background preloader

Boekhoudpakketten

Facebook Twitter

Salarisadministratie benodigd? - Practical Accounting. Alle benodigde informatie voorhanden Ons systeem biedt je nuttige overzichten van de salarisadministratie en andere financiële zaken.

Salarisadministratie benodigd? - Practical Accounting

Binnen enkele klikken heb je een overzicht van loonheffingen, gegevens van werknemers of van het geregistreerde verzuim in de onderneming. Geen training of ervaring benodigd Ook personeelsdossiers zijn beschikbaar met daarin de salarisstroken, declaraties, HR documenten en beoordelingen. Doordat het systeem van Practical zo gebruikersvriendelijk is ingericht, heb je geen training of ervaring nodig om ermee te kunnen werken. Realtime informatie Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om aan de hand van de salarisadministratie en overige zaken je onderneming in de gaten te houden. INFO flex BV. Btw-aangifte? Ook die is inbegrepen bij Practical Accounting! Practical verzorgt de rest Nadat je de BTW-aangifte hebt gecontroleerd en bevestigd, verzorgt Practical de rest.

Btw-aangifte? Ook die is inbegrepen bij Practical Accounting!

Zelf kan je je zo weer op andere zaken richten. Practical verzorgt de verzending en afhandeling, dat is niet alleen tijdbesparend maar ook erg Practical. Video Player Een compleet pakket De aangifte omzetbelasting is een standaard onderdeel binnen de dienstverlening van Practical. Altijd bereikbaar Je boekhouding via Practical is 24/7 inzichtelijk in de cloud. Nextens - Online gemak voor de belastingadviseur.

Online belastingaangifte programma voor particulieren en zzp-ers. Nextens - Online gemak voor de belastingadviseur. UNIT4 Fiscaal Gemak heeft voor u tarieven op maat. Software om Jaarrekening op te stellen. Belastingvoordeel via de E-zone & Exportfaciliteit op Curaçao. Prijsoverzicht Infine Software 2017 new 04012017. Prijzen Infine Software. Op deze pagina treft u een overzicht van de prijzen van Infine Software.

Prijzen Infine Software

Klant worden? Fijn om te horen dat u interesse heeft in onze software. In onderstaand PDF-bestand vindt u een overzicht van de prijzen. Wilt u klant worden of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Bent u al klant? En wilt u uw licentie uitbreiden? Heeft u met ons een overeenkomst afgesloten na 1 januari 2016? Heeft u met ons een overeenkomst afgesloten voor januari 2016? Verzoek om de licentie uit te breiden kunt u eenvoudig doorgeven via info@infine.nl. Discussie Finance Professionals Netherlands: Het beste softwarepakket voor uw financiële administratie - Deel 3. In februari 2010 is er in de LinkedIn-groep 'Finance Professionals Netherlands' een discussie ontstaan; 'Wat is nou het beste softwarepakket voor uw financiële administratie?

Discussie Finance Professionals Netherlands: Het beste softwarepakket voor uw financiële administratie - Deel 3

' De reacties stroomden binnen. FM.nl vatte de discussie samen in een tweetal artikelen, maar sinds het verschijnen van het laatste artikel is het aantal reacties alweer opgelopen tot 817. Hiertussen staan weer de nodige nuttige tips en ervaringen. Dit artikel is een vervolg op twee eerder verschenen artikelen over het beste softwarepakket. Beide artikelen zijn samenvattingen van een succesvolle doorlopende discussie in de online groep Finance Professionals Netherlands. De conclusie van het eerste artikel was dat de softwareselectie afgestemd moet zijn op de strategie van de business. ‘De beste software? Ed van Harmelen (Bedrijfseconomisch adviseur): ‘Ik heb met vrijwel alle besproken software gewerkt, ieder pakket heeft voor en tegens.

Bent u op zoek naar perfecte financiële software? Profit Accountancy Lite maakt het online administratiekantoor mogelijk - AFAS Software. Heidi de Bruijnwww.just4u.nl De standaardfunctionaliteit "elektronisch bankieren" zorgt ervoor dat de bankgegevens automatisch worden ingelezen, dat scheelt heel veel tijd.Daarnaast is Profit ACL volledig geïntegreerd: je hoeft de relatiegegevens maar één keer in te voeren.De informatie is meteen beschikbaar in alle financiële en fiscale tools.Een ander belangrijk onderdeel van Profit ACL voor De Bruijn is het digitale dossier.Alle documentatie rond een klant (correspondentie, documenten en acties) wordt digitaal vastgelegd.Zo heeft ze altijd actueel inzicht en overzicht in de communicatie met haar cliënten.

Profit Accountancy Lite maakt het online administratiekantoor mogelijk - AFAS Software

Werken via internet"Ik ben een redelijk mobiel persoon," vertelt De Bruijn. "Als ik niet op mijn kantoor ben, is het belangrijk dat ik toegang heb tot de laatste gegevens, zodat ik waar dan ook alle zaken, zoals aangiften, kan blijven verzorgen. Aangiften laten namelijk niet op zich wachten. " iMUIS Accountancy Management- en jaarrapportage. Met de module iMUIS Jaarrapportage kunt u met de managementrapportage uw klanten adviseren en beoordelen op basis van actuele cijfers.

iMUIS Accountancy Management- en jaarrapportage

Tevens stelt u op eenvoudige wijze een professioneel jaarrapport op, inclusief waarderingsgrondslagen, toelichtingen, specificaties en opinie. Consolidatie In combinatie met de module Consolidatie kunt u administraties samenvoegen in een consolidatieadministratie. De resultaten van een aantal administraties kunnen gecombineerd en getotaliseerd worden. Hiervan kunt u proef- en saldi- en kolommenbalansen, activa en passiva overzichten, managementinformatie en jaarrapportages afdrukken.

SnelStart voor accountants. Factuur- en boekhoudprogramma voor ondernemers. Gratis boekhouden voor startende ondernemers. E-Boekhouden.nl: hét boekhoudprogramma voor starters Als ondernemer heeft u al genoeg kosten.

Gratis boekhouden voor startende ondernemers

Wij willen u op weg helpen door uw eerste ondernemersjaar geen kosten te rekenen voor ons boekhoudpakket. U maakt dus onbeperkt gebruik van de boekhoud- en facturatiemodule, zonder verplichtingen. Veilig en betrouwbaar.