background preloader

Istrazivanja

Facebook Twitter

Segedin Aquapolis wellness/ spa. Segedin Aquapolis | SPECIJALNE PONUDE | Do dvoje dece besplatno Opis wellness & spa destinacije Tokom burne istorije, pod Turskom, a zatim i Austrijskom vlašću, imao je svoje uspone i padove.

Segedin Aquapolis wellness/ spa

Krajem 19. veka reka Tisa je poplavila kompletan grad i srušila ga do temelja. Tada je vladar Franc Jozef I posetio Segedin i obećao da će „Segedin biti lepši nego ikada“. I obećanje je održano; narednih godina savremeni grad se podigao iz ruševina, sa brojnim palatama i bulevarima, kakav je i danas. Napfenyfurdo Aquapolis Wellness i Spa kompleks „Aquapolis“, površine 4400 m2, predstavlja jedan od najvećih vodenih parkova u Mađarskoj, a nudi veliki izbor kako zabavnih, tako i wellness programa. Hotel Forras | Segedin Aquapolis Ovaj luksuzni hotel, okružen zelenilom smešten je na obali reke Tise. Wellness & Spa vikend:Kanjiža, Morahalom i Segedin - Hitputovanja.rs - putovanja. Program putovanja: 1.dan: Beograd - Novi Sad - Kanjiža (subota) Polazak iz Beograda sa parkinga kod Sava Centra (savska strana) u 07:45 h, i Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive (železnička stanica) u 09:00h ... vožnja preko Bečeja i Sente do Kanjiže.

Wellness & Spa vikend:Kanjiža, Morahalom i Segedin - Hitputovanja.rs - putovanja

Segedin Nova Godina 2015 /2 Noci Hotel 4* / Paket 79eura /Termin 31.12. Od 89€

Segedin Nova Godina 2015 /2 Noci Hotel 4* / Paket 79eura /Termin 31.12

Turistička agencija BAJA Tours Beograd » Segedin – “Egipatski faraoni” + shopping. Segedin je krajem prošlog milenijuma u Srbiji bio poznat po dobrim hipermarketima i jeftinijoj hrani, dok je fascinantna arhitektura ovog grada bila u zapećku.

Turistička agencija BAJA Tours Beograd » Segedin – “Egipatski faraoni” + shopping

Međutim, ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Segedin je i univerzitetski grad i zahvaljujući studentskoj populaciji ima atraktivan noćni život tokom cele godine. Nikako se ne sme propustiti ni šetnja glavnom ulicom Kárász utca, razgledanje 500 godina stare Crkve Sv. Matije, segedinske Sinagoge i spektakularnog Vodenog tornja, kao ni poseta nekom od mnogobrojnih restorana sa odličnom domaćom kuhinjom.Mora Ferenc muzej izgrađen je 1896. godine u neoklasicističkom stilu. Korinski stubovi nose timanon na kojem piše: „Za obrazovanje svih“. ZPU - Zdravstveno potporno udruženje studenata Beograda. SEGEDIN - City Breaks MMtours. Jesenja putovanja 2014 - Segedin jednodnevna šoping tura - aranžmani turističke agencije Turisttrade, cena 12 EUR.

Preporučite prijateljima:Jesenja putovanja i aranzmani » Budimpešta » Turistička agencija Turisttrade » Ova strana je pregledana 103 puta Segedin je grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu.

Jesenja putovanja 2014 - Segedin jednodnevna šoping tura - aranžmani turističke agencije Turisttrade, cena 12 EUR

Predstavlja regionalni centar jugoistočnog dela zemlje i glavni grad županije Čongrad. Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Takođe je jedan od najpoznatijih univerzitetskih gradova u ovom delu Evrope. TuristtradeAdresa: Golsvordijeva 34, TuristtradeTelefon: +381 11 2454 499Imate pitanje za nas? Segedin Nova godina - SAB Travel. Array ( [0] => Array ( [Naziv] => Segedin Nova godina [imgsrc] => /fajlovi/offer/segedin-nova-godina-segedin-novotel_527d12868604b.jpg [video] => ) ) Segedin NOVA GODINA individualno CENA ARANŽMANA: 89 € u dvokrevetnoj sobi Popust za decu:Deca do 15.99 u sobi sa dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju):I dete 50% popusta, II dete 70 °% popusta Doplata za 1/1 sobu 50 €

Segedin Nova godina - SAB Travel

Subotica - Palić - Segedin - Best Travel Beograd - Turistička agencija, banje i planine Srbije, letovanja 2014, prolećna putovanja. Nova godina Segedin - autobusom, 3 dana - 31.decembar. Segedin se nalazi blizu južne granice republike Mađarske, u središnjem delu Panonske nizije.

