background preloader

Vesti, muzika i zez

Facebook Twitter

Music Discovery Sites. Clubbing.rs - Vibe yourself. Android Srbija Forum - Pogledaj temu - Android 4.0, V100R001C17B926 za G300. Verovatno znate da postoji, a ako ne, svejedno, izašao je oficijelni ICS, trenutno za kinesko tržište, ja sam ga skinuo i uspeo instalirati na moj G300, i moram reći da radi sve na njemu (naravno, oficijelni).

Android Srbija Forum - Pogledaj temu - Android 4.0, V100R001C17B926 za G300

Uputstvo za instalaciju ICS-a na naše telefone. 1. Skinite ICS update sa ove adrese : Kod: Ovaj deo poruke je sakriven za goste. Android Srbija Forum - Pogledaj temu - Huawei Ascend G300 - Faq, problemi i ostalo. Ovde bi valjalo da diskutujemo o svemu što se tiče ovog telefona, da ne bi trpali u onu temu što je namenjena za specifikaciju telefona... 1.

Android Srbija Forum - Pogledaj temu - Huawei Ascend G300 - Faq, problemi i ostalo

Šta je root (rutovanje) ? Android rutovanje je proces koji dopušta korisnicima pametnih telefona, tableta i drugih uređaja sa Android mobilnim operativnim sistemom da postignu povlašćenu kontrolu (poznat i kao "root pristup"). Ukoliko root-ujete telefon možete izgubiti garanciju. 2. BID ZONA KS - Powered By Caster.fm. Strani filmovi, Domaci filmovi, Strane serije, Domace serije, Crtani filmovi, Dokumentarci, Online. Mozzart Bet.

Igrice

Vesti. Omegle: Talk to strangers! KobajaGrande - SMEŠNI VIDEO KLIPOVI : klipovi za mobilne telefone : smešne slike i audio klipovi. EXIT Festival. eBuddy. Qonquiztador. Chatroulette. BBC Radio 1 Programmes - BBC Radio 1's Essential Mix. Urban Prankster. Mjuza online. Hej Haj Jaganjac! Domaci Filmovi : Besplatni Filmovi - Filmovi na Internetu - Filmovi za Gledanje - www.besplatnifilmovi.biz. Free sport streams.

Digitally Imported - addictive electronic music. Prosoccer.