background preloader

Informatica

Facebook Twitter

Adobe Dimension CC Classroom in a Book (2019 Release). The official training workbook from Adobe. Beveiliging, privacy en back-uppen van een Windows 10-pc of laptop. Paperback, full colour | 200 pagina's | Inkijkexemplaar Is uw computer veilig voor internetbankieren en online winkelen?

Beveiliging, privacy en back-uppen van een Windows 10-pc of laptop.

U moet er toch niet aan denken dat uw persoonlijke gegevens op straat liggen of uw bankrekening wordt geplunderd! Beveiliging van de computer en privacy bewaren bij het surfen op internet is erg belangrijk. Maar welke maatregelen moeten er genomen worden om veilig gebruik te maken van internet zonder virussen op de pc te krijgen? Wat kunt u doen om te voorkomen dat cybercriminelen er met persoonlijke gegevens vandoor gaan? Een greep uit de onderwerpen: Clean code. A handbook of agile software craftmanshap. Foreword xixIntroduction xxvOn the Cover xxix Chapter 1: Clean Code 1There Will Be Code 2Bad Code 3The Total Cost of Owning a Mess 4Schools of Thought 12We Are Authors 13The Boy Scout Rule 14Prequel and Principles 15Conclusion 15Bibliography 15.

Clean code. A handbook of agile software craftmanshap.

Databases. Deel 1 Aan de slag H1 Inleiding H2 Inleiding in Structured Query Language (SQL) Deel 2 Databases ontwerpen H3 Het relationele model en normalisatie H4 Database ontwerpen met behulp van normalisatie H5 Gegevens modelleren met het entititeit-relatiemodel H6 Datamodellen omzetten in databaseontwerpen Deel 3 Databases implementeren H7 SQL voor het maken van databases H8 Databases herontwerpen Deel 4 Multi-user-databaseverwerking H9 Multi-user-databases beheren H10 Databases beheren met SQL Server 2008 Deel 5 Standaarden voor databasetoegang H11 De webserveromgeving H12 Databaseverwerking met XML H13 Databaseverwerking voor business intelligence-systemen Bijlage A Inleiding in Microsoft Access 2007 Bijlage B De standaard IDEF1X Bijlage C Entiteit-relatiediagrammen in UML Bijlage D Datastructuren voor databaseverwerking Bijlage E Het semantische objectmodel.

Databases.

Digital detox. Minder technostress en meer focus dankzij de Touchpoints methode. Digitale fotografie 1. Basistechnieken. Dit boek is zowel geschikt voor wie al een digitale camera heeft aangeschaft en graag meer over de mogelijkheden ervan wil leren, als voor hen die nog overwegen om over te stappen naar digitaal fotograferen.

Digitale fotografie 1. Basistechnieken.

We vertellen je welke opties belangrijk zijn bij de keuze van een digitaal fototoestel. Daarna bekijken we hoe zo'n camera werkt, welke de basisinstellingen zijn en waar je moet op letten bij elke opname. Digitale fotografie 2. Creatief met licht. Veel van de technieken en camera-opties die we in dit boek bespreken, zijn zowel van toepassing op een compactcamera als op een spiegelreflexcamera.

Digitale fotografie 2. Creatief met licht.

Toch richten we ons vooral op de meer geavanceerde camera's en bekijken dan ook de werking van de digitale spiegelreflexcamera: de spiegels, de sensor, het autofocussysteem, Live View en video. Enkele thema's kan je hier alvast gratis doornemen, om kennis te maken met het boek en de extra's die bij deze thema's werden voorzien. Zo hebben we instructieve videofragmenten gemaakt die bepaalde cameratechnieken demonstreren, quizzen die de opgedane kennis testen en mediabestanden waarmee je zelf kan experimenteren in Photoshop Elements en andere programma's... We geven een antwoord op de vraag welke objectieven interessant zijn voor de gevorderde amateurfotograaf en geven aan waar je moet op letten bij de aankoop van een objectief.

Digitale fotografie 3. Speciale technieken. De meeste technieken die in dit boek aan bod komen, zijn zowel met een compactcamera, compacte systeemcamera als met een spiegelreflexcamera uitvoerbaar.

Digitale fotografie 3. Speciale technieken.

Enkele thema's kan je hier alvast gratis doornemen, om kennis te maken met het boek en de extra's die bij deze thema's werden voorzien. Zo hebben we instructieve videofragmenten gemaakt die bepaalde cameratechnieken demonstreren, quizzen die de opgedane kennis testen en mediabestanden waarmee je zelf kan experimenteren in Photoshop Elements en andere programma's... Voor sommige technieken zijn accessoires zoals triggers en afstandsbedieningen nodig. Die bespreken we dan ook vooraf. Doelgerichte SEO. Een praktisch stappenplan om te scoren in Google. ICT op school. Het integreren en implementeren van toepasbare technologie. Samenvatting Onderwijsinnovatie gaat steeds meer gepaard met ICT.

ICT op school. Het integreren en implementeren van toepasbare technologie.

Scholen ervaren deze veranderingsprocessen - het samenspel van de menselijke factor en het materiële aspect van ICT -, vaak als erg complex. Bovendien worden de maatschappelijke verwachtingen rond digitalisering groter, groeit het aanbod aan digitale inhoud exponentieel en gaan de verdere ontwikkelingen van hard- en software in hoog tempo door. De integratie en implementatie van toepasbare technologie veronderstelt een dynamische aanpak die gedragen wordt door de hele schoolorganisatie. Het boek ‘ICT op school’ schetst de voorwaarden en de bouwstenen om ICT op school op een doelgerichte, systematische en procesmatige manier aan te pakken.

Over de auteur(s) In de hand van de klant. Hét complete boek voor succesvolle apps. Consumenten zijn verslaafd aan hun smartphones en spenderen het grootste deel van hun online tijd aan apps.

In de hand van de klant. Hét complete boek voor succesvolle apps.

Doordat elke zichzelf respecterende organisatie daarop in wil spelen, groeide de markt voor apps het afgelopen decennium explosief. Met miljoenen apps in de appstores is de concurrentie inmiddels moordend. Veel app-introducties mislukken echter, omdat er alleen wordt gekeken naar de ontwikkeling van de app en niet hoe die als concept succesvol in de markt gezet moet worden. ExpertHandboek business intelligence met PowerBI in Excel. Handboek Excel 2019. Handboek Outlook 2019. Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar.

Handboek Outlook 2019.

Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. Outlook 2019 is een veelzijdig, uitgebreid en krachtig programma dat u gebruikt om te e-mailen, uw agenda te beheren, taken te plannen en contacten te onderhouden. Dit Handboek is volledig geactualiseerd voor de 2019-editie en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden van de software. De auteur loodst u speels door de verschillende functies van het programma en de hoofdstukken worden telkens afgesloten met vragen en oefeningen; zo krijgt u Outlook 2019 snel in de vingers.

Tot de behandelde onderwerpen behoren: Handboek PowerPoint 2019. Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar.

Handboek PowerPoint 2019.

Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. PowerPoint 2019 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van zowel Microsoft Office 2019 als Office 365. Handboek SharePoint 2016. Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra’s. SharePoint is een vaak bejubeld en soms verguisd product. In achttien jaar is SharePoint geëvolueerd tot een rijk ontwikkelplatform en heeft het vrienden en vijanden leren kennen.

Slechte implementaties, onderschatting van de mogelijkheden, matige zorg voor het ecosysteem, maar vooral de adoptie door de eindgebruikers zorgen vaak voor een slechte naam. Handboek Word 2019. Het complete boek. Windows Server 2016. Het internet handboek. Het Windows 10 handboek. Dit boek is zowel bedoeld voor wie een nieuwe tablet of computer met Windows 10 heeft aangeschaft en alle mogelijkheden ervan wil uitproberen, als voor hen die overgestapt zijn van een eerdere versie van Windows en de vele vernieuwingen in Windows 10 willen ontdekken. Krachtige SEO. Praktische gids voor groei SEO is not dead. Dat is de mythe die auteur en SEO-geek Frederik Vermeire uit de wereld wil helpen. Want: kleine aanpassingen aan websites maken een groot verschil in de manier waarop een website in een zoekmachine verschijnt, je kan met SEO voor bepaalde zoekwoorden jouw concurrenten uit de strijd slaan in zoekmachines, SEO is een zegen voor de consument: de zoekresultaten blijven natuurlijk.

Leer jezelf snel. Microsoft Office 2019. Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. Bijna iedereen die met een pc werkt heeft wel eens met Microsoft Office gewerkt. Of het nu gaat om een brief, rapport, berekening of presentatie: met Word, Excel en PowerPoint is het werk snel en efficiënt gedaan. Bovendien is Office voorzien van Outlook, een krachtige persoonlijke informatiemanager waarmee u onder andere afspraken bijhoudt en e-mailberichten beheert. Leer werken met PowerShell. MS Word 2019. Ontdek iOS 12. Web, e-mail, foto’s, video, muziek, kaarten, FaceTime, agenda, contacten enzovoort, in een prachtige gebruikersomgeving; dit en nog veel meer heeft iOS 12 te bieden. De auteur doet Apples nieuwe besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod Touch haarfijn uit de doeken. Van de eerste kennismaking tot het gebruik van de verbeterde en nieuwe apps: u leert alles om het meeste uit iOS 12 te halen.

Uit de inhoud: Principes van databases. Principes van databases geeft inzicht in het uitgebreide domein van databasesystemen. Het biedt een overzicht van de databasemodellen die in de praktijk het meest worden gebruikt. Daarbij word bijzonder aandacht besteedt aan relationele databases en hun objectgeoriënteerde faciliteiten. Onderwerpen die in dit boek aan de orde komen: - het ontwerp, de implementatie en ontwikkeling van een database; - de databasetaal SQL; - toegang vanuit applicaties met behulp van API's - beveiliging tegen ongeoorloofd gebruik; - maatregelen tegen verlies of beschadiging en technieken om een beschadigde database te herstellen; - 'big' data en NoSQL-oplossingen.

Succes met Big data. Officieel trainingsmateriaal bij het Big Data Foundation- en Practitioner-Certificaat. Veilig online.