Greek sites for teaching support

TwitterFacebook
Get flash to fully experience Pearltrees
Παρασκευή, 05 Απριλίου, 2013 Καλωσορίσατε! Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου «Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας» . Η δημιουργία του διαδικτυακού μας χώρου υπήρξε ένας από τους στόχους της ομάδας σύγχρονων Τεχνολογιών, Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ). Βασικός σκοπός της ιστοσελίδας αυτής είναι η στήριξη των εκπαιδευτικών με χρήσιμο υλικό και ιδέες, η ενημέρωσή τους σε θέματα Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας όπως και η δημιουργία μιας πλατφόρμας (forum) για προβληματισμό και συζήτηση σε εκπαιδευτικά θέματα. Η Τεχνολογία στις μέρες μας αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο του κάθε εκπαιδευτικού στηρίζοντας και εμπλουτίζοντας την καθημερινή του προσπάθεια για παροχή ποιοτικής και επαρκούς εκπαίδευσης προς τους μαθητές του.

PI-ICT

http://www.e-epimorfosi.ac.cy/index.php?role=23&id=58&a=2&main_cat=0
Τίτλος Έργου: "Ένταξη τσιγγανοπαίδων στο Σχολείο" Επιστημονικός Υπευθυνος: Ναπολέων Μήτσης Διάρκεια: 20/3/2006 – 30/6/2008 http://www.pre.uth.gr/main/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=35&Itemid=52

Προγράμματα ΕΠΕΑΕΚ

http://ifigeneia.cti.gr/repository/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=539&Itemid=55

Περιήγηση | ΔΗΜΟΤΙΚΟ | ΠΕ60/70 - Προσχολική/ Πρωτοβάθμια | Εκπαιδευτικά Πακέτα

Εκπαιδευτικά Πακέτα Ημερομηνία Προσθήκης Διαθεματική δραστηριότητα που υλοποιήθηκε σε μαθητές Β’ δημοτικού στο μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος για την κατανόηση από πλευράς τους της έννοιας του χρόνου( μέρες , εποχές κ.ά.) Διαθεματική δραστηριότητα που υλοποιήθηκε σε μαθητές Δ’ δημοτικού στο μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος με στόχο τη διαμόρφωση υγιούς διατροφικής συνείδησης
Σελίδες σχολείων

Σελίδες εκπαιδευτικών

Σελίδες σχολικών συμβούλων

Αρχική | Μορφωτική Πρωτοβουλία

http://www.protovoulia.org/morfotiko-periexomeno/arxiki Στο περιβάλλον αυτό σας παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση και ταυτόχρονα δυνατότητες και εργαλεία δημιουργίας/ δημοσίευσης υλικού που προορίζεται για εκπαιδευτική αξιοποίηση. Μπορείτε να και να : ♦ Καινοτόμες και "φιλικές" παρουσιάσεις ποικίλων επιστημονικών θεμάτων οι οποίες δημιουργούνται από την ίδια την κοινότητα των εγγεγραμμένων χρηστών.
software