Fotóskodók

Facebook Twitter
Outline blog Outline blog A tipográfia a grafikai tervezés egyik legfontosabb eleme, mivel a szöveg hordozza az információt minden más körülötte csak eladja a betűket, felkelti az érdeklődést, odavonzza a tekintetet. A jó tipográfia önmagában is megáll és a szöveg megfelelő formálásával rengeteg grafikailag is érdekes mintát, megoldást életre lehet hívni, de a szöveg elsődleges feladata az információ hordozása, közvetítése, így a szöveggel történő játszadozás a lehető legminimálisabb mértékben mehet csak az olvashatóság rovására. Dan Fleming egy tanulmány erejéig figyelmen kívül hagyta ezt az alapvető szabályt és grafikái megjelenését messze az olvashatóság fölé helyezte, amikor állatok sziluettjét csupán a nevüket alkotó betűkből alakította ki.
Bill Gekas Photography | The Gallery
John Ernest Joseph Bellocq fotográfust (1873-1949) New Orleans vöröslámpás negyedében készített képei tették ismertté. A Storyville-nek nevezett városrész – egészen az 1917-es bezárásáig – Amerika legnagyobb prostitúciós negyede volt. Bellocq prostituáltakról készített képei komolyak és együttérzőek voltak, ugyanakkor sokat elárultak a modellek belső énjéről is. Az effajta ábrázolásnak Amerikában nem nagyon volt hagyománya, témaválasztásának okára soha nem derült fény. Az a legenda is terjeng Bellocq-ról, hogy az örömlányok fotózása mellett - szintén 1912-ben - készített egy sorozatot a New Orleans kínai negyedében található ópiumbarlangokról is, ám ebből az anyagból eddig egyetlen kép sem került elő. A most látható fotók, Lee Friedlander fotóművésznek és John Szarkowski, a Museum Of Modern Art kurátorának köszönhetően lettek ismertek. Bellocq: Storyville Portraits (1912) 18+ - Mai Manó Ház Bellocq: Storyville Portraits (1912) 18+ - Mai Manó Ház
Magyar Fotóarchivum
Mai Manó Ház Amikor egy pár, falkából kivert szerencsétlen farkas az ősidőkben úgy döntött, hogy a parttalan szabadság helyett a kutyaéletet választja, nagyon kellett igyekezniük, ha az új falka követelményeinek meg akartak felelni. A farkasélet - a vadászat izgalmait leszámítva - elég nyugalmasan telik, ha teli a hasa, a farkas heverészhet akár egész nap. Kutyának lenni viszont nagyon fáradságos dolog. Falka helyett család van apával és anyával meg gyerekekkel, akiket meg se szabad harapni, (pedig hányszor megérdemelnék) és folyton parancsolnak: ülj, feküdj, gyere ide, menj oda, hozd ide, vidd oda, harapd meg, nehogy megharapd és hasonlók. Azután dolgozni is kell. Mai Manó Ház
Fotowerk /Photo-works
Photography Tips & Tutorials

Portfolio | Robin Eley
Vintage Ads for Facebook, Twitter, Skype, & Youtube Vintage Ads for Facebook, Twitter, Skype, & Youtube What would the advertising have looked like for social media, if they were available back in the 1950′s and 60′s? Brazilian advertising agency Moma São Paulo has answered that question with four cool looking posters for the most popular social media websites; Facebook, Twitter, Skype, and Youtube. The ad posters are designed for an upcoming convention in Brazil and showcases the idea of what is new today, is old tomorrow.
SitBack -alpha- Slideshow
Photo Collages and Mosaics Photo Collages and Mosaics FREE Digital Photo Editing This site shows photo editing tools that are fun and easy to use. Free web based photo editors, fun photo editors, photo tools like Photoshop Express, Ribbet, PicMonkey, Citrify and more... Photofunia Style Photo EditorsPhotofunia offers high quality photo editing for free.
History Documentaries - Watch Free Documentaries Online - Page 2 of 69
Galerie de Norma Frances
viccesek

Photography

Works | 4
20 Famous Celebrity Digital Paintings
egykor.hu | régi Magyarország akkor és most