Nova godina Segedin - autobusom, 3 dana - 31.decembar

Grad se razvio na raskrsnici puteva, naročito vodenih, jer je veoma blizu ušća reke Moriš u reku Tisu. Danas se grad pruža na obe obale Tise i predstavlja najveći grad na ovoj evropskoj reci. Grad je u Mađarskoj poznat i po velikoj osunčanosti u toku godine. Šoping u Segedinu, šoping Segedin, izlet u Segedin. Turistička agencija Supernova Travel. Segedin, Lokacija: Hotel je udaljen svega 10 minuta šetnje od centra Segedina i svojim gostima nudi izvanredan odmor i relaksaciju.

Turistička agencija Supernova Travel

Pored hotela se nalazi Aquapolis, koji je jedan od najvećih kupališnih kompleksa u Mađarskoj, i sa hotelom je povezan zatvorenim toplim hodnikom. Smeštaj: Sve dvokrevetne sobe su opremljene: LCD TV, fen sa kosu, sef, mini bar, bade mantil, zeleni peškir za Aquapolis, beli peškir za sobu, wireless internet, balkon Aquapolis: Wellness i spa kompleks Aquapolis, koji može da primi do 3000 ljudi, sadrži zabavni i wellness program za svaki uzrast, 9 unutrašnjih i 4 spoljašnja bazena, najveći tobogan u Evropi, koji je otvoren tokom cele godine.

Segedin Nova Godina. Autobusom 3 dana Termin Putovanja: 31.12.2014./02.01.2015. 1. dan BEOGRAD – SEGEDIN Polazak iz Beograda u 06:00h sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe.

Segedin Nova Godina

Vožnja preko Subotice sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Putovanje Segedin 2014 cene,smestaj. AQUAPOLIS SEGEDIN Aquapolis: prilaz Aquapolis-u koji je jedan od najvećih kupališnih kompleksa u Madjarskoj obezbeđen je zatvorenim toplim hodnikom.

Putovanje Segedin 2014 cene,smestaj

Wellness i spa kompleks Aquapolis, koji može da primi do 3000 ljudi, sadrži zabavni i welness program za svaki uzrast, unutrašnje i spoljnje bazene ukupne površine od 4400 m², najveći tobogan u Evropi (30 metara visine i 272 metra dužine), koji je otvoren tokom cele godine. Aquapolis sadrži i zdravstveni deo sa lekovitom vodom, saune, sobe za masažu, „tihi wellness“ (zona za relaksaciju za starije od 16 godina sa sledećim uslugama: bazen za razonodu i penušavu kupku, finska sauna, infra sauna, parna komora, solna komora, tepidarij, aroma soba, spoljna sauna, mogućnost korišćenja 3 sata u toku dana, WIFI internet), dečje bazene, „baby world“, parnu kabinu, slanu kabinu, aroma kabinu. Polasci: svake subote. Segedin, Mađarska: Jednodnevni izlet u Segedin - Izleti i vikend ture. Putovanja 2011 - Segedin - Aquapolis - Gradovi Evrope. Segedin Šoping. SEGEDIN - jednodnevni izlet. POLASCI: 18.10. 25.10. 08.11. 11.11. (utorak – državni praznik u Srbiji)

Segedin Aquapolis. Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi funkcioniše i očekuje svoje goste u toku cele godine. Nalazi se u Segedinu, nedaleko od mađarsko-srpske granice, svega oko 15 minuta vožnje auto-putem. Komplex bazena se prostire na 4400 m2 i u okviru kompleksa za svaki uzrast će se naći odgovarajući vid odmora i uživanja. Najatraktivniji delovi novog objekta su divovski zatvoreni tobogani dužine 223 i 272m, na čije tornjeve se prilazi liftom, na 30 metara visine. U prostoru zatvorenih bazena za uživanje na galeriji je postavljeno još 7 tobogana. Goste željne aktivnog odmora čekaju spiralni tobogani, džakuzi i vodeni slapovi. POLASCI SU SVAKE SUBOTE U 05,30 ČASOVA (parking SAVA CENTRA) PROGRAM PUTOVANJA:Polazak iz Beograda u 05.30 časova parking preko puta "Buvlje pijace" na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe.

IZLETI > SEGEDIN - LAVLI TRAVEL. Termini Poreklo imena grada može se dvojako objasniti: sizget –ostrvo i mađarska reč za ugao jer se reka Tisa pod pravim uglom uliva u reku Mureš. Segedin se nalazi blizu južne granice republike Mađarske, na središtu ukrštanja važnih istorijskih puteva, poznat je po svom Univerzitetu koji je poznat širom sveta na polju bioloških istraživanja i zahvaljujući fondovima UNESCO-o izgrađen je Zavod za biološka istraživanja. Srbi se prvi put u Segedinu spominju u vreme otomanske vladavine a najviši uspon doživljavaju u prvoj polovini XVIII veka kada je izgrađena Srpska Pravoslavna crkva u najužem delu grada.