background preloader

Carti

Facebook Twitter

Teorii Contemporane Ale Invatarii - Knud Illeris. 16 somităţi din ştiinţele educaţiei îşi prezintă cele mai inovatoare cadre teoretice şi cele mai influente contribuţii din domenii precum achiziţia conţinuturilor, dezvoltarea umană sau studiul cultural şi social al procesului învăţării.

Teorii Contemporane Ale Invatarii - Knud Illeris

Cu un accent aparte pus pe instruirea continuă, dar şi pe natura experienţială şi transformativă a învăţării, textele din acest volum familiarizează profesorii şi cercetătorii cu cele mai proaspete idei şi curente din teoriile educaţiei. Dintre autorii de referinţă prezenţi în această antologie nu lipsesc Howard Gardner, Jerome Bruner, Peter Jarvis, Etienne Wenger, Jack Mezirow ş.a.

Învăţarea e „treaba" tuturor: profesori şi elevi din sistemul de educaţie, adulţi angajaţi în procese de formare profesională, manageri conştienţi de avantajul comparativ dat de excelenţa şi creativitatea angajaţilor, consultanţi în procese de învăţare (traineri, mentori, consilieri). Cuprins: Introducere la colecția „Educație și formare" Introducere Capitolul 1.

Capitolul 2. Competentele in scoala. Formare si evaluare - Bernard Rey, Anne Defrance, Vincent Carette. Managementul clasei de elevi - Romita B. Iucu. Studiul ofera, atit prin structura, cit si prin continut, o serie de raspunsuri la problemele controversate pe care le ridica procesele si fenomenele psihopedagogice de instruire si de educare la nivelul clasei de elevi, utilizind ca modalitate explicativ-teoretica paradigma manageriala.

Managementul clasei de elevi - Romita B. Iucu

Scopul analizei – adresata in egala masura educatorilor, invatatorilor, institutorilor, dar si profesorilor interesati de perfectionarea activitatilor, a climatului si a relatiilor educationale – il reprezinta insusirea principalelor repere si constientizarea statutului managementului clasei de elevi in programul de formare initiala si continua a cadrelor didactice. Fereste-ma, Doamne, de prieteni - Larry Watts. Din cauza numarului mare de comenzi livrarea poate intarzia 1-2 zile lucratoare.Va multumim pentru intelegere.

Fereste-ma, Doamne, de prieteni - Larry Watts

Carte despre Sport - Mica Enciclopedie A Jocurilor - Milos Zapletal - Okazii (133737796) Va invitam sa vizionati cele mai bune 10 000 de carti in magazinul nostru online Anticariat Odin Produsele listate sunt in stoc.

Carte despre Sport - Mica Enciclopedie A Jocurilor - Milos Zapletal - Okazii (133737796)

Majoritatea produselor sunt carti de anticariat, mai exact carti vechi, ori carti care au mai fost citite, carti care prezinta urme de uzura ori a trecerii timpului. Va recomandam sa faceti comanda mai multor produse la aceeasi data pentru ca ele sa fie livrate in acelasi colet, fara costuri aditionale. Indiferent de numarul de produse comandate, se percepe o singura taxa de transport. Comenzile sunt procesate de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00. Prin descrierile individuale si imaginile prezentate incercam sa oferim o imagine cat mai reala a produselor oferite spre vanzare. Oferim si cerem seriozitate. Va multumim pentru intelegere!

Vladimir Trebici - Mica enciclopedie de statistica - 402659 - Okazii (176819558) Marcel D. Popa Horia C. Matei - Mica enciclopedie de istorie universala - 427529 - Okazii (177547650) Dictionar-de-psihologie-neveanu. Gilles-ferreol-dictionar-de-sociologie. Pagina principala title. Profesionistii Imprimarilor din Moldova. Editura si Tipografia PIM se gasesc in Copou, mai jos de liceul sportiv, in curtea fabricii Textila, vizavi de complexul studentesc Targusor.

Profesionistii Imprimarilor din Moldova

Informatii privind modul de calcul al pretului unei carti Pretul unei carti se calculeaza in functie de urmatoarele caracteristici: format (A5, B5(academic), A4), laminare coperta, numarul de pagini albnegru, numarul de pagini color, tiraj. In cazul in care doriti sa tipariti un format special, pretul va fi stabilit in functie de formatul standard in care se incadreaza formatul dvs. Pentru a calcula pretul unei carti puteti folosi calculatorul online de mai jos, iar lista completa de preturi o gasiti aici Daca folositi internet explorer ca navigator web si forumularul de calcul de mai jos nu functioneaza, trebuie sa dati click pe bara de securitate de mai sus si sa alegeti "Allow Blocked Content".

Pentru formatul A5 Pentru formatul B5 (academic) Pentru formatul A4 Pentru tiraje 1-49 nu se acorda reducere. Editura. In cadrul Casei Corpului Didactic "Spiru Haret" Iasi, incepand cu anul 1994 s-a infiintat editura „Spiru Haret”, fiind specializată în carte pedagogică şi şcolară.

Editura

Editura "Spiru Haret" vine in sprijinul profesorilor care doresc sa publice diferite materiale sub formǎ de articole, cǎrti, auxiliare didactice sau reviste. Oferă cel mai bun suport tehnic în conceperea şi realizarea materialelor pentru publicare, prin: Editura Litera. Lucrari de pedagogie si psihologie. Prima pagina - Editura Herald. Cadre didactice. Editura Trei: Psihologie - Psihoterapie, Psihologie practica, Fiction Connection si altele.

Editura Univers Enciclopedic. Editura polirom / catalog / colectii - 2015. Carte academica - Umaniste - Editura All.