background preloader

BEE BOTS

Facebook Twitter

Aquesta petita abella és eina didàctica es pot programar d’una forma fàcil potenciant la creativitat dels alumnes. A més, els infants la podran disfressar de qualsevol personatge que se’ls hi acudeixi i crear les seves pròpies històries.

També els facilita desenvolupar al màxim la seva lateralitat, Les abelles Bee-Bot permeten començar a ensenyar control, llenguatge direccional i programació a nens i nenes entre 3 i 7 anys. Te so i ulls parpellejants per confirmar les instruccions. Es mou amb precisió en passos de 15 cm i gira 90º
La seva memòria pot emmagatzema ordres fins a 40 passos. Sabeu què és un Bee-Bot? « Escola Sant Martí BCN. El Bee-bot és un robot que ens permet aprendre a dissenyar recorreguts i també aprendre a controlar-lo per tal que faci el que nosaltres vulguem.

Durant el primer trimestre d’aquest curs a l’escola Sant Martí ens hem engrescat a fer servir els Bee-Bot que ens ha deixat en préstec el CEB. Després de conèixer l’existència d’aquest material a través del CEB vam trobar que ens podria ser útil i encaixaria bé en les nostres programacions d’aula. A partir d’aquí, les mestres de segon vam consultar els diferents materials penjats a la xarxa d’acompanyament de robòtica educativa, que ens van servir per dissenyar les nostres activitats i elaborar el material. El nostre plantejament va consistir en presentar primer el funcionament del Bee-Bot en mig grup a l’estona de ciència. L’alumnat, en petit grup, va anar investigant i descobrint lliurement el seu funcionament, sota la supervisió del mestre, que no va haver d’intervenir gaire.

Provem com funciona. I ara fem el circuit entre tots. In "P5" In "Segon" Maleta de Robòtica: Bee Bots a l'aula (EI, EE i PRI) L'objectiu d'aquest projecte es centra en Impulsar la programació a les aules d'Educació Infantil, Primària i Educació Especial per a promoure el pensament lògic i creatiu i la capacitat d'anàlisi en la resolució de problemes reals. I, amés, Fomentar l'intercanvi d'estratègies i coneixements entre alumnes per consolidar un aprenentatge significatiu i competencial. Aprendre a marcar-se objectius i a establir una seqüència per arribar-hi.Engrescar alumnes poc motivats per continguts formalment més acadèmics.Fer ús de la tecnologia no com un simple instrument, sinó integrat en el context de situacions d'aprenentatge.Desenvolupar de manera pràctica i didàctica habilitats motores i cognitives.Font: Experiència de l'Escola Projecte.

Ideas | Robots & Computers Club. One of our club parents has asked me if BeeBots would make a good Christmas present, and whether I have any other suggestions as well. So I thought I’d turn it into a post! BeeBots Yes, BeeBots make a great gift, but are particularly well-suited for group play or for setting challenging or creative activities. So perfect for getting down on the floor with your child to invent your own game. It’s possible to buy just one, and there are also some fun mats that are available (In the club we’ve been making our own, with a big clear sheet of PVC marked with a grid). Ideal for 3 – 6 year olds. LEGO Mindstorms I’m a huge LEGO Mindstorms fan, but they are indeed a bit pricey. This Early Machines Set on my wish list for the Club, if there are any generous Santa’s Helpers out there ;) Do check out all of the other LEGO Educational products, as there is quite a fantastic range.

Sifteo Cubes They can be tilted, flipped, shaken, and put side by side. MaKey MaKey Ideal for 5 – 12 year olds. Pico Boards. Bee-Bot en el App Store. ‘Un robot en el clase’, un proyecto para enseñar a programar a los alumnos de Infantil. La tecnología es un pilar fundamental en la sociedad actual, y los niños están familiarizados con las TICs desde muy pequeños.

Con el objetivo de que avancen en su aprendizaje mediante el uso de elementos que manejen en su rutina diaria, las maestras de Educación Infantil, Marta Ciprés y María Murillo del CEIP Rosales del Canal (Zaragoza), implantaron la robótica en sus clases con el uso de Bee-bot, un pequeño robot programable. De esta forma nació el proyecto ‘un robot en clase’. Con Bee-bot Marta y María llevaron a cabo su programa de una forma más atractiva potenciando habilidades como la capacidad de anticipación, la secuenciación de tareas y el diálogo entre iguales. Además del robot utilizaron los códigos QR, un recurso ya conocido por los alumnos al contar con dos tabletas en el aula. Así, pudieron trabajar con audio y vídeo durante las clases, algo que a los niños les pareció más atractivo. Desarrollo de varias inteligencias.