het milde klimaat nodigt uit tot ontspanning. Roscoff heeft haar voorspoed altijd aan de handel te danken gehad. De handel in linnen, zout, hout … En zelfs de handel in uien, die in de 19e eeuw naar Engeland werden geëxporteerd. In ongerepte staat Verken de omgeving.

Op naar het eiland Batz Na vijftien minuten varen bent u er helemaal uit! Wist u dat? De eerste thalasso van Frankrijk In 1899 is in Roscoff het eerste centrum voor thalassotherapie van Frankrijk geopend. Bréhat depuis Saint-Quay-Portrieux/Binic - Vedettes de Bréhat. Baltic View Apartment (Polen Dziwnówek) Richtlijnen voor beoordelingen op Booking.com Om de scores en teksten van de beoordelingen relevant te houden voor uw aanstaande reis, worden beoordelingen ouder dan 24 maanden gearchiveerd.

Baltic View Apartment (Polen Dziwnówek)

Alleen gasten die een reservering hebben gemaakt via Booking.com en daadwerkelijk bij de accommodatie hebben verbleven, mogen een beoordeling achterlaten. Zo weten wij zeker dat de beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten zoals u. Vakantieboerderij Avalon Połchowo (Polen Kamień Pomorski) Richtlijnen voor beoordelingen op Booking.com Om de scores en teksten van de beoordelingen relevant te houden voor uw aanstaande reis, worden beoordelingen ouder dan 24 maanden gearchiveerd.

Vakantieboerderij Avalon Połchowo (Polen Kamień Pomorski)

Alleen gasten die een reservering hebben gemaakt via Booking.com en daadwerkelijk bij de accommodatie hebben verbleven, mogen een beoordeling achterlaten. Zo weten wij zeker dat de beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten zoals u. Het gratis ontbijt, het vriendelijke personeel, de mooie rustige kamer - wie anders kan er beter over vertellen dan degene die het zelf heeft ervaren? Appartement Houseboat Porta Mare (Polen Kamień Pomorski) Richtlijnen voor beoordelingen op Booking.com Om de scores en teksten van de beoordelingen relevant te houden voor uw aanstaande reis, worden beoordelingen ouder dan 24 maanden gearchiveerd.

Appartement Houseboat Porta Mare (Polen Kamień Pomorski)

Alleen gasten die een reservering hebben gemaakt via Booking.com en daadwerkelijk bij de accommodatie hebben verbleven, mogen een beoordeling achterlaten. Zo weten wij zeker dat de beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten zoals u. Ibis Styles Berlin Mitte (Berlijn, Duitsland) - foto's, reviews en prijsvergelijking - TripAdvisor. Standaardkamer Zoeken naar meer informatie over deze kamer.

Ibis Styles Berlin Mitte (Berlijn, Duitsland) - foto's, reviews en prijsvergelijking - TripAdvisor

Deutscher Bundestag (Berlijn, Duitsland) - Beoordelingen. Monument van de Berlijnse Muur (Berlijn, Duitsland) - Beoordelingen. Museum Island (Berlijn, Duitsland) - Beoordelingen. Перевести вGoogleBing Новая технология перевода Καλησπέρα.

Museum Island (Berlijn, Duitsland) - Beoordelingen

De Holocaust Memorial (Monument voor de vermoorde Joden van Europa) (Berlijn, Duitsland) - Beoordelingen. Berlijn: de alternatieve spots - Tjoolaard. Naar Berlijn kan je blijven terugkeren.

Berlijn: de alternatieve spots - Tjoolaard

Ook als je alle klassiekers al eens gepasseerd bent. Een overzichtje van de minder bekende to do’s, uiteraard een beperkte lijst. Der zijn nog duust andere opties. Best eens polsen bij locals dus of de Spotted By Locals en Youth HotSpot-app gebruiken. 1. Veel beton in Berlijn. 2. Veel parken in Berlijn. 3. Moeilijk te omschrijven wat de RAW-Tempel nu eigenlijk is. 4. Berlijn is misschien wel de hoofdstad van de rave. 5. Tempelhof was een gigantische luchthaven, die in 2008 definitief gesloten werd. De alternatieve scene van Berlijn. Geheime tuinen Je weekend Berlijn begint in de Prinzessinnengarten, een stadstuin middenin de stad, vlakbij het Moritzplatz.

De alternatieve scene van Berlijn

Daar groeien rijen tomaten, worteltjes en komkommers onder de fruitbomen: het is een echte, ouderwetse moestuin. Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz (Berlijn, Duitsland) - foto's, reviews en prijsvergelijking - TripAdvisor. Standaardkamer Zoeken naar meer informatie over deze kamer Beschikbare kamers weergeven. Berlijn 3 keer anders. Berlijn is het thuis van een sfeervolle mengelmoes van geschiedenis, kunst en cultuur. De hoofdstad van Duitsland staat bekend om zijn authentieke en vooral individuele karakter. Berlijn doet alles op zijn eigen manier. Of je nu voor de eerste keer een stedentrip Berlijn maakt of voor de tiende keer, je ontdekt altijd weer nieuwe bezienswaardigheden, buurten en hotspots. Wil je Berlijn eens op een bijzondere manier leren kennen, dan moet je deze 3 dingen zeker doen. Alternatief en multicultureel Berlijn: Kreuzberg Als je een leuke wijk in Berlijn wilt bezoeken, moet je beslist naar Kreuzberg.

Ga bijvoorbeeld richting de Oranienstraßem ten hoogte van de Skalitzerstraße vind je schitterende murals, bijvoorbeeld van ROA. Hotels in Berlijn - Mijn persoonlijke tips!