background preloader

Personvernpanettet

Facebook Twitter

Personvernpanettet

A virtual private network (VPN) extends a private network beyond the public network, such as the Internet. It allows users to send and receive data over shared or public networks as if their data devices were directly connected to the private network.

De beste torrentsider – som faktisk fungerer 2020. Torrenting er en form for P2P-fildelingsteknologi som bidrar til at et større antall brukere kan knytte seg til og dele filer heller enn å laste disse ned fra enkeltnettsider.

De beste torrentsider – som faktisk fungerer 2020

Dette er en stadig mer populær form for fildeling ettersom det er gratis, enkelt og tilgjengelig til enhver tid. Den økte populariteten til torrent nedlasting over de siste tre årene har imidlertid også ført til at det er blitt implementert store forandringer på flere av de mest populære torrent sider, og noen er også blitt stengt. Fjern blokkering av torrent-nettsteder Finnes en rekke useriøse aktører med dårlig programvare og lavkvalitets norsk torrent side. Det kan være vanskelig å finne frem til gode torrent sider i et slikt mylder, og derfor har vi laget en liste over pålitelige torrent sider og top torrent for deg. Beskytt personvernet ditt og last ned ubegrenset antall norske torrenter med den beste VPN-tjenesten for torrents: La oss gå tilbake til listen vi lovet. Gå til Surfshark De beste torrent sites 1. 4. Bruk en VPN for Popcorn Time Online. De fleste har kjenner godt til Popcorn Time Norge, og det er heller ikke så rart.

Bruk en VPN for Popcorn Time Online

Med sitt enorme bibliotek av filmer og tv serier, stadig oppdatering av innhold og ikke minst at tjenesten er gratis. Det meste av innholdet på Popcorn Time online er imidlertid beskyttet av opphavsrett. Bruk av strømmetjenestene til Popcorn Time Norge kan dermed føre til juridiske problemer for den som bruker tjenesten. Dette fordi flere land, deriblant Norge, Tyskland, Storbritannia, USA og Canada, har lover om at det er ulovlig å se, laste ned eller streame innhold som er piratkopiert. Det er derfor viktig å ta forhåndsregler når man tar i bruk Popcorn Time online. Hva du bør vite om Popcorn Time Det første man bør være klar over i forbindelse med Popcorn Time online, er at appen er en slags hybrid mellom en strømmetjeneste og en torrentklient. Den beste VPN-en for Hulu. Den amerikanske strømmegiganten Hulu har blitt stadig mer populær på våre breddegrader over de siste årene.

Den beste VPN-en for Hulu

Det er heller ikke så rart med tanke på det store antallet kvalitetsfilmer og –tv serier Hulu produserer. Hulu er imidlertid bare tilgjengelig i USA og setter i gang stadig strengere tiltak for å stenge alternative måter å få tilgang til strømmetjenesten. Her gir vi deg en oversikt over VPN-er som fortsatt gir deg tilgang til Hulu Norge og ellers i verden – de best Hulu VPN. Med originalinnhold som «Handmaid’s Tale», «Marvel’s Runaways», «The Path», «Casual» og “Difficult People” er det heller ikke rart at Hulu og Hulu Plus Norge får stadig mer oppmerksomhet, også utenfor USA. Dette ønsker imidlertid ikke Hulu, og den amerikanske strømmegiganten jobber iherdig med å holde ikke-amerikanske brukere utenfor, og nye sikkerhetstiltak dukker stadig opp. Hulu begrenser tilgangen til innholdet sitt ved hjelp av såkalte geo blocks. 1. Gå til ExpressVPN ExpressVPN Anmeldelse 2. Beste Gaming VPN for dataspill: Hva er den raskeste VPN for spill?

Mine medspillere, du vet hvor viktig det er å ha en rask og stabil internettforbindelse.

Beste Gaming VPN for dataspill: Hva er den raskeste VPN for spill?

Også en lav ping og ingen lag. Dette er oppskriften til en god online spillopplevelse. Fordi tagging kan føre til alvorlige tilfeller av raseri, vet jeg, jeg har vært der … Men vær ikke sint bror. Og ikke klandre det på laget lenger. Faktisk kan en Gaming VPN være løsningen for å øke ytelsen din online. VPN for PirateBay: Hvordan låse opp Pirate Bay.

Du har mest sannsynlig hørt om The Pirate Bay, den beryktede torrent-trackeren, men vet du hvordan du kan omgå begrensninger for å finne og laste ned torrenter?

VPN for PirateBay: Hvordan låse opp Pirate Bay

I denne artikkelen lærer du hvordan du kan låse opp The Pirate Bay og hvordan du beskytter deg selv når du bruker torrent med den beste VPN for PirateBay. Hvordan bruke en VPN til å låse opp The Pirate Bay? Ansvarsfraskrivelse Dette nettstedet aksepterer ikke brudd på opphavsretten. Du vil heller ikke finne noen lenke til innhold som er beskyttet av opphavsrett. Hvis du befinner deg i et land der TPB er utestengt, står du overfor begrensninger som er opprettet av internett-leverandørene (ISP-er). Men heldigvis har jeg et verktøy til deg, slik at du kan omgå disse restriksjonene og få tilgang til ThePirateBay: En VPN. ThePhotoStick anmeldelse 2019: Sikkerhetskopiering av bilder og videoer! Er ikke du lei av å importere, organisere og sikkerhetskopiere alle bildene og videoene dine?

ThePhotoStick anmeldelse 2019: Sikkerhetskopiering av bilder og videoer!

Dette er jo som du vet både kjedelig og tidkrevende, men det er bare noe som må gjøres. Du vil ikke at alle de gode minnene dine skal bli tapt i tilfelle datamaskinen din krasjer. Du ønsker selvsagt heller ikke å bli et offer for advarselen om at «Storage is full» på smarttelefonen din. Heldigvis for deg, lever vi i en tid der en liten nyttig duppedings kan gjøre denne jobben for deg på et øyeblikk: Hils på ThePhotoStick. Ta sikkerhetskopi av bilder og videoer på et øyeblikk. Hva er ThePhotoStick? La oss starte denne ThePhotoStick anmeldelse med en rask presentasjon.

Det fine med denne enheten er at den også fungerer som en organisator. Så nå finnes det ikke flere unnskyldninger for å unngå å sikkerhetskopiere bildene dine. Du kan velge mellom flere modeller med ulik kapasitet, og den er kompatibel med Mac- og Windows-datamaskiner og iOS- og Android-smarttelefoner. Få den nå!