background preloader

Putovanja

Facebook Twitter

BUG Europe - the Backpackers' Ultimate guide to budget travel in Europe. InterRail Europe Train Pass, European Train Travel & Europe Train Tickets. Hostels Worldwide - Online Hostel Bookings, Ratings and Reviews. Hrvatski ferijalni i hostelski savez. Welcome to the Croatian Fraternal Union - Dobro nam došli. Free Worldwide Travel Guides. Dobrodošli na sajt Jeftina putovanja. Izleti iz Rijeke. Kanjon Vintgar, Bled Rijeka Radovna, približno 4 km od Bleda, izdubila je fascinantan kanjon Vintgar.

Izleti iz Rijeke

Zbog prirodnih ljepota, upravo taj kanjon, spada u najljepše turističke atrakcije Slovenije. Prošećite i Bledom, oko jezera, i uvjerite se u ljepotu o kojoj mnogi svjedoče. Plitvička jezera Rijetko je gdje priroda skladala takvu ljepotu nota kao na Plitvičkim jezerima. CCUSA. Snimila: Ena Pejkovic, participantica WEUSA programa 2013 CCUSA je međunarodna organizacija koja pruža razne radne programe za mlade širom svijeta.

CCUSA

Organizacija je osnovana 1985. u Californiji gdje je i danas sjedište za cijeli svijet. Od osnutka do danas, cilj CCUSA je u pružanju najbolje usluge mladima širom svijeta u traženju ljetnog kampa, radnih ili volonterskih programa. Smatramo da svaki mladi čovjek u procesu svoga odrastanja i poimanja svijeta, barem jednom u životu treba raširiti krila i otisnuti se u svijet. Ipak, savjetujemo da ne letite sami. Best London hotels, tickets, tours, maps and more ... Dobro došli na VelikaBritanija.net! Zašto i čemu web stranica o Velikoj Britaniji?

Dobro došli na VelikaBritanija.net!

Tko stoji iza ove priče, tko je tako neizlječivo zaljubljen u najveći europski otok? Što možete očekivati na ovim stranicama, kojim ritmom, koliko često, što one trenutno nude? Pročitajte ovaj, prvi članak u kategoriji “Blog” da biste saznali više o ovim stranicama i njihovom autoru – a i vidjeli nekoliko njegovih fotografija. Travel Guides, Hotel Reviews, Photos, Forums, Deals - VirtualTourist.com.

The world’s largest travel community. Lonely Planet Travel Guides and Travel Information. Avio karte i putovanja STA Zagreb.