background preloader

Stvebira

Facebook Twitter

Наличието на висока хигиена в спалните помещения е от също толкова важно знание, както тази във всички останали стаи в нашия дом.

Въпреки, че са важна част от тях, матраците са едни от на-пренебрегваните вещи, що се отнася до почистване. Рядкото им дезинфекциране и хигиенизиране може да доведе до поява на вредни за здравето на човек микроорганизми. За ефективното им премахване, фирма „Коломба БГ” предлага професионално почистване на матраци и дюшеци на конкурентни цени: Детски матрак - 5 лв. на страна Единичен матрак - 10 лв. на страна Двоен матрак - 15 лв. на страна Защо е важно редовното дезинфекциране на матраците? Всеки дом се нуждае от редовно дезинфекциране, за да се осигури приятна и уютна атмосфера. Главният източник на замърсяване на матраците, без повечето хора да знаят и да подозират, е самото човешко тяло. Срещу какви замърсители е ефективно професионалното пране на матраци? Всеки човек се нуждае от 8 часа нощен сън, за да бъде напълно отпочинал за следващия работен ден. Безброй хора в София, всяка сутрин напускат домовете си за да отидат на работа в офиси, магазини, работилници, сервизи и всякакви други фирми и предприятия.

Те прекарват там поне по осем часа, полагайки някакъв вид труд. В ежедневието си често се сблъскваме с различни изпитания, що се отнася до премахването на различни видове лоши миризми.

Ние, в „Коломба БГ“, знаем колко неприятни могат да бъдат те и затова предлагаме гарантирано премахване на миризми чрез използването на мощен промишлен озонатор. Озонирането е единственият доказан и напълно ефективен начин за справяне в борбата с лошите миризми, като забележете - миризмите не се замаскират, а се разграждат на молекулно ниво и следователно изчезват напълно. След таблиците по-долу, може да видите подробно описание за работата и действието на озонатора в премахването на лошите и неприятни миризми във вашия дом, офис, автомобил и всякакви други помещения. Цени при еднократно посещение Цени при месечен абонамент* *Цените важат при направен абонамент за 6 или повече месеци. Какви са предимствата на професионалното премахване на миризми? Идентифицирането на неприятната и вредна миризма може да се окаже сложна задача, поради големия брой потенциални източници.

Почистването след ремонт често е досадна и трудоемка задача.

Ние ще почистим професионално вместо Вас. От 2 лв. до 3 лв. на кв. м. жилищна площ (крайна оферта се дава след оглед) ЦЕНИ ЗА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ: от 50 лв. на етаж Всяка сграда, рано или късно се нуждае от ремонт, а след него от почистване. Колкото и да внимават хората, извършващи ремонта, според вида на ремонтните работи остават различни петна, замърсявания, отпадъци и други проблеми за отстраняване.

Ако ремонта се е проточил, нетърпението да се ползват помещенията е голямо, а желанието в кратък срок и без усилие да се почисти е неистово силно. Най-бързия и лесен начин да се случи това е професионално почистване след ремонт. „Коломба БГ” извършва услуга за почистване след ремонт в София, на добри цени. Услуги по почистване след ремонт: Предлагаме на Вашето внимание възможност за краткосрочно наемане на следните професионални специализирани машини за почистване:

Нека вашите прозорци на офиса или дома заблестят от чистота с помощта на фирма "Коломба". 0.60 лв. за едностранно почистване 0.90 лв. на линеен метър дограма Сред домашните задължения, чистенето, определено, попада в категорията на най-непосилните и неприятни ангажименти.

Всъщност, без значение дали става въпрос за чистене вкъщи, на работното място или на сградата, в която се помества вашия бизнес, едва ли има някой сред вас, който с удоволствие, се наема с такъв тип задачи. А ако трябва да категоризираме максимално най-тежката, продължителна като време, сложна като умения, които трябва да имате и дори най-опасна почистваща дейност, безспорно, трябва да посочим почистването на прозорци. Същевременно, без почистване на прозорци жилището и дори цялата сграда ще изгуби блясъка и приветливия си вид дори да е перфектно хигиенизирана както на ниво интериор, така и на ниво екстериор.

Много хора предпочитат да се справят сами с миенето на прозорци. Доверете се на фирма "Коломба БГ" за перфектно почистване и изпиране на мека мебел за територията на град София на достъпни цени.

Фирмата работи с едни от най-мощните екстрактори, които след изпиране оставят мебелите полусухи. седящо място (канапета, кресла, ъглови дивани и др.) - 8 лв. табуретки - 3 лв. столове без облегалка - 3 лв. столове с облегалка - 4 лв. Защо е необходимо пране на меката мебел? Колко често трябва да се почиства? На кого в София, мога да се доверя за изпиране на моята мека мебел и на какви цени? Във всеки уютен дом има кът с мека мебел, притегателно място за цялото семейство, приятели и гости. Просто кликнете върху следния интернет сайт. Моля, кликнете върху следващата страница. Хроничният простатит представлява възпаление на простатната жлеза, като неприятните ефекти на заболяването могат да продължат до 3 месеца, а в някои случаи дори и повече.

моля, кликнете върху следващата страница

Нелекуването крие сериозни рискове за мъжкото здраве, затова ако Вие имате подобен проблем, сте попаднали на правилното място. ProstEro е сравнително нов продукт на пазара, който повлиява положително симптомите на хроничен простатит, няма абсолютно никакви странични ефекти и облекчава множеството проблеми, които се появяват вследствие на заболяването. ВНИМАНИЕ: Пазете се от имитации. Нашият сайт гарантира за произхода на всеки един продукт, тъй като Ви свързваме с официалния дистрибутор.