background preloader

Rickxiong

Facebook Twitter

Rick Xiong

Bridging the gap between Data Science and Intuition. Data Scientist @ Oura. Data science communicator at TDS.

Optimal prestanda för din SUV med premium-vinterdäck: planet_seo — LiveJournal. Kathleen's Blog - Hur man väljer de säkraste vinterdäcken som är dubbade. Huvudproblem med att köpa billiga vinterdäck. När du köper nya däck oavsett om du köper sommar- eller vinterdäck är det att du alltid ska investera i premiumdäck av hög kvalitet för att säkerställa att de håller länge och ger bästa säkerhet.

Huvudproblem med att köpa billiga vinterdäck

Premiumdäck har lägre rullmotstånd vilket minskar däckets slitage. Det sänker också bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen. Talvisää vaatii talvirenkaita. Talvirenkaat on valmistettu erityisesti tarjoamaan pito ja kitkaa sekä lumella että jäällää, ja ne koostuvat erityisistä kumiyhdisteistä, jotka toimivat turvallisesti alle jäätymislämpötilojen.

Talvisää vaatii talvirenkaita

Renkaissa on myös "Three Peak Mountain Snowflake" -merkki, joka tarkoittaa, että ne ovat läpäisseet vaaditut suorituskykykriteerit lumitestauksessa, ja niitä pidetään siten sopivina talviolosuhteissa. Tämä on todella tärkeätä, koska lumella ja jäällä ajaminen on vaikeaa jopa kokeneille kuljettajille, joten asianmukaiset talvirenkaat antavat kuljettajalle tarvitun pidon ja kitkan. Lisäksi näyttää siltä, että joka vuosi talvet pahenevat ja on hankalaa ennakoida lumen määrää teillä kovien talvi myrskyjen yleistyessä. Nastarenkaita - mirtas-blog.simplesite.com. Nastarenkaat ovat ihanteellisia jäälle ja kovaksi pakkaantuneelle lumelle, samoin kuin alueille, joissa sää muuttuu äkillisesti.

nastarenkaita - mirtas-blog.simplesite.com

Monet vuoristoalueet, joilla lumi ja jää pysyvät teillä pitkään, ovat nastarenkaiden ihanteellisia kohteita. Tämä johtuu siitä, että mikään ei voita nastarenkaita jäällä, koska ne antavat parhaimman pidon ja kitkan, erityisesti sivuttaiskitkan. Nastarenkaat ovat edistyneet vuosien varrella ja ovat nyt itse asiassa ympäristöystävällisempiä, esimerkiksi Nokian Hakkapeliitta 9: n kaltaisissa renkaissa käytetään ”Eco Stud 9 -konseptia”, joka vähentää tien kulumista ja melua näiden nastojen uuden innovatiivisen suunnittelun takia.

Nämä ekologisten nastojen viistokärjet jakavat nastan iskuvoiman laajemmalle alueelle. Miksi talvirenkaat ovat paras valinta ankariin talviin — Claudia's Blog. Betydelsen av bra SUV-vinterdäck. Matalan vierintävastuksen renkaat hyvä valinta hybridi- ja sähkömaastoautoihin – Auton huolto. Matalan vierintävastuksen renkaat ovat hyvä valinta hybridi- ja sähkömaastoautoille, koska nämä renkaat on suunniteltu vähentämään energian menetyksiä ja siten lisäämään polttoainetehokkuutta tai sähkömaastoautojen tapauksessa matkaa, jonka se voi kuljettaa yhdellä latauksella.

Matalan vierintävastuksen renkaat hyvä valinta hybridi- ja sähkömaastoautoihin – Auton huolto

Vierintävastus on voima, joka toimii ajoneuvon eteenpäin suuntautuvaa liikettä vastaan. Toisin sanoen niiden voimien yhdistelmä, jotka toimivat ajoneuvon eteenpäin suuntautuvaa liikettä vastaan. Asiat, kuten ajoneuvon paino, painovoima, hitaus, ilmanvastus ja renkaiden ja tien välisen kitkan määrä, vaikuttavat kaikki toisiinsa.

Matalanvierintävastuksen renkaat tunnetaan myös nimellä ympäristöystävälliset renkaat tai polttoainetaloudelliset renkaat. Jotkut vierintävastukseen vaikuttavat tekijät ovat kulutuspintakuvio, renkaan koko ja rengasyhdiste. Minkälaiset renkaat kannattaa valita riippuu siitä, millaista ajoa yleensä ajat ja missä asut. Like this: Nastarenkaat tarjoavat edelleen parhaan talvipidon - Teknologia blogi — LiveJournal. Talvirenkaat osalta nastarenkaat erottuvat parhaimpina, kun vertaillaan pitoa.

Nastarenkaat tarjoavat edelleen parhaan talvipidon - Teknologia blogi — LiveJournal

Koska renkaissa on metallitapit, jotka voivat kaivaa kunnolla jäähän paremman pitoarvon aikaansaamiseksi, ne voittavat kitkarenkaat. Suurin ero nastarenkaiden ja kitkarenkaiden välillä näkyy jäällä ja pakatulla lumella, jossa pito on parempi, kun taas lumessa nastat omaavat huomattavasti marginaalisemman eron, jos sitä on, pitoa tarjoamalla. Hybridi- tai sähköautojen kitkarenkaat - Ed Seidler - Medium. Jos etsit kitkarenkaita, joita voidaan käyttää sähkö- tai hybridi-autoissa, sinun on varmistettava, että harkitsemasi rengasvaihtoehtoja suositellaan kyseiseen käyttöön.

Hybridi- tai sähköautojen kitkarenkaat - Ed Seidler - Medium

Akkujen painon vuoksi nämä autot ovat raskaampia ja tarvitsevat renkaita, jotka pystyvät käsittelemään tätä painoa. Niiden vääntömomentti on myös suurempi, mikä myös aiheuttaa suuremman kulumisen. Valitse kitkarenkaat - synthias-blog.simplesite.com. Renkaiden valinta on erittäin tärkeää, ja koska suurin osa meistä ei ole renkaiden asiantuntijoita, valinta tulee vaikeaksi ja tarvitsemme usein apua varmistaaksemme, että saamme oikeat renkaat ajoneuvoomme.

Valitse kitkarenkaat - synthias-blog.simplesite.com

Apua voi saada sekä tuntemiemme ihmisten suosituksista että tuotearvosteluista tai sitten rengastestien lukemisesta. Kun sinulla on renkaat, jotka täyttävät auton koon, moottorityypin, ajokäyttäytymisesi kriteerit ja joilla on erinomainen suorituskyky alueellasi. Koska rengasvalinta on niin tärkeä, että renkaat ovat autojen ainoa kosketuspiste tien kanssa ja ne vastaavat auton turvallisuudesta varmistamalla, että sinulla on tarvittava pito ja kitka ajon aikana. Ne tarjoavat myös vakauden ja hallinnan ajaessasi. Tarkista, että talvirenkaissasi on riittävä kulutuspinnan syvyys. Renkaiden kulutuspinta antaa renkaille tarvittavat ominaisuudet, joita tarvitset turvalliseen ajamiseen.

Tarkista, että talvirenkaissasi on riittävä kulutuspinnan syvyys

Renkaiden pintojen ainutlaatuinen kuviointi on tehty sen perusteella, mitä ne pyrkivät saavuttamaan. Suurin osa viime aikaisista renkaisiin liittyvistä innovaatioista on tehty juurikin kulutuspintakuviointiin, sisällyttämällä siihen uusia toiminnallisuuksia. Kesärenkaiden ja kitkarengas osalta tärkein ero on kumiseoksessa ja kulutuspinnan kuviossa. Kumiseos varmistaa, että rengas pysyy pehmeänä alhaisissa lämpötiloissa ja kulutuspintakuvio antaa pitoa lumelle ja jäälle.

Kuviot varmistavat, että loska työntyy sivuille ja vähentää tai estää liirron mahdollisuutta. Parempi turvallisuus premium-talvirenkailla. Vinterdekkene-til-bilen-din. Å finne de riktige vinterdekkene til bilen din kan være en utfordrende oppgave med tanke på alle dekkalternativene der ute, og det er enda vanskeligere hvis du ikke er en ekspert på dekk.

Vinterdekkene-til-bilen-din

Ditt val ska alltid vara premiumvinterdäck: planet_seo — LiveJournal. Dating Stockholm - Hur man väljer vinterdäck med bästa grepp. När det gäller vinterdäck måste du se till att du får vinterdäck som har mycket bra grepp.

Dating Stockholm - Hur man väljer vinterdäck med bästa grepp

The best harvester tires and other tires for forestry use — Rick's Blog. If you are looking for the best forestry tires, regardless if you are doing cut to length or full tree forestry, then Nokian Tyres is most probably your go to tyre for making sure that you get the best possible tires for forestry. The Finnish company is the global market leader when it comes to forestry tires. Weather tyres - Blog. When it comes to buying important products that actually can impact your safety, you should think twice before you try to save money. Tyres have a direct impact on your vehicles safety and if you choose tyres that have a longer braking distance, you are more likely to be in an accident. That is just a pure fact.

So if you don’t do your homework when you select tyres and make sure that you purchase premium tyre of high quality, you could be much less safe when driving than you could be. Die besten Haftreifen für mitteleuropäische Winter. Mitteleuropäische Winter unterscheiden sich von nordeuropäischen Wintern, weil sie eher kürzer und weniger aggressiv sind. Das Wetter kann auch mehr zwischen warmem und kaltem Wetter variieren. Wie Sie die besten Allwetterreifen für Ihr Auto finden. Die richtigen Allwetterreifen für Ihr Auto zu finden kann schwierig sein, wenn man bedenkt wie viele Reifenoptionen es gibt. Wie man Winterreifen mit geringem Benzinverbrauch wählt: blog_2_chat — LiveJournal. Es ist gut Winterreifen zu wählen, die einen geringen Benzinverbrauch haben, weil man dadurch Geld spart und weil die Umwelt durch geringere CO2-Emissionen geschützt wird. Es gibt also absolut keinen Grund einen Reifen zu wählen der keinen geringen Benzinverbrauch hat, so lange er die anderen Schlüsseleigenschaften besitzt und eine gute Leistung und Sicherheit bietet.

Der Benzinverbrauch der Reifen ist abhängig vom Rollwiderstand. Vintersäsongen - Blog. Med så många däckalternativ måste du fortfarande välja däck som är bäst för ditt fordon och som fungerar bra under de förhållanden du planerar att köra i. Mitkä kesärenkaat kannattaa ostaa talven päättyessä? - Rick's Blog. Jos tarvitset kesärenkaita ajoneuvoosi nyt talven päättyessä, sinulla on melko runsaasti vaihtoehtoja tarjolla. Kesärenkaita tulisi käyttää talvisten olosuhteiden kuten lumen, jään ja kylmien kelien päättyessä, ja kun riskiä niiden paluusta ei enää ole. Tässä vaiheessa kannattaa vaihtaa talvirenkaat kesärenkaisiin. Kesärenkaita tulisi käyttää, kunnes talvi on tekemässä paluuta ja lämpötilat laskevat alle nollan.

Sekä kesärenkailla että talvirenkailla on merkittävä rooli. Useimmissa maissa, missä esiintyy kunnon talvi, käytetään sekä kesä- että talvirenkaita, jotka vaihdetaan autoon talvisia olosuhteita ennen ja niiden jälkeen. Tämä mahdollistaa parhaan suorituskyvyn koko vuoden ajan. Renkaat on suunniteltu kullekin vuodenajalle ominaisiin olosuhteisiin, joten näin on mahdollista saada paras mahdollinen ajokokemus vuoden ympäri. Kesällä on lämmintä, joten kesärenkaat on suunniteltava sitä ajatellen, jotta niissä olisi oikea pehmeys eivätkä ne muutu liian pehmeiksi. Niiden on kyettävä sopeutumaan sekä kuiviin ja märkiin kesäisiin teihin sekä estämään vesiliirtoon joutuminen sateella tai kun tiellä on runsaasti vettä. Dating Stockholm - Vilket dubbfritt vinterdäck att välja? Vi ska försöka hjälpa dig! När det gäller vinterdäck har du ett brett sortiment av däck. Mahtavat talvirenkaat maasturiisi. Mitkä nastattomat talvirenkaat valita, voimme koittaa auttaa!: betriebsrat10 — LiveJournal.

Sommardäck. Allt om vinterdäck. Eves in Estonia For Spa Treatments At The Weekend. Dinge für Reifenwartung zu wissen - Jack and Jones - bekleidung. Justering av hjulbalansering.