background preloader

Pdrovedir

Facebook Twitter

Просто кликнете върху интернет страницата нагоре. По молба на нашите читатели, Ревюта БГ представя своята оценка за продукта Multi Slim. Ще се радваме да споделите Вашето мнение в коментарите. Преди да започнем същинското ревю нека да погледнем какво казват потребители, които са използвали Multi Slim: Мария Тодорова, 24 години Цял живот да бъдеш дебел и да отслабнеш за един месец е страхотно!

Много съм доволна от MultiSlim. Вкусно, намалява апетита, премахва тежестта в стомаха. Владимир Пенчев, 32 години Честно казано, отслабнах заради дъщеря ми, защото не можех да тичам и да играя с нея нормално, беше ми тежко да се навеждам. ВНИМАНИЕ: Multi Slim е един от нашумелите продукти за отслабване, които се предлагат в момента. Какво съдържа Multi Slim?

Основните съставки в Multi Slim са екстракт от Форсколин, Артишок и Пектин. Форсколин – Coleus Forskohlii е билка, традиционно използвана в Аюрведа (Аюрведа). В заключение можем да кажем, че съставките са внимателно подбрани и взаимнодопълващи се. Как действа Multi Slim? Как се приема Multi Slim? Просто кликнете върху следващата публикация.