background preloader

BLOGs

Facebook Twitter

Diez razones para impartir religión en la escuela - unomasdoce. 1. Si la fe debe quedar reducida al ámbito privado, tenemos un problema. El Museo del Prado es público y hay bastantes cuadros sospechosos. ¿Qué hacemos con el Cristo de Velázquez? 2. Claro que una cosa son la Lengua y las Matemáticas y otra la Religión. Y otra la Física y otra la Química. Hablamos de diferentes, necesarios y complementarios ámbitos del conocimiento. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Bloc de filosofia política. 1. L’estudi del dret pot enfocar-se des de diverses perspectives. 2. El primer que s’ha de fer és definir què és el dret. Una de les múltiples interpretacions del dret és la d’aquell conjunt de normes que regulen la conducta dels destinataris. 3. 4. 5. 6. A. B. 7. A. B. 8. 9. Ssociólogos | Blog de Sociología y Actualidad. FILOSOFIA A LES TERMES. | Enseñanza de la filosofía, tecnologías educativas y aprendizajes en secundaria.

Pensant internet el 1971. Un dels pares d'internet, Paul Baran, es va morir fa una setmana, amb vuitanta-quatre anys Internet és probablement un dels invents amb més progenitors. De persones que reben el títol de pare o mare de la xarxa de xarxes, n'hi ha un bon grapat. Molts enginyers del segle passat són al darrere d'algun avanç tècnic que va desembocar en l'aparició d'internet. En va ser un Paul Baran, mort fa una setmana, amb vuitanta-quatre anys. Aquest fill de polonesos exiliats als EUA el 1928 va inventar, amb l'informàtic Donald Davies, la tecnologia de la commutació de paquets, un procediment de transmissió de dades entre dos nodes d'una xarxa d'ordinadors. Era la dècada de 1960, en plena Guerra Freda, i Baran treballava per a l'empresa de recerca militar Rand Corporation. L'IFTF, en homenatge a Baran, acaba de publicar una llista de possibilitats que el científic nord-americà preveia que permetria en el futur l'aleshores prototip d'Arpanet.

EpistemeLinks: For Philosophy Resources on the Internet. Educación y filosofía. Orelles de burro. CREACIÓ FILOSÒFICA II. Anna Sarsanedas, Professora de filosofia at Anna sarsanedas. Filosofia 2.0.