background preloader

Datamaskin

Facebook Twitter

Inteno x5668b passord / bruker - Norsk Freakforum. Etter 9.10 firmware (både med og uten R12 på slutten) så står ikke lenger passordene i klartekst i passwords.html filen, men superbrukerpassordet er fortsatt VebBfB1963 (Vi er berømte Brann fra Bergen 1963).

Inteno x5668b passord / bruker - Norsk Freakforum

Med 9.10 firmware så har også routeren forbedret ACL så du slipper at hvem som helst med din WAN-IP kan logge på via telnet/http. Hvis du ikke får logget på med dette passordet så begynner du naturligvis med å resette routeren til fabrikkinnstillinger (stikk noe inn i resetthullet og hold inne i ~10 sekunder). Hvis det ikke fungerer, post hvilken firmware versjon som står står på første siden etter du har logget inn med user/user. Og hvis du prøver med NextGenTel sitt superbrukerpassord VebBfB1964 på en Inteno utlevert fra et helt annet selskap (som Get/Loqal), så fortjener du ikke bedre enn stock konfig på routeren.

Programming

Windows. Top 50 Programming Quotes of All Time. Linux. Lifehacker. LaTeX. Webdev. Gaming. Inteno x5668: Kan ikke finne sted for å endre passord! Takk for initiativ, men jeg surfa gjennom hele NGT siden og Googlet meg helt vill i hele går, forgjeves...

Inteno x5668: Kan ikke finne sted for å endre passord!

Har ikke problemer med å åpne porter, lage bridge, sette opp QoS osv, slik som de fleste Inteno trådene på Google ramser opp spm om. Men å få byttet mitt private passord er det umulig å finne noe om. For ikke snakke om noe så enkelt som å finne en brukermanual:DBlir en tlf til NGT i løpet av dagen - for sure!