background preloader

Pcbtrain

Facebook Twitter

pcbtrain.nl

PCB Train levert productie en prototype PCB-diensten. Als leverancier van PCB's in Nederland zijn we in staat om bestellingen binnen 24 uur te leveren. Vraag vandaag nog online een offerte aan.

Pcbtrain Netherlands. Geregelde impedantie. Gecontroleerde impedantie is een vooruitgang op de wet van Ohm en heeft specifiek betrekking op wisselstroomcircuits.

Geregelde impedantie

Wisselstromen zijn complexer en vereisen hogere nauwkeurigheidsniveaus van de PCB-fabrikant. Bij gelijkstroom moet alleen de weerstand bekend zijn om de relatie tussen spanning en stroomsterkte te bepalen. Met wisselstroom worden spanningen zelf opgewekt door bijbehorende, door de stroom opgewekte magnetische velden; dat wil zeggen inductie. Bovendien zal het spanningsverschil tussen geleiders een elektrostatische lading creëren; dat wil zeggen, 'capacitance'. Elk afzonderlijk spoor op een PCB heeft een specifieke impedantiewaarde in verhouding tot de aangrenzende sporen of grondplaten. Bij 'high-speed' digitale signalen kan het cruciaal zijn om de impedantie van de transmissielijn (relevante sporen en grondplaat) met de input en output impedantie te voorspellen en te matchen om verliezen en reflecties tot een minimum te beperken.

Elektronica Design & PCB Design. Het zusterbedrijf van PCB Train, Newbury Innovation, is de elektronica design afdeling van de Newbury Group.

Elektronica Design & PCB Design

Dit onderdeel van het bedrijf is ontstaan vanuit de visie dat klanten een dienstverlening zouden waarderen waarbij al hun elektronica design wensen en behoeften zo compleet mogelijk worden aangepakt. Daarom biedt Newbury Innovation een complete service, van productdesign tot ontwikkeling en productie. Dit wordt geheel binnen onze eigen state-of-the-art faciliteit uitgevoerd; een complete service, onder één dak. Elektro-engineers uit alle branches, uitvinders en producenten kunnen allemaal profiteren van de elektronica designservice die Newbury Innovation aanbiedt.

Onze elektronica designers zijn volledig gekwalificeerd en hebben de juiste ervaring voor uw project. Hier volgt een overzicht van ons complete elektronicadesign framework. Verfijn het concept. Over kale PCB's. U kunt een online offerte verkrijgen voor een PCB bij PCB Train met behulp van de PCB Train prijscalculator.

Over kale PCB's

Een enkele printplaat wordt gedefinieerd als het PCB-gebied dat is omkaderd met een doorlopende profiel-snijlijn. De afmetingen van de printplaat moeten worden ingevoerd als lengte en breedte in mm van de rechthoek van uw PCB-ontwerp. De werkelijke pcb-omtrek hoeft niet rechthoekig te zijn. Alle prijzen zijn "staffel" prijzen voor de batchhoeveelheid PCB'S met het formaat, de specificatie en bezorgservice die u selecteert. Er zijn geen bijkomende gereedschapskosten. Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen productietijd. We raden u aan om online te bestellen. Aan u de keuze. Express Laser Stencil Services.

PCB Productie Netherlands. PCB Fabricage. Ons PCB-productieproces De meeste fabrikanten van PCB's verwerken slechts één ontwerp per productiesheet vanwege de complexe en technische uitdagingen van de verschillende klantenorders.

PCB Fabricage

Dit is in verhouding duur omdat de instelkosten voor elke sheet volledig worden doorberekend aan de klant. Bovendien veranderen de dagelijkse productieschema's voortdurend door de wisselende vraag. PCB Services. PCB Services Netherlands. PCB Surface mount. SMD PCB's - of surface-mount device printed circuit boards - is dé technologie van dit moment in de elektrotechniek.

PCB Surface mount

Geproduceerd met behulp van surface mount technology, vormen SMD PCB's een uitdaging voor printplaat producenten zoals PCB Train. Hoe lossen we dit probleem op? De surface mount pads zelf moeten vlak zijn zodat tijdens printen het soldeerpasta stencil perfect aansluit op het oppervlak van de printplaat. Elke oneffenheid op de surface mount pads, veroorzaakt een opening en de soldeerpasta zal uitvloeien onder het stencil. Dergelijke slechte soldeerpasta printkwaliteit veroorzaakt kortsluitingen en soldeerbollen en is een belangrijke oorzaak van assemblagefouten.

Met traditionele Hot Air Solder Leveling (HASL) -technieken bleek het moeilijk om een goede pad-vlakheid te bereiken en te beheersen. Process engineers realiseerden zich dat de natuurlijke koperen afwerking van een surface mount pad voldoende vlak was. De afwerking is soldeerbaar. PCB Prototypes. PCB Train Express is een zeer voordelige PCB-service met snelle doorlooptijden.

PCB Prototypes

Speciaal gericht op de productie van prototypes voor nieuwe elektronica designs en ontwikkelingen in de bench-top test fase. De PCB Train Express-service is niet geschikt voor productie PCB's. Maar als extra service zodat u deze prototypes niet zelf hoeft te maken. PCB Train Express kan een custom-made dubbelzijdige PTH PCB binnen 27 uur na bestelling leveren, inclusief transport (Alleen binnen VK). Voor 9.00 uur 's ochtends besteld, de volgende dag vóór 12.00 uur 's middags in huis. Prototype Printed Circuit Boards. PCB TRAIN EXPRESS. PCB printplaat. PCB Train is een van de beste assemblagebedrijven in het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 50 jaar ervaring in het assembleren en leveren van printplaten.

PCB printplaat

Wij bieden een snelle turn-around printplaat-assemblagedienst waarbij we uw bestelling assembleren en verzending is 3 dagen na ontvangst van PCB's en componenten. Onze prijzen voor het assembleren van circuits zijn inclusief alle gereedschapskosten, inclusief stencils voor soldeerpasta. Ontvang prijzen voor verschillende hoeveelheden en leveringen met behulp van onze online PCB-assemblagecitaatcalculator. Vraag naar onze prijzen voor diverse aantallen en leveringen met behulp van onze online PCB-assemblagecalculator. Assemblageprijzen De online prijzen zijn alleen voor assemblage en exclusief kosten van onderdelen, met uitzondering van de onderdelen op onze "gratis" componentenlijst.

PCB Elektronica design. PCB datasheets. FR4-laminaat is de meest gebruikelijke specificatie van met koper bekleed laminaat dat wordt gebruikt om PCB's te vervaardigen.

PCB datasheets

Het laminaat bestaat uit een isolator bestaande uit glasvezeldoek, versterkt met epoxyhars en een vlamvertragend middel, tussen dunne koperplaten. De aantrekkelijke eigenschappen van FR-4 omvatten: lage kosten, hoge sterkte, lage vochtopname en geschiktheid voor het PCB-productieproces. We bieden deze datasheet aan met cijfers over de volgende nuttige materiaal parameters: Glasovergangstemperatuur(Tg), Tijd tot delaminatie (bij verhoogde temperatuur), Ontbindingstemperatuur(Td), Oppervlakteweerstand, Diëlektrische Breakdown, Z-as coëfficiënt thermische uitzetting (CTE), Diëlektrische Constante, Dissipatie Factor, Vergelijkende volgindex (CTI), Pelsterkte (1 oz), Vochtabsorptie, enz.

Deze datasheet biedt op één plaats alle beschikbare technische informatie over het FR4-laminaat dat we gebruiken. PCB Surface mount. PCB Kopen. U kunt bestellen door gebruik te maken van de calculator en online bestel- en betaaloptie .

PCB Kopen

Deze optie accepteert betaling per creditcard of per account met maandelijkse facturatie. Datafiles kunnen bij het plaatsen van de bestelling worden geüpload. U kunt verschillende PCB's in 1 keer bestellen. Als u uw datafiles niet uploadt via het online bestelsysteem kunt u deze ook naar ons e-mailen. Stuur ons de purchase order van uw bedrijf per e-mail. PCB Services Nethelands. PCB Services Nethelands. PCBTrain Netherlands. Prototype Printed Circuit Boards. SURFACE MOUNT TECHNOLOGY. PCB ASSEMBLAGE. Laser Cut Soldeerpasta Stencil Service. Dit is een full-service lasercutting service voor het maken van stencils die geschikt zijn voor productie.

Laser Cut Soldeerpasta Stencil Service

Soldeerpasta-data kan worden bewerkt voor het opnemen van montagegaten, step & repeats, tooling holes, fiducials, tekst, nummers, enz. zonder extra kosten. Stencils worden geleverd in afsluitbare golfkartonnen enveloppen incl. ophanghaken voor makkelijke opslag. Voor kleine productieseries zonder montagegaten, is onze voordelige Express Laser Stencil Service de uitkomst! Wij produceren 'folietype' stencils op 0,127 mm of 0,150 mm RVS plaat, specifiek vervaardigd voor het werken met soldeerpasta stencils.

De patronen van de montagegaten worden volgens uw specificaties uitgesneden zodat het precies past op uw montagesysteem. Halve dag service: als uw bestelling en data vóór 9.00 uur 's ochtends zijn ingediend, wordt uw product dezelfde werkdag nog verzonden (alleen beschikbaar op werkdagen). PCB Fabricage. PCB Train Producten & Diensten - PCB Services, Fabricage, Assemblage, Stencilservice. PCB Services. PCB Assemblage. PCB Train is een van de beste assemblagebedrijven in het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 50 jaar ervaring in het assembleren en leveren van printplaten. PCB Train Nederland. Prototype Printed Circuit Boards.