background preloader

Sandertouw

Facebook Twitter

Sander Touw

Webcrafter is a full service internet agency that supports you with web design, development and online marketing.

Online marketing kosten en tarieven. Online marketing is onmisbaar om online zichtbaar te zijn.

Online marketing kosten en tarieven

Maar wat kost online marketing nou eigenlijk? Om je te helpen hebben we een overzicht gemaakt van kosten en tarieven voor diverse online marketing diensten. Kosten van online marketing diensten Uurtarieven voor online marketeers liggen tussen de €30,- en €150,- per uur. Meestal starten de maandelijkse kosten voor online marketing diensten vanaf €500,- en kunnen ze oplopen tot in de duizenden euro’s per maand. “The cost to hire a marketing agency could vary anywhere from $95-$225 per hour depending on the service and the skill of the person supplying that service. Bron: Beaconmm.com Uit onderzoek bleek dat ongeveer 11.2% van de totale jaaromzet werd geïnvesteerd in marketing in 2018 (bron). Sterkere branding met merkarchetypen. Met een merk onderscheid je jouw bedrijf van de concurrentie.

Sterkere branding met merkarchetypen

Jouw bedrijf heeft een eigen verhaal. Een eigen missie. Jouw bedrijf heeft DNA. Dit DNA sluit aan bij één (of meerdere) van de merkarchetypen. In dit blog ontdek je wat deze merkarchetypen zijn, hoe je erachter komt welk archetype bij jouw merk past en hoe je deze archetypes kunt benutten voor branding doeleinden. Wat zijn merkarchetypen, of brand archetypes? Het was de Zwitserse psycholoog Carl Jung (1875-19651) die het idee van de archetypen vorm gaf.

Website verhuizen zonder SEO schade. Hoe Voice Search SEO zal veranderen de komende jaren. Voice Search.

Hoe Voice Search SEO zal veranderen de komende jaren

We kunnen niet langer om die trend heen. Google dwingt websitebeheerders langzaamaan om hun website te optimaliseren voor spraakgestuurde zoekopdrachten. Er wordt verwacht dat het aantal spraakgestuurde zoekopdrachten in 2022 ruim 50% van het totaal aantal zoekopdrachten zal zijn. 7 best practices voor responsive webdesign. Het geschatte aantal wereldwijde smartphonegebruikers is momenteel 3,5 miljard, een stijging van ruim 9,3% ten opzichte van 2019.

7 best practices voor responsive webdesign

Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking bezit nu een soort GSM, waar van de ruime meerderheid een smartphone is. Surfen doen mensen steeds vaker op hun smartphone, in plaats van achter hun laptop of computer. Tegen het einde van 2019 waren mobiele apparaten (tablets nog niet eens meegerekend) verantwoordelijk voor 51,5% van het wereldwijde websiteverkeer. Het is dus cruciaal dat je website mobile proof is. Deze best practices voor responsive webdesign gaan daarbij helpen. 1. Doordat mobile devices beperkte ruimte bieden aan de website zal je informatie en content anders moeten aanbieden dan hoe dat gebeurt op laptop of computer.

Alle voordelen van professioneel website onderhoud. Voordelen van een full service internetbureau. Het grootste voordeel van een full service internetbureau is dat je alle benodigde disciplines onder één dak inhuurt.

Voordelen van een full service internetbureau

Tips voor meer interactie bij je blogs. Wil je dat jouw lezers geëngageerd raken met jouw blogs?

Tips voor meer interactie bij je blogs

Wil je dat ze later nogmaals je site bezoeken om meer van jouw content te lezen? Wil je tips om meer reacties en social media shares te krijgen? Marketingdoelstellingen formuleren voor bedrijfsgroei. Dat het leven aan vele veranderingen onderhevig is, is een les die we dit jaar gezamelijk het leren.

Marketingdoelstellingen formuleren voor bedrijfsgroei

Sommige van deze veranderingen helpen ons om verkeerde leefpatronen, zoals het bewust vervuilen van het milieu, voor goed los te laten. Andere maatregelen stimuleren ons om de manier waarop we bepaalde handelingen verrichten, op een inventievere manier aan te pakken. In beide gevallen blijkt het internet een belangrijke schakel te zijn. Vooral ondernemers zetten in het huidige "nieuwe normaal" dit medium in om aan de marketingsdoelen van hun bedrijf vorm te geven. In dit artikel informeer ik je uitgebreid: Tips voor aanwezigheid op sociale media promotie.

Wil jij sociale media gebruiken om meer online zichtbaarheid te genereren?

Tips voor aanwezigheid op sociale media promotie

Dan is dít artikel voor jou. In dit artikel behandelen we: 5 beste SEO strategieën die Google beloont. Wie wilt er nou geen gratis websitebezoekers?

5 beste SEO strategieën die Google beloont

Met de beste SEO strategieën kun je ‘gratis’ websitebezoekers genereren. Ik zet gratis niet voor niets tussen aanhalingstekens, want het kost je wel wat. Namelijk, tijd en moeite. Wie hoger in Google wilt komen te staan heeft een gedegen SEO strategie nodig. Website optimaliseren voor Google – stappenplan 2020. De eenvoudigste definitie van website-optimalisatie omvat alle marketing- en technische werkzaamheden, samen met technieken die worden gebruikt om bezoekers op de website te ‘vangen’ om ze in potentiële kopers te veranderen.

Website optimaliseren voor Google – stappenplan 2020

Dit gebeurt met behulp van een duidelijk gedefinieerde methode die aan een aantal doelen voldoet. Als je in 2020 een website beheert, moet je je website optimaliseren voor Google om verkeer aan te trekken en meer omzet te genereren met een goede conversieratio. Bovendien is het moeilijk om onderscheid te maken tussen de verschillende samenstellende delen van website optimalisatie - er zijn er zoveel. SEO webshop 2020: zoekmachine optimalisatie voor eCommerce.

Wist je dat 44% van de mensen hun online shopping start met een zoekopdracht in Google? (bron). En volgens SEMrush komt zelfs 37% van alle eCommerce websites uit zoekmachines. De noodzaak van SEO voor jouw webshop mag dus duidelijk zijn. Wat is internet marketing? Internet marketing, ofwel online marketing, gaat om marketing via het internet om sales te vergroten, naamsbekendheid te genereren en merkloyaliteit te doen toenemen. Internet marketing biedt vele voordelen ten opzichte van conventionele marketing, zoals lagere kosten per lead en gerichte advertenties tonen aan de juiste mensen. Waarom internet marketing? Hoe maak je SEO content? Je concurrent trekt 274 bezoekers per dag naar zijn website. En jij? Iedereen die ‘gratis’ website bezoekers wilt, denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO lijkt voor velen de sleutel tot succes. En dat kan ook zeker zo zijn. Er is alleen wel één hele grote maar.

Waarom kiezen voor een contentmarketingstrategie? Plastische chirurg web design trends van 2019. De website van jouw praktijk is vaak het eerste dat potentiële patiënten van je zien. En, zoals ze zeggen, je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. WordPress Plug-Ins Voor Mobiele Responsiveness. Webwinkel Laten Maken Tips. Het einde van het jaar nadert. Wordpress website laten maken.

Je ontkomt er niet meer aan.