background preloader

Blogs

Facebook Twitter

Polyvore. Sign up login TrendingOutfitsWomenDressesShoesAccessoriesBeautyHomeMenSale Discover the Latest Trends and Follow Styles You Love Featuring looks and products from these members: Join Polyvore Merchant links are sponsored Discover, shop and express your style Loading more About About Polyvore Help Business Explore Follow Us Blog Apps Copyright © 2017 Polyvore / Terms of Service / Privacy Policy A Yahoo Style and Beauty Network Partner. Avec Sofié - ME NAISET. Hugo & Victor Kun Ladurée on jo nähty Jos jotkut osaavat tehdä kaikesta kaunista, niin ne ovat nimenomaan ranskikset. Missään muualla maailmassa ei törmää yhtä viimeisteltyihin leivoksiin, näyteikkunoihin ja pakkauksiin.

Jos ranskikset jotain osaavat, niin heillä on silmää detaljeihin ja loppuun asti vietyyn viimeistelyyn. Olen tällainen herkkusuu, joka kiertelee herkkukauppoja erittäin mielellään sokeriset pilvilinnat mielessään. Yllätyksekseni he olivat avanneet uuden liikkeen myös Bon Marchén – tavaratalon vierelle ja se tuli vastaan kuin tilauksesta. . Perustajia on kaksi, kakkukeisari ja esteetikko, joka on myös Bon Marchén pääsisustussunnittelijana.

Hugo & Victor myy myös jäätelöä, hilljoja ja muita herkkukaapin sisältöjä. Barcelona C ya soon! Olen ollut vuodesta 2001 melkein joka vuosi juhannusviikolla kipeänä. Lähden illalla Pariisin kautta Barcelonaan, sillä ensi viikolla ovat ne ystäväni häät joita on kovasti odoteltu jo vuoden päivät. Barcelona on minulle kuin toinen koti. P.S. I’m sexy and I know it. Moni on varmaan jo nähnyt Iltalehden tekemän uutisoinnin eilisistä Paavo Nurmi gamesista. He, jotka eivät tiedä mistä on kyse, tässä pieni priiffi: Iltalehti kunnioitti naisyleisurheilijoita tekemällä heistä ”jutun” minkä otsikko oli vielä aamulla ”Seksiä peliin kentällä”. Itse jutussa oli pari riviä tekstiä, missä kehuttiin kauniita rusketuksia sekä vartaloita ja kuvat koostuivat enimmäkseen lähikuvista naisurheilijoiden takapuolista.

Uskomattominta oli se seikka, että tuo ”uutisointi” oli ainoa asia, mitä naisyleisurheilusta ko kisoista kirjoitettiin. Tuloksia ei ollut missään, ei urheilijoiden tunnelmaa, ei urheilua… Naisurheilusta ei ollut missään. Ilmeisesti, kun puhutaan naisten huippu-urheilusta, maata mullistavinta on se tiukka perse ja kaunis rusketus. Kyllä, urheilupiireissä on upea vartaloisia ja kauniita urheilijoita urheilupuvuissa. Kyllä on niitä seksikkäin leijona tai yleisurheilija äänestyksiä eri lehdissä, se on ihan ok. Onko kukaan ajatellut koskaan niitä urheilijoita? I’m sexy and I know it. Lainahöyhenissä - Blogi. Kaikki mitä rakastin - Blogi. Saara Sarvas - Blogi. Pupulandia - Blogi. Coco Sweet Dreams - Blogi. Avec Sofié - ME NAISET. Berlin ongoing. Dance the World! Pekka Töpöhäntä soundboard. Boat People Vintage - DIY style & art de vivre. Paikkaamisen jalo taito « Outi Les Pyy.

Boro on japanilainen kangaspaikka ja sashiko käsinommeltava tikkauskuviointi. Niitä käyttivät kalastajat ja työläiset korjatakseen vaatteitaan käyttäen vanhoja kangastilkkuja ja koristeellisia pistokuvioita. Tuloksena oli häikäisevänkauniita elämän kuluttamia indigo-vaatteita ja kodin tekstiilejä, joista näkee että niitä on käytetty ja rakastettu. Löysin tekniikan sattumalta Pinterestistä (tietenkin). Jos ompelukoneellahuristelu tai neulominen tuntuu liian vaikealta niin kokeile tätä. Lisää kuvia: Pinterest. Kun kansa tahtoo leipää - Kiitos hyvää. Kiitos hyvää - Blogi. My New Roots | How to make healthy choices every day. Henkisen valmentamisen akatemia - Henkinen valmentaja Ilkka Rajala - Blogi. Viimeisen vuoden aikana olen tutkinut paljon sitä, miten muodostamme käsityksen itsestämme.

Inspiraatiota inspiraation perään. Kyllä ihmisen mieli osaa olla mielenkiintoinen asia. Käsityksemme itsestämme muodostuu kokemuksiemme pohjalta. Tai mitä kokemuksia keräämme mieleemme erilaisiin aiheisiin liittyen. Mielemme ei hyödynnä kaikkia kokemuksia mitä meillä on, koska se on liian hidasta. Mielemme prosessoi joka hetki valtavia määriä informaatiota ja ne päätökset mitä alitajuisesti teemme teemme sen tiedon pohjalta joka on nopeimmin saatavilla. Moni on kysynyt minulta, että mistä kaikki omalla kohdallani alkoi. Kun olin pieni poika, muistan miten isälläni ja minulla oli tapana käydä metsässä kävelemässä.

Viime keväänä koin vastaavanlaisen kokemuksen. Myrskyn aikaan Matti tosiaan lähestyi minua ja katsottuani tarkemmin hänellä oli jotain suussaan. Myös kissamme viihtyvät supikoirien kanssa. Aatulla on vahva käsitys itsestään. Käsityksemme itsestämme on rakentamamme yleistys. Locating Helsinki | Collaborative City Guide. Pupulandia - Blogi. Oletko HSP (highly sensitive person)? Vastaa jokaiseen kysymykseen sen mukaan, miltä sinusta tuntuu. Vastaa kyllä, jos väite pitää ainakin jossain määrin paikkaansa kohdallasi. Vastaa ei, jos se ei sovi sinuun kovin hyvin tai ollenkaan. Olen tietoinen ympäristöni yksityiskohdista. Muiden ihmisten mielialat vaikuttavat minuun. Olen hyvin herkkä kivulle. Kiireisinä päivinä tunnen tarvetta vetäytyä sänkyyn tai hämärään huoneeseen ja paikkaan, jossa voin olla rauhassa ja jossa ei ole paljon ärsykkeitä.

Pisteiden laskeminen Jos vastasit kyllä kahteentoista tai useampaan kysymykseen, olet todennäköisesti hyvin herkkä. Mutta suoraan sanottuna mikään psykologinen testi ei ole niin tarkka, että sinun pitäisi perustaa elämääsi sen varaan. Jatka lukemista, ja jos tunnistat itsesi kirjan ensimmäisestä luvusta, jossa kuvaillaan tarkemmin poikkeuksellisen herkkää ihmistä, pidä itseäsi sellaisena. Kaikki mitä rakastin - Blogi | Lily. Tilaa TRASHION!-kirja tarjoushintaan DIYHelsinki-kampanjakoodilla.

Uuden Mokon ilme. Uusi Moko Sörnäisissä vanhan hattutehtaan tiloissa on nyt ollut auki reilun viikon. On ollut ilo huomata miten positiivisesti uusi myymälä on otettu vastaan! Uuden Mokon ilme noudattelee samaa tyyliä kuin ensimmäinenkin Moko Market & Café. Teollisessa miljöössä kauniita kaakelipintoja yhdistettynä rosoisiin ikkunan karmeihin ja puupintoihin. Kaiken kruunaa näyttävät lamput ja aikaa kestävät huonekalut. Niille, jotka eivät ole vielä kerenneet käydä paikan päällä, tässä maistiaisia miltä siellä näyttää. Torpan Tyttö.

Vaaleammalla paahdolla. Kävin Cremassa hakemassa jotain uutta. Ostin Love Coffeen Honduras San Jóse Estatea, vähän vaaleapaahtoisempaa kahvia pressopannua ja kenties suodatinkahviakin varten. Rakastan cappuccinojani, mutta haluan käyttää muitakin uuttomenetelmiä. Pressopannulla kahvin valmistaminen on yksinkertaista. Veden keittämisen jälkeen juoma on valmis noin viiden minuutin kuluttua. Koska olen noviisi, noudatan annettuja ohjeita. Hoffmannin ohjeen mukaisesti käytin isoon mukilliseeni 200g eli 2 dl vettä ja 15g hyvinkin karkeaksi jauhaamaani kahvia. Olen hämilläni. Tee ei kuitenkaan koskaan ole marjaisaa, ellei se ole maustettua laatua. Alan ymmärtämään vaaleampia paahtoja. Muusikkona Suomea pääsee koluamaan joka puolelta. Tuntuu haikealta kun tajuaa, että sen ei välttämättä tarvitsisi olla näin. Paras vinkki, jolla saa heti hieman parempaa kahvia: kaikkien kahvin valmistukseen käytettävien astioiden ja laitteiden huolellinen puhdistaminen ennen käyttöä.

Hitaan kassan työntekijä: “Tunnistan stressaantuneen asiakkaan jo kaukaa” ”Älä tee, jos et tee suurella sydämellä – älä edes aloita”, Jama Jama toistaa isänsä elämänohjeen. Tuota ohjetta noudattamalla Jaman kassalla jonot Tampereen Citymarketissa alkoivat pidentyä neljän Tampere-vuoden aikana. ”Mitä kuuluu? Millainen päivä sinulla on ollut tänään?” Jama saattoi kysyä säteilehtivänä asiakkaalta. Sana alkoi kiiriä, että kassalla oli poika, jota oikeasti kiinnosti kuulla vastaus. ”Ei minua ole palkattu pelkkiä jogurttipurkkeja lyömään, minut on palkattu luomaan hyvää fiilistä ihmisille. Pari viikkoa sitten alkoi kuhina Espoossa: ”Onko se todella Jama Jama?” ”Hitaalle kassalle kaikki asiakkaat tulevat hyvällä tuulella ja avaavat elämäntarinoitaan, eräs pariskunta juuri kertoi olleensa naimisissa 42 vuotta.

Nyt hitaan kassan kaksiviikkoinen koeaika on ohi. ”Onhan tämä ollut ihan mahtavaa! Mutta Jama, voisitko kertoa, miten voit normaalillakin kassalla, niin lyhyessä ajassa, saada ihmiset paremmalle tuulelle? Kerro esimerkki jostain positiivisesta kommentistasi. Nina Sofian Maailmassa. Piparigrissinit Valmiista piparitaikinasta tehtyjä piparipötkylöitä. Samaisessa Maalaisunelma-lehdessä on myös ohje, miten tehdään taikina alusta loppuun itse, mutta en sitä tähän postaa, koska en sitä ole kokeillut. Pöllin vaan tikkuidean. Elikkä kaulitaan piparitaikina melko ohueksi ja rullataan siitä noin 7 mm paksuisia rullia. Sitten uuniin ja paistetut rullat voi sitoa mieleisellään nauhalla. Paistaika riippuu tietysti vähän taikinasta. Viettipä muna kokonaisen päivän hääräten kanasen keittiössä. Viipotti sukkasillaan, essun helmat ilmaa viuhuen. Vatkasi ja vispasi, kaulitsi koristeli. Punaiset posket siitä sai ja hyvän mielen, tottakai! Ja mikä parasta tietenkin, kananen se ilahtui myöhemmin.

Kotiin töistä tullessaan, huokaisi se onnessaan, - tuoksunut näin hyvälle liekö milloinkaan! Mokkamuffinit Taikinaseos: Munia 2 kpl Sokeria 3 dl Maitoa 1,5 dl Sulatettua voita 150g Leivinjauhetta 2-3 tl Vanilliinisokeria 2 tl Kaakaojauhetta 1 rkl Vehnäjauhoja 4-5 dl Kuorrutus: Tomusokeria 200g. Kalastajan vaimo. Pari päivää Oslossa - Kalastajan vaimo - ME NAISET. Kalastajan vaimo - ME NAISET. Jordi Siñol Caeiro. Käyttäjäprofiili: Johanna. Espanjassa. Salonkijuoruja.