background preloader

Researchgroup

Facebook Twitter

Private Research

Minister De Jonge moet zelf ook geen nepnieuws over vaccins verspreiden. Burgers hebben het recht om juist en volledig geïnformeerd te worden door hun minister van volksgezondheid.

Minister De Jonge moet zelf ook geen nepnieuws over vaccins verspreiden

Dat doet Hugo de Jonge nu niet, vindt Colin van der Heiden, klinisch psycholoog en bijzonder hoogleraar geestelijke gezondheidszorg. Colin van der Heiden24 maart 2021, 9:12 ‘Nepnieuws verspreiden, dat kan niet midden in een pandemie’, onderbrak een zichtbaar ontstemde Hugo de Jonge onlangs Tweede Kamerlid Wybren van Haga, nadat deze vragen stelde over mogelijke bijwerkingen van vaccins. ‘Dat ondermijnt de vaccinatiebereidheid en dat is levensgevaarlijk’, aldus de minister van volksgezondheid, welzijn en sport (VWS). Dat nepnieuws verspreiden niet kan, dat staat buiten kijf. Uit en te na getoetst? In zowel de Tweede Kamer als in de reguliere en social media beweert de minister bij herhaling dat vaccins ‘uit en te na’ getoetst zijn, en dat ze veilig zijn. Zo is er nog onvoldoende bekend over de mate waarin vaccins beschermen tegen infecties en vooral tegen virusoverdracht.

Uitleg voor deze pagina. Politieverhoren. Pleidooi: beter niet iedereen vaccineren, het coronavirus verdwijnt namelijk toch niet. Kun je anderen nog besmetten als je gevaccineerd bent?

Pleidooi: beter niet iedereen vaccineren, het coronavirus verdwijnt namelijk toch niet

Daar is vrij weinig onderzoek naar gedaan. Alleen door de Universiteit van Oxford is systematisch in een grote groep hier naar gekeken, daar zagen ze geen afname van besmetting zonder klachten. Echter: omdat de vaccins niet tegen alle varianten van het virus beschermen, is het gevaar op besmetting er sowieso. Hoe goed werkt zo’n vaccin? De grote vaccinonderzoeken toonden aan dat de vaccins werkten tegen corona met lichte klachten. Volgens het RIVM zijn de vaccins tot dusverre daar ook werkzaam tegen, maar dat lijkt nu voor één variant in ieder geval niet zo te zijn. Mulder: ,,Het is een voortdurende race tussen vaccin en varianten.

Hoe lang werkt een vaccin? Oorzaak van bijwerking AstraZeneca-vaccin ontdekt. Redirecting; PCR -test @ The Lancet ! 21/februari/2021. Oude hoesttablet zorgt voor minder sterfte aan corona. Een zestig jaar oud slijmoplossend middel dat zonder recept bij de apotheek of drogist is te krijgen, blijkt verrassend goed te werken bij ernstig zieke coronapatiënten.

Oude hoesttablet zorgt voor minder sterfte aan corona

Het stofje, broomhexine, zorgt voor minder sterfte, minder ic-opnames en minder intubatie (beademing). Dat ontdekten onderzoekers van de Iraanse universiteit van medische wetenschappen in Tabriz. Onlangs publiceerden ze de resultaten in hun universiteitsblad BioImpacts.

COVID-19 Vaccin

Ondersteunen - Zelfzorg Covid19. Meer dan 20 medicijnen ontdekt die Covid dwarbomen. scientias.nl. Feiten over Covid-19 – Swiss Policy Research. Bijgewerkt: Oktober 2020; Delen op: Twitter / FacebookTalen: CN, CZ, DE, EN, EO, ES, FR, GR, HE, HU, IT, KO, MS, NL, JP, PL, PT, RO, RU, SE, TR Feiten over Covid-19 om de lezer in staat te stellen zelf tot een realistische inschatting van de risico’s te komen.

Feiten over Covid-19 – Swiss Policy Research

De feiten zijn door deskundigen uit verschillende disciplines bijeengebracht en volledig van referenties en links voorzien. “De enige manier om de pest te bestrijden is eerlijkheid.” Vitamine D tekort & Covid sterfte. Een studie, uitgevoerd in Indonesië, is vrijwel onopgemerkt gebleven.

vitamine D tekort & Covid sterfte

Een voorpublicatie dateert al van 2 mei 2020. Vaktijdschriften maakten er melding van, maar verder kreeg het onderzoek nauwelijks aandacht. Totdat de Britse Daily Mail het oppikte en 17 juni publiceerde: Ayurveda: Natural Covid-19 remedy-makers conduct clinical trial, Health News,... NOS.nl 'Duits ministerie schakelde wetenschappers in om corona-angst op te wekken' Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft begin vorig jaar samen met verschillende wetenschappers aan een strategie gewerkt om de angst voor corona te vergroten, om zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken.

NOS.nl 'Duits ministerie schakelde wetenschappers in om corona-angst op te wekken'

Dat meldt de krant Die Welt op basis van een uitgelekte mailwisseling. Minister van Binnenlandse Zaken Seehofer en ook de betrokken wetenschappers hebben tot nu toe niet gereageerd. Oppositiepartijen eisen opheldering. De e-mails dateren van maart en april 2020, toen Duitsland in de eerste lockdown zat. Seehofer maakte zich zorgen over te snelle versoepelingen en gaf zijn staatssecretaris Markus Kerber de opdracht om met een plan te komen om draagvlak te creëren voor strengere maatregelen. Texas en Mississippi schaffen van de ene dag op de andere al... Amerikaanse staten stoppen met coronamaatregelen - De Lange Mars Plus. De Amerikaanse president Biden (78) beschuldigt Texas van denken als Neanderthalers.

Amerikaanse staten stoppen met coronamaatregelen - De Lange Mars Plus

Opeens blijken in een aantal staten mondmaskers en de 1,5-meter-maatregelen niet meer nodig. Het virus waart volgens insiders nog wel rond en het vaccinatie-programma gaat gewoon door, maar de coronadruk lijkt van de ketel. Of is dit slechts schone schijn? Het is geen sinecure om als politicus te beslissen dat het over moet zijn met de coronamaatregelen. Een leger aan pr-bureaus en kranten van de oude media staan in de rij om je daarna van de meest verschrikkelijke dingen te beschuldigen. De gouverneur van Texas draait alle corona beperkende maatregelen terug met ingang van volgende week woensdag. Russia exposes Covid-19 with Scientific Data as a Hoax, says its a Fake Pandemic. Save Russia has just released very important data which basically makes Coronavirus a fake pandemic.

Russia exposes Covid-19 with Scientific Data as a Hoax, says its a Fake Pandemic

We leven in de dictatuur van het RIVM-model -met o.a. Maurice de Hond. Jan Vosters - oud GGD directeur en arts over Corona. VN-baas: mensenrechten lopen gevaar door coronapandemie. Landen gebruiken coronamaatregelen als voorwendsel om mensenrechten te beperken.

VN-baas: mensenrechten lopen gevaar door coronapandemie

Andersdenkenden en onafhankelijke media wordt het zwijgen opgelegd, waarschuwt de baas van de Verenigde Naties, António Guterres. Onder het mom van coronabestrijding worden basisvrijheden afgeschaft, aldus de secretaris-generaal in een videoboodschap als openingsspeech voor een vergadering van de VN-mensenrechtenraad. Guterres noemt geen namen. Maar volgens de VN-leider worden er in bepaalde landen strenge veiligheids- en noodmaatregelen afgekondigd om zogenaamd de coronacrisis te bestrijden. The Great Reset.

666 - het teken van het Beest

Professor Pierre Capel legt een verklaring af in hoger beroep tegen de avondklok. 2018; forse stijging sterfte door griep. De griep slaat dit jaar wild om zich heen.

2018; forse stijging sterfte door griep

Ziekenhuizen liggen tjokvol met grieppatiënten, met name hoogbejaarden, met levensbedreigende complicaties als longontsteking. Uit de statistische gegevens van het CBS blijkt dat in heel het land de sterfte sterk is verhoogd. Alleen al in de week van 1 tot 7 februari gingen er 500 mensen meer dood dan verwacht. De sterfte is hoger in de leeftijdsgroep 55-64 jaar maar vooral sterk verhoogd onder de 75-plussers. Het hoge sterftecijfer is goeddeels te wijten aan het influenzavirus.

Het is niet het griepvirus zelf waaraan ouderen overlijden, maar het kan wel de druppel zijn voor bejaarden met een zwak hart of longproblemen. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. 2018; Is de griep na ruim 8.000 doden eindelijk op zijn retour? - Dagblad van het N. De jaarlijkse griepepidemie duurde vrij lang en was heftiger dan anders. Een terugblik op de ziekte zelf, de prik en de gezondheidszorg.

De ziekte De griepepidemie duurt dit jaar al zestien weken en begint nu pas echt af te nemen, al ettert het in het Noorden nog wat door. Dat is niet extreem, maar wel langer dan anders. In de winter 2014/2015 duurde de epidemie eenentwintig weken. 2018; Aantal longontstekingen fors toegenomen tijdens griepepidemie. De longontstekingen gingen hand in hand met de langdurige griepepidemie, die tot vorige week duurde en achttien weken aanhield. Volgens cijfers van het Nivel, het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg, hadden begin maart van de 100.000 65-plussers 250 een longontsteking. Vorig jaar was dat de helft minder. Op dit moment liggen meer ouderen met een longontsteking ziek thuis of in het ziekenhuis dan in andere jaren eind april het geval was. Ziekenhuizen puilen uit van de grieppatienten. Duizenden met longschade door griep in 2016. LONGONTSTEKING, de vergeten epidemie. LONDEN – Longontsteking heeft vorig jaar wereldwijd aan meer dan achthonderdduizend zuigelingen en zeer jonge kinderen het leven gekost.

,,En er is geen enkele reden om te denken dat het in 2019 en 2020 wezenlijk anders zal zijn…”, zeggen internationale longartsen. Elke 39 seconden sterft ergens op de wereld een kind jonger dan vijf jaar aan pneumonie (longontsteking). Dat blijkt uit een dramatisch verslag van UNICEF, het kinderfonds van de Verenigde Naties (VN) en de internationale liefdadigheidsinstelling Save The Children. De griep epidemie. Gesprek met internisten over Brandbrief van 17000 burgers, medici en zorgpersoneel. Waarom alles kapot moet - Karel van Wolferen. Build back better: waarom ineens? - Binnenhof Report. Build Back Better, wat is dat? To build back better, we will have to reinvent capitalism.

The pandemic has brought into focus many of the vulnerabilities in our systems and institutions. But it also offers us a chance to shape a more resilient and sustainable world. EU-China relations in a new world order. FVD voert druk op: 'Rutte, maak alle documenten over Build Back Better openba... FVD wil precies weten hoelang de term Build Back Better al circuleert in overheidskringen en heeft hier een Kamervraag over ingediend. “Alle documenten waarin de term wordt gebruikt of die daar betrekking op hebben, dienen openbaar te worden gemaakt!” Zegt FVD-leider Thierry Baudet. De term is bedoeld om de coronacrisis te misbruiken om allerlei globalistische ideeën tot beleid te maken, legt de partij uit.

“Het afgelopen jaar is de term ‘Build Back Better’ een soort internationaal buzzword geworden, dat staat voor de progressieve agenda zoals uiteengezet in de Agenda 2030 van de VN, met ‘duurzaamheid’ en ‘inclusiviteit’ – dus klimaatbeleid en immigratie – als speerpunten. Maar ook de afschaffing van contant geld, de overdracht van soevereiniteit en de introductie van ‘hate speech’-wetten. Hoogst dubieus Dat dit opduikt in coronatijd vindt hij merkwaardig. The Great Reset: straks alles kwijt in het nieuwe Utopia? Terwijl wij ons al ruim een week druk maken over de verwikkelingen rond het Forum voor Democratie is er een nieuwe wereld in de maak. Internationale fora vergaderen over plannen die The Great Reset, Transforming Our World en Building Back Better heten. Het World Economic Forum promoot: “You’ll own nothing and you will be happy“.

Fraaie toekomstvisioenen als ‘Armoede de wereld uit’. 'In top VWS is geen inhoudelijke expertise vaccins.' Een gesprek met Dr. Dick Bijl. Longarts veroorzaakt ophef op social media. Met een video over onder meer het overheidsbeleid rondom corona en het ontwikkelen van een vaccin, heeft longarts David Prins, werkzaam in het Nederlands Astmacentrum Davos, een hoop ophef veroorzaakt op social media. In de ruim acht minuten durende video die zondag online ging, zegt Prins geschrokken te zijn van de mededeling van minister Hugo de Jonge dat de samenleving niet teruggaat naar normaal, zolang er geen vaccin is tegen het SARS-CoV-2-virus.

Hij zet vervolgens zijn vraagtekens bij onder meer de wetenschappelijke onderbouwing van het verbieden van evenementen, de veiligheid van een snel geproduceerd vaccin, de onafhankelijkheid van de WHO, de machtige rol van Bill Gates, de belangen van de farmaceutische industrie en waarom er door de overheid niet wordt ingezet op leefstijlcampagnes om het afweersysteem te verbeteren en obesitas tegen te gaan. Artsenbrief aangaande vaccinatie - Viruswaarheid. Brandbrief Geestelijk Gezondheid - Brandbrief. 'Algemene mondkapjesplicht beperkt de grondrechten'. hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans. 28 juli 2020 Het kabinet kan niet op korte termijn beslissen tot een mondkapjesplicht in de openbare ruimte. Mondkapjes Nederland Corona. Veel mensen die mondkapjes dragen, ervaren een negatief effect op de gezondheid - HP/De Tijd.

“Wearing A Mask…Offers Little, If Any, Protection From Infection” – Harvard Doctors. They are known as “fapstronauts,” and they are part of a growing community of hundreds of thousands of men and women who are abstaining from masturbation to internet pornography. Code van Neurenberg. De Code van Neurenberg is een set ethische onderzoeksprincipes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen.

De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, en waren een antwoord op de nazi-experimenten die tijdens de oorlog onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd. Huisarts Rob Elens lanceert ANBB: de Algemene Nederlandse BurgerBelangenvereniging. 'Anderhalve meter is desastreus' nporadio1.nl. Hoogleraar: winkelwagentjes soppen sloeg nergens op. Volkskrant.nl en krant.nl maken deel uit van DPG Media. #2 - Corona-vaccin: Ons laatste redmiddel? - Antwoord van professor Cees Hamelink. Oud-huisarts Dick Bijl over de griepprik: "waarom zou je iets nemen wat niet ... Zo hoort u het ook eens van een arts... PCR test is verre van een klinische diagnose. Reconciling estimates of global spread and infection fatality rates of COVID‐... Feiten over Covid19 – Swiss Policy Research. Hoe viroloog van Ranst de Belgische opinie bewust manipuleerde.

Vrouwen voor Vrijheid - facebook. Blckbx tv. COVID-19 - Maurice de Hond. Zembla: De Farma Methode. Covid-19, wat kunnen we doen? Café Weltschmerz. Hands for Freedom. Xandernieuws – Een (X)ander perspectief op het wereldnieuws. Een Oorlog Reeds Verloren. Covid-19, wat kunnen we doen? Artsen komen met vernietigende informatie covid-19 vaccin (1) - De Lange Mars plus. Het echte geluid. Nigel Farage claims ‘globalists’ using coronavirus pandemic to push agenda. 'De farmaceutische industrie is crimineler dan welke industrie dan ook.', aldus ex-farmaceut Peter Gøtzsche. Kijk @VPROTegenlicht: Peperdure pillen, zondag 21.05 uur op #NPO2… Viruswaarheid - “Only Thing We Have to Fear Is Fear Itself” Emeritus professor experimentele immunologie Pierre Capel. Viruswaarheid - Facebook pagina. Baanbrekend corona-onderzoek Zuyderland. Exley: Research Update - Keele University. Treatment protocol of Covid-19 – Swiss Policy Research.

Treatment & Prevention (COVID-19) The WHO Is Now Saying The Coronavirus Can Be Transmitted In The Air. Ionizing air affects influenza virus infectivity and prevents airborne-transmission Nature.com. Covid19. Curcumin could prevent and alleviate cytokine storm and other Covid19 symptoms. ACE2 Stuff. ACE2 inhibitors -- COVID-19 Treatment.

Natuurlijke geneesmiddelen tegen covid

Ibuprofen tested as a coronavirus treatment. Protective effect of curcumin (Curcuma longa), against aluminium toxicity: Possible behavioral and biochemical alterations in rats. - PubMed - NCBI. Zink. Huisarts Meijel denkt medicijn tegen coronavirus te hebben. 'Hydroxychloroquine is a game changer and the beginning of the end coronavirus pandemic,' Infectious Disease Specialist Dr. Stephen Smith says. Hydroxychloroquine, Azithromycin, and Zinc Triple-Combo Proved to be Effective in Coronavirus Patients, Study Says. Antivirale werking van chloroquine tegen coronavirussen reeds in 2004 ontdekt door virologen KU Leuven – KU Leuven Nieuws.

'Slechte ventilatie oorzaak coronabesmettingen in tehuizen' Ionisator Lightair verwijderd 97% van virussen in lucht en voorkomt overdracht. Ionizing air affects influenza virus infectivity and prevents airborne-transmission. Vaccinatie: veiligheid en vertrouwen - onderzoekvaccins. Riolering de belangrijkste medische doorbraak. Staat aansprakelijk gesteld om gevolgen vaccinatie Mexicaanse griep.