background preloader

Persones aturades

Facebook Twitter

Continua vigent el programa “Anadromes: Itineraris d’Inserció Sociolaboral per a la millora de l’ocupabilitat” 2015 – 2016 - Joves per la Igualtat i la Solidaritat. Obren una aula d'alfabetització digital al Raval per a dones sense feina - Breus - Societat. Dimecres 21 de març de 2007 L’Associació de Dones per a la Inserció Laboral (Surt) del barri del Raval de Barcelona té des d’ahir una aula d’alfabetització digital.

Obren una aula d'alfabetització digital al Raval per a dones sense feina - Breus - Societat

L’impulsor d’aquest projecte és la Fundació Esplai, que des del 2001 –i gràcies a la col·laboració amb Microsoft– treballa per a la inclusió social a través de les tecnologies de la informació. Es calcula que cada any passaran per aquest centre un miler de dones, que a banda d’aprendre a buscar feina ampliaran el seus coneixements d’informàtica. De dilluns a divendres disposaran d’un tutor que els ensenyarà els conceptes bàsics, excepte els dijous a la tarda, quan el temps es podrà dedicar a la recerca. La capacitat està limitada als vuit ordinadors de l’aula. La directora de Surt, Fina Rubio, explicava ahir que «conèixer les noves tecnologies és fonamental per accedir al món laboral» però, sobretot «és una eina bàsica per reduir la fractura social» dels col·lectius en risc d’exclusió.

Web de la Unitat d'Educació Permanent. Es Barberà. Neàpolis acull un programa d'alfabetització digital per a la recerca de feina. Imatge extreta de www.gencat.cat.

Neàpolis acull un programa d'alfabetització digital per a la recerca de feina

Digital Communities Wales: Projecte d'alfabetització digital des del voluntariat. Fundació Intermèdia – Compromís amb l'ocupació. Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres - Curs d'alfabetització digital per cercar feina. Aula Mentor. ¡Matrículas Agotadas !

Aula Mentor

Con el fin de impulsar la formación en competencias digitales, Cisco y Aula Mentor han diseñado el pack de “Economía Digital”. Un conjunto de cursos on line equivalentes a más de 100 horas de formación que contienen todas las claves necesarias para entender las oportunidades que ofrecen las TIC en torno al emprendimiento digital, la ciber-seguridad y el Internet of Everything. Enlace a la nota de prensa. El pack de Economía Digital estará compuesto por tres cursos del programa Networking Academy de Cisco: Todos los cursos se complementarán con un Webinar sobre cada una de las temáticas y Cisco proveerá de un diploma a aquellas personas que superen una prueba final. La matrícula se podrá realizar de forma gratuita en cualquiera de las Aulas Mentor a partir del 14 de marzo, contando con 350 plazas que serán asignadas por riguroso orden de inscripción.

Cibernàrium (Barcelona Activa) Utilitzem galetes per recopilar informació estadística sobre la navegació.

Cibernàrium (Barcelona Activa)

Si continues navegant, acceptes l'ús de les galetes.