Vesti, muzika i zez

Facebook Twitter

Music Discovery Sites. Clubbing.rs - Vibe yourself. Android Srbija Forum - Pogledaj temu - Android 4.0, V100R001C17B926 za G300. Verovatno znate da postoji, a ako ne, svejedno, izašao je oficijelni ICS, trenutno za kinesko tržište, ja sam ga skinuo i uspeo instalirati na moj G300, i moram reći da radi sve na njemu (naravno, oficijelni).

Android Srbija Forum - Pogledaj temu - Android 4.0, V100R001C17B926 za G300

Uputstvo za instalaciju ICS-a na naše telefone. 1. Skinite ICS update sa ove adrese : Kod: Ovaj deo poruke je sakriven za goste. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Kada se to završi, onda ćete odraditi proceduru instalacije clockwork recovery-ja koju imate objašnjenu u drugoj temi ovog foruma. *** Ovo se sve radi iz prostog razloga jer kad se instalira kineski oficijelni ICS, bootloader telefona je zaključan, što znači da se nakon toga ne može učitati ni cwm, samim tim ne može da se instalira ni jedan drugi custom rom nakon ovoga. ****** Potrebno je i iz CWM flešovati Gapps za ICS, jer u kineskom romu ne postoji google apps.

Nadam se da sam vam pomogao... Uživajte ! Android Srbija Forum - Pogledaj temu - Huawei Ascend G300 - Faq, problemi i ostalo. Ovde bi valjalo da diskutujemo o svemu što se tiče ovog telefona, da ne bi trpali u onu temu što je namenjena za specifikaciju telefona... 1.

Android Srbija Forum - Pogledaj temu - Huawei Ascend G300 - Faq, problemi i ostalo

Šta je root (rutovanje) ? Android rutovanje je proces koji dopušta korisnicima pametnih telefona, tableta i drugih uređaja sa Android mobilnim operativnim sistemom da postignu povlašćenu kontrolu (poznat i kao "root pristup"). Ukoliko root-ujete telefon možete izgubiti garanciju. 2. 3. 4. Treba da se isključi opcija DTS tamo u settings - sound settings 5. Moguće je da ti je ruter podešen da filtrira MAC adrese pa moraš da ubaciš MAC adresu telefona u filter da bi mu dozvolio povezivanje. 6. Telefon poseduje Corning Gorilla glass, pa mu u teoriji ne treba zaštitna folija. 7. Ovo imaju svi koji koriste G300... 8. Svaki player skine kodeke za tip procesora koji se koristi. 9. Udjite u pozive ,otkucajte * # * # 2846579 # * # * , zatim ProjectMenu -> Background setting -> Dual Mic Setting i stavite ga na off. Baterija se ne formira. 11. 12. 14. 15. 17. Da. BID ZONA KS - Powered By Caster.fm. Strani filmovi, Domaci filmovi, Strane serije, Domace serije, Crtani filmovi, Dokumentarci, Online.

Mozzart Bet.

Igrice

Vesti. Omegle: Talk to strangers! KobajaGrande - SMEŠNI VIDEO KLIPOVI : klipovi za mobilne telefone : smešne slike i audio klipovi. EXIT Festival. eBuddy. Qonquiztador. Chatroulette. BBC Radio 1 Programmes - BBC Radio 1's Essential Mix. Urban Prankster. Mjuza online. Hej Haj Jaganjac! Domaci Filmovi : Besplatni Filmovi - Filmovi na Internetu - Filmovi za Gledanje - www.besplatnifilmovi.biz. Free sport streams. Digitally Imported - addictive electronic music. Prosoccer